Televizyon Önerileri | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Televizyon Önerileri


Arkadaşlar yeni bir TV almak istiyorum. 4 yıldır kullandığım eski bir LCD Tv var. Ucuz birşey almıştım evlenirken ama son 2-3 yıldır Lig Tv üyeliğim vs. olduğundan(yakında PL paketi de almak istiyorum) kaliteli bir tv arayışım var. 42-43-45 inch yeterli benim oda için.

Benim pek bildiğim bir alan değil bu yeni teknoloji TV'ler. 4K'sı, 3D'si, vb. özellikleri neden ve hangisinde önemlidir? Başka ne gibi özellikler aramalıyım? Internet mevzusunda nelere dikkat etmeliyim? Hangi markaları ön plana çıkarırsınız.

Benim normalde 2000TL geçmeme gibi bir niyetim var ama çok ekstra birşey olursa 1000 TL daha koyarım üstüne. Yani 1500-3000 TL arası bir öneri bekliyorum.


Belki bu başlık da telefon önerileri gibi sürekli kullanılan bir başlığa da dönüşebilir.
 
Birinci fiyat Ucuz 4k alacağına çok kaliteli hertz i yüksek Full HD al sağlam bir marka. 4k zaten hikaye 5 sene sonra anca piyasaya girer. 3d yi hiç sorma o tam bir fiyasko. Sen düzgün bir full HD smart tv al. Samsung,Sony,Panasonic den birini al.



Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk
 
Hocam 3D önemsiz bir özellik bence. Lg49ub850v 4k kullanan biri olarak Lg öneririm. Özellikle maçlarda kendini hissettiriyor tv. Görüntü kalitesi çok iyi fakat kanal geçişleri biraz yavaş. Yeni modellerde bu sorun ortdan kalkmıştır muhtemelen.
 
3-4 ay önce Samsung Ku7500 almıştım 49 inc gayet memnunum görüntü kalitesinden Tizen işletim sistemi de iyi eğer 3 boyut özelliğini aramıyorsan deneyebilirsin. Tabiki Curved istiyorsan. Philips'in ışıkı modellerinden uzak durmanı öneririm ilk bakışta güzel gözükse de kendisi görüntü kalitesi olarak Samsung, Sony, Lg gibi ürünlerin gerisinde kalıyor bende almadan önce araştırmıştım kendisini.
 
Son düzenleme:
Vestel fln önerenler lütfen bu konudan çıksınlar ve bir daha girmesinler.


TV işinde firmalar bellidir.

Sony-Samsung-Panasonic-Philips-Sharp Türkiye şartlarında alınabilecek en iyi markalar.

Ancak bana göre Samsung veya Panasonic tercih edilmeli.

Samsung servis ağı en geniş ve görüntü parlaklığı en yüksek cihaz. Ayrıca smart olayı da en sorunsuz çalışan marka.

Panasonic ise genel olarak hala plazmatik cihazlar üretiyor ve elektrik tüketimi buna bağlı çok yüksek. Ama kalite olarak en iyi görüntüyü veriyor.

Sony ise daha çok film ve oyun odaklı olanlara uygun. IPS tarzı bir ekran yapıyorlar ve akıcılık çok şahane olmasa da görüntüler harika oluyor.

Ama Sony çok pahalı o yüzden elenebilir.
 
Ayrıca ekstra not 3D olayına bakmayın hiç, 4 senedir 3D'li TV var evde, toplam 3 defa açmamışımdır. Gözlükleri bile daha sıfır gibi tanesi en son 250TL'ydi.
 
Üst Alt