Telefon Önerileri - Sayfa 103 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Telefon Önerileri


Xiaomi Redmi Note 7. Şuan piyasa da fiyat performans ürünü olarak en iyisi diyebilirim. 4 gb ram 128gb hafıza 48mp kamera özelliği mevcuttur. Ekran ara yüzü apple benzeri olduğu için donma kasma yaşanmıyor. Parmak okuyucu mevcut ayrıca ülkeyi hindistan olarak seçerseniz Yüz tanıyıcı da mevcuttur.
 
artık telefonlara 3000mah batarya yetmez hale geldi. ekranlar büyüdü internet hızlandı programlar daha çok şarj yer oldu. bu yüzden 5000mah bataryalı telefonları öneriyorum.

arkadaşa samung m20 aldık gayet memnun m30 daha da güzeldir.
redmi note 7 de güzeldir.
 
Batarya tabiki şuan da en önemli konu, resim çekme, mail okuma, sosyal medya derken en az 4000 bataryalı bir ürün almak mantıklı. Redmi note 7nin sarjı ortalama 1 gün kullanım için gayet yeterlidir.
 
Renkdaşlar Asus Zenfone 2 telefonumda arama yaptığım vakit konuşma esnasında sesim karşıya gitmiyor ve aynı şekilde karşı tarafın sesini alamıyorum.Ancak arada bir normale döndüğü de oluyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
 
xiaomi mi 6 6 gb ram 128 gb lik modelini kullanıyorum daha hiç bir sıkıntısını yaşamadım telefon arayan herkese öneririm
 
Renkdaşlar Asus Zenfone 2 telefonumda arama yaptığım vakit konuşma esnasında sesim karşıya gitmiyor ve aynı şekilde karşı tarafın sesini alamıyorum.Ancak arada bir normale döndüğü de oluyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
4-5 yıllık telefon demi Zenfone 2. Eğer öyle ise zamanla sen bir şey yapmasan bile kendi kendine ömürlerini tamamlıyor renktaş.
 
Geçen Iphone XR yi sattım Bugün indirimden Huawei P30 aldım nasıl mükemmel bir cihaz arkadaş su gibi akıyor maşallah adamlar yapmış Trump haklı Huwaei dan korkmakta.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
 
Niye sattin abi xr almayi dusunuyorum epeydir

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Valla çok zorladım kendimi Apple da kalmak için ama bir sebep bulamadım. Mesala Android de 30 saniyede indirip kuracağımız Arka planda ekran kapalı youtube programı bile mümkün değil. Herşeyi orijinal alayım dedim Spotify aldım youtube premium aldım iCloud açtım.
En basitinden bir pdf indirip editlemek istiyorum veya bir mp3 veya video indirmek istiyorum bir işkence bir sürü dandik programlar ile uğraşacan. Birde Face id diye dandik bişey çıkarmışlar arabada işkence eski iphone 8 ler ne güzeldi home tuşu ile tak açıyordun.
Sonra dedim neden kendime işkence yapıyorum.
Huwaei P30 ile karşılaştırdım
Şarj,Fotoğraf,Ekran,konusunda Huawei açık ara üstün. İphone XR i 700€ ya aldım 680 e sattım Huawei P30 aldım cebimde 300€ para kaldı. Şuan çok memnunum öyle böyle değil. Xiaomi mi mix 3,One plus 7 kullandım, Note 9 kullandım, S8+ kullandım hiç biri böyle idéal basit ve pratik bir telefon değildi. Spigen kılıf taktım birde müthiş oldu.
Yinede köşede bir tane iphone SE 16gb duruyor yedek kötü gün telefonu olarak birgün dost filan tutarsam :)

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
 
Renkdaşlar 4 senelik zenfone 2 serüveninin sonuna gelmiş bulunuyorum.Telefon arama sorunu,şarj tutmama ve ekranın yarısının bozulması nedeni ile yolun sonuna geldi.4 sene önce olduğu gibi yine orta segment fiyat performans odaklı maksimum 1500 tlye cihaz araştırıyorum.Yaptığım araştırmalarda Asus Zenfone max pro ve Xiaomi Note 6 pro arasında kaldım.İkisi de resmi garantili 1500 tl fiyat etiketiyle hepsiburada üzerinden satılıyor.Siz hangisini önerirsiniz?
 
Üst Alt