Terim: "Arda İstiyorsa Gitsin" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Terim: "Arda İstiyorsa Gitsin"


G.Saray kaptanı Arda Turan'a gelen teklifler, teknik direktör Fatih Terim'i bıktırdı!



fatihterimardaturan290611_yB.JPG




“Artık yeter. Satacaklarsa satsınlar. Arda da gitmek istiyorsa gitsin. Ama bana adam alsınlar. Seneye Avrupa’da ciddi başarılar kazanacak bir takım yaratmak istiyorum.”



Galatasaray’da yılan hikayesine dönen Arda Turan’ın yurt dışına transferi konusu yine alevlendi.



Özellikle geçen sezon gündemi sürekli meşgul eden Arda dosyası, Fatih Terim’in göreve gelmesinin ardından belli bir süre için rafa kalksa da, hiçbir zaman tam anlamıyla kapanmadı. Bir açılıp, bir kapandı durdu. Terim, Avrupa hayaliyle yanıp tutuşan yıldız futbolcuyu kalması için ikna etmeyi başarsa da, Atletico Madrid başta olmak üzere bazı kulüpler bu transferdeki ısrarcı tutumlarını sürdürdü.



Bu kulüpler Sarı-Kırmızılılar’ın kapısını yeni yeni tekliflerle çalmaya devam etti. Yönetim içinde de özellikle 4-5 isim, Arda’nın sözleşmesinin önümüzdeki sezon sona erecek olmasını da düşünerek bu operasyona olumlu bakıyor. Arda’nın transferi de gündemden düşmek bilmiyor. Yönetim-Terim-Arda üçlüsü bir noktada uzlaşamıyor, bilmece de bir türlü çözülemiyor.



Son durum şu: Yönetim Arda’yı satmak istiyor. Arda gitmek istiyor. Fatih Terim bırakmak istemiyor. Ancak Fatih Hoca da artık isyan noktasında. Ve Arda her an Galatasaray’dan kopabilir.



TEKLİFLER BİTMEK BİLMİYOR

Fatih Terim bu konunun bir türlü kapanmamasından şikayetçi. Kendisi Arda’yı ikna etmesine, sürekli olarak oyuncusuyla konuşmasına rağmen önüne yeni teklifler getiriliyor. En son teklifin cuma günü yine Atletico Madrid’den geldiği ve Galatasaray’a bonuslar dışında 13 milyon Euro önerildiği belirtildi. Bu rakamın 15 milyon Euro’ya kadar çıktığını iddia edenler de var. İşte bu noktada yönetim bir kez daha Terim’in görüşüne başvurdu, hocanın onay vermesini bekliyor. Terim’in yöneticilere ne cevap vereceği merak konusu. Ancak hocanın yakın çevresiyle paylaştıkları, artık bu işten ciddi anlamda sıkıldığını gösteriyor.



‘BOŞLUĞU DOLDURMAK ŞART’

Arda’yı ikna etmek için çaba harcayan ve başaran Terim’in, “Yeter artık. Satarlarsa satsınlar. Arda da gitmek istiyorsa gitsin. Ama o zaman bana adam alsınlar. Arda’dan doğacak boşluğu doldurabilecek transfer şart. Ben bu sezon Türkiye’de başarılı olup seneye Avrupa’da ciddi işler yapacak bir takım yaratmak istiyorum” sözleriyle sıkıntısını ve isteğini dile getirdiği öğrenildi.



Yaklaşık 10 gün önce istifanın eşiğinden dönen ve yöneticileri eleştiren Fatih Terim’in, Arda Turan konusunda bir olumsuzluk yaşanması halinde ne gibi bir tepki vereceği de merak konusu.



Terim: Arda İstiyorsa Gitsin @ Mackolik.com

 
Cevap: Terim: Arda İstiyorsa Gitsin



Arda kalmalıdır şayet 20 milyon € gibi bir teklif gelirse satılmalıdır.O teklif de bu zaman da gelmez.
 
Cevap: Terim: Arda İstiyorsa Gitsin



Haberin doğruluğunu bilmiyorum ama bu kadar basit.

Gitmek isteyen gider, hiç kimse Galatasaray'dan üstün değil.
 
Cevap: Terim: Arda İstiyorsa Gitsin



Haber kayda değer değil. Terim Ardanın kalacağını açıkladı. Arda dün kendi ağzından Söz konusu olan Galatasaraysa gerisi teferruattır dedi. Bunlar halen huzur bozmak için yalan haberler yapıyorlar. Fener güdümündeki salyangozların son sürüngen hareketleri. Bence tartışmaya bile gerek olmayan bir haber.
 
Cevap: Terim: Arda İstiyorsa Gitsin



bildiğim kadarıyla habertürk külliyen FATİH ALTAYLI'ya bağlı bir gazete ve televizyon kurumu..FATİH ALTAYLI ise vakt-i zamanın'da GALATASARAY YÖNETİCİLİĞİ yapmış ve GALATASARAYLI olarak bildiğimiz bi şahıs..ÜNAL AYSAL boşa demiyo işte GALATASARAY'ın düşmanı GALATASARAYLILAR'dır diye..habertük gazetesi ve onun sahibi FATİH ALTAYLI'nın durumu'da bundan ibaret!..
 
Cevap: Terim: Arda İstiyorsa Gitsin



Fatih Hoca böyle bir cümle kuracak adam mı Allah aşkına?



"Artık yeter. Satacaklarsa satsınlar. Arda da gitmek istiyorsa gitsin."



Aptal medya.
 
Cevap: Terim: Arda İstiyorsa Gitsin



Arda Turan:F.Terim geldiği için gitmeyeceğim.Geçen gün GSTV'de bunu söylemişti.Haber o kadar saçma yani.
 
Üst Alt