Terim: "Belhanda bugün sahanın en iyilerindendi, daha da iyi olacaktır" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Terim: "Belhanda bugün sahanın en iyilerindendi, daha da iyi olacaktır"


840232.jpg

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Galatasaray, sahasında Atiker Konyaspor'u 4-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Oyun kalitemiz ve isteğimiz çok iyiydi..."

Oyuncularımı tebrik ediyorum. Oyun kalitemiz ve isteğimiz çok iyiydi. Keyif veren bir futbol oynadık. Bu beni çok mutlu etti. Maçtan önce söylemiştim. Küçük bir avantajımız var ama onu düşünerek oynamayacağız demiştim ve oynamadık da. Sürekli ileri düşünen baskı kuran ve doğal olarak da oyunu kontrol eden bizdik. Bu yüzden oyuncularımı tebrik ediyorum. Turu geçirtecek skor bizde olmasına rağmen son yarım saatte gösterdikleri performans beni çok mutlu etti.

"Sivas'ta kaybettikten sonra son 3 günü..."

Sivas'ta kaybettikten sonra son 3 günü dolu dolu geçirmiştik. Teknik analizde detaylı konulara girdik. Sonrasında taktik idmanlarımızda daha çok bir araya geldik. Belhanda bizim iyi oyuncularımızdan birisi. Bugün sahanın en iyilerindendi. Daha da iyi olacaktır. Gomis'le de, Belhanda'yla da Nagatomo'yla da tek tek konştuk. Takım olarak da konuşmalar yaptık. Bundan sonra Belhanda'yı orta sahanın ortasında da görebiliriz forvet arkasının dışında. Orada oynayacak yetenekleri de var. Ben yetenekli oyuncuya hiç bir zaman sırtımı dönmem. Nagatomo'yla beraber Belhanda takımın en iyilerindendi. Bugün bütün oyuncularımdan memnundum.

Ajansspor.com

GSCimbom Portal
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
bugünkü maçta ortaya koyduğu seviyenin altında olması kabul edilemez her maç en kötü böyle oynamalı aman aman çokta abartılacak derecede iyi oynamadı eski görüntüsünden daha iyi olduğu için iyi oynamış algısı yaratmaya gerek yok olması gereken bundan daha fazlası.
 
Üst Alt