Terim: "Galatasaraylılara izah edeceğim, Ocak'ta neler olacak..." | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Terim: "Galatasaraylılara izah edeceğim, Ocak'ta neler olacak..."


1570312143551.png

Fatih Terim: "Milli ara öncesinde bu hiç hoşuma gitmedi. Hiç hoşnut olmuyorum bundan. Eğer Galatasaray kaybedecekse savaşarak kaybedecek. Onun hesabını zaten veririz biz. Böyle vurdumduymaz olmaz. Buna ne ben müsaade ederim, ne kültürümüz müsaade eder. Biraz fazla uzadı bu iş. Üzgünüm
Konuşulacak bir zaman var, çok da şey var ama beraberliklerden ve kötü oyundan sonra olsun istemiyorum. Kendi aramızda konuşacağız. Galatasaraylılara izah edeceğim, Ocak'ta neler olacak.... Böyle bir şey yok. Böyle bir şey yok.Muhakkak ki Galatasaray puan kaybedecektir ama salı günkü gibi kaybettiği takdirde helal olsun denilen bir takım vardı. Kaybederse öyle bir takımla kaybeder. Böyle kaybederse başka kayıplar olur. Sadece puan kaybetmez.Bugün belki de ben hatalıyım. Burada da kendime önemli bir eksi puan yazıyorum ama dediğim gibi kaybedebilirsiniz, ilk defa da kaybetmeyeceğiz. Böyle bir şeye hiç kimsenin hakkı yok."

"Halil hoca perşembe gece maç idare etti bildiğim kadarıyla. Hakem mi kalmadı da oradan adamcağız cuma sabahı binecek, ancak akşam gelecek, cumartesi maça çıkacak. Biraz da ceza almayanlar konuşsun. Ben yeteri kadar konuştum.Ümit edelim bu son olur inşallah. Verilmeyen penaltı, penaltılar bilemem. O konuda zaten konuşmak istemiyorum. Ben konuştuğum zaman ceza alıyorum."

"Ben Belhanda'ya kızdım, meğer el demiyormuş. Omzumdan çekildi diyormuş. Ben çok konuştum, biraz da ceza almayanlar konuşsun.İstemek yetmez. O işin teori kısmı. Uygulamak lazım sahada. Çeneyle olmuyor bu. Konsantre sıfır. Mücadele yok. Bitse de gitsek gibi bir atmosfer içinde. Bizim bu eleştirileri yapmamız lazım kendimize."

Herkes arada yara sararken biz arada yaralanıyoruz. Milli takım arasında yara saramayız. Bu ara, milli takıma oyuncu göndermeyen takımlar için harika, bizim için değil. Biz eksiliyoruz. O bize çok fazla yaramıyor. Bazı kalan oyuncuları hazırlıyoruz o kadar."

Böyle bir mücadeleye hiç kimsenin hakkı yok.

Bugün belki acemi ama içinde kazanma arzusu olan oyuncuları kullanabilirdim. Burada kendime büyük bir eksi yazıyorum.

"Sitem değil, direkt söylüyorum. Yakışmadı benim oyuncularıma. Ocak ayına kadar Galatasaraylı bu sabrı gösterecek. Sosyal medyaya göre hareket etmiyoruz. Takımı ona göre yapmıyoruz. Eleştiriler olabilir. Seçimim böyleydi. Ben de hata yapabilirim, ben de insanım."
 
Bazı oyunculara fazla güvendim hata bende dedi.
Kimi kastetti acaba.
Belhanda Babel olacağını sanmıyorum.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Laan her 3 ayda bir kadro mu kuracaz ..Anlaşılan topu karşı kaleye götürecek hızlı oyuncu yoksa; hoca da topu karşı kaleye götürecek taktik yok demekki..Taktik oyun pas ile gidemeyecek yine bı Bruma onyekuru bulup yürü be oglin diye diye maç izliyecez
 
Üst Alt