Terim, Filipe Luis ve Mirallas'a Onay Verdi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Terim, Filipe Luis ve Mirallas'a Onay Verdi!


588089e013941cce7000000b.jpg


Bu sezon şampiyonluğu olmazsa olmaz olarak gören Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, önceki gün Fatih Terim ile yaptığı görüşmede transferi de masaya yatırdı.


Terim, transferde de önceliğin sol beke verilmesini istedi.


Yapılan zirvede 2 yerli, 2 yabancı takviyesinde hemfikir olundu. Sarı-kırmızılı yönetimin bir süredir takip ettiği Atletico Madrid'in sol beki Filipe Luis ve Everton'dan ayrılmak isteyen Belçikalı sol açık Kevin Mirallas'a onay veren tecrübeli çalıştırıcının, yerli oyuncu transferi için ise yönetime bir rapor sunacağı öğrenildi.
Filipe Luis'in bonservisi konusunda da Atletico Madrid'le pazarlıklar devam ediyor. 32 yaşındaki sol bek için 2 milyon Euro gözden çıkarılmış durumda.



sabah
 
Roma'dan Cengiz'in de ne yapıp edilip kiralanması lazım.İki kanatta da alternatif olarak harika olur.Zaten oynamıyor çocuk.Başarılı olursa 1 sene daha kiralanır
 
Ikiside iyi isim. Tartışacak değiliz herhalde. Asamoha olsa daha iyi olurdu ama. Adam sadece sol bek değil sonuçta ve daha genç.
 
2 yabancı 2 yerli takviyesi mantıklı, bakalım kimler olacak?.

Solbek yabancı olacaktır, kanat yerine çok kaliteli bir yabancı B2B oyuncu için ciddi bütçe ayrılmasını tercih ederim.

Yerli olarak da Kaan Ayhan isabetli bir tercih olur. Mariano ve stoperlere alternatif, gerektiğinde Fernando' ya partner veya alternatif olarak katkı verebilir diye düşünüyorum. Kadronun dar ve eksikliklerin tümüyle giderilmesinin zor olduğu şu durumda böyle bir 'joker' oyuncu iyi gider.

Kanat için keşke mümkün olabilse de Cengiz veya Emre takıma kazandırılabilse. Emre çok ekstra yeteneklere sahip olsa da, sol kanat oynamaya ve takım oyununa daha yatkın olduğu için Cengiz daha önde.

Emre Akbaba ve Deniz Türüç hakkında pek olumlu değilim, yetersiz kalmaları muhtemeldir. Makul bedelle transfer edilmeleri mümkün olsa denenebilirdi...
 
Asamoah 1.5 M
Mirallas 2.5 M

Bu bonservisleri verebilecek durumdaysak ikisinide alırız Juve yeni sol bek alacakmış bitiririz ara dönemde,Luis işi yaş
 
Üst Alt