Terim; Emre Mor, Cengiz ve Mirallas'ı İstedi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Terim; Emre Mor, Cengiz ve Mirallas'ı İstedi!


Cengiz'i değil ama Emre Mor'u isterim. Oyun sıkıştığında farklı şeyler yapabilen bir isim. Hocanın da sevdiği bir oyuncu.
 
Diger ikisi umrumda olmaz ama emre gelirse bir beyaz kagida sampiyonuz yazar altina imza koyarim

bir şey oynamıyorki emre mor gittiği her takımdan kovuldu bu çocuk dortmund'da kendini geliştiremeyen adamdan bir yol olmaz hasan şaş gibi olucak ilerleyen yıllarda.

Mirallas felipe luis gelsin bence çok daha iyi olur cengiz emre bunlardan bir yol olmaz küçük takımların küçük oyuncuları futbol transfer piyasası bu kadar yükselmeseydi bunların ederi en fazla 3-5 milyon olur yabancı sınırı yokken çok daha iyi oyuncular alınabilir yerlerine.
 
Emre hic bir sey de vermeyebilir ama messi ayarinda yetenegi var , tartismam bile bunu

yetenegi var ucuz ve denenebilir bir risk
 
Kapanan savunmalarda kilidi açacak bir isim çok işimize yarar. Terim olmasaydı Mor'un gelmesini istemezdim açıkçası ama Terim adam eder diyerek buyursun gelsin diyorum Emre için.
Cengiz de kiralanırsa gerçekten sıkıntı yaşadığımız bir bölgede bol alternatifimiz olur bu da bizim işimize gelir. Tabi bunlardan önce daha önemlisi sol bek transferi.
 
Cengiz gelsin.Emre Mor sıkıntılı karakter.Bu kadar kanata da gerek yok.Onun yerine üst düzey katkı verebilecek bir orta saha gelmesi daha elzem veya yedek forvet
 
Üst Alt