Terim ve Arda Polemiği | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Terim ve Arda Polemiği


Bundan sonra benim konularimda benim tema muzigim calsin lutfen. Arka planda bu sarkilari dinlemeniz onemle rica olunur. Tesekkurler. :hat:
https://www.youtube.com/watch?v=SV-P4GDmdTs&index=1&list=PLkf3xPBN4P7nhx7DubSKAxSS6cEgs86Fx

Bu iki figuru baristirmak cok kolaydi aslinda.
transfer doneminde "Konu Galatasaray, Gerisi Teferruat" isimli bir stad bulusmasi yapilacakti. 50000 taraftar katilimli. Gaye aslinda Terim ve Arda'yi bulusturmak olacakti ama tema, reklam vs hedef sampiyonlukmus turu hava verilecekti. Sosyal Medyadan taraftarlar Terim ve Ardaya baski uygulayacakti. Resmi site duyuru yaparak dunya uzerindeki "tum Galatasaray'lilari" davet edecekti. Tum kirginlarin bulusmasi, Galatasaray'lilarin kenetlenip sahlanmasi olusacak havasinda bir gece duzenlenecekti.
Yonetim Arda uzerinde hem baski uyugulayacak, hemde Galatasaray'lilik duygularindan faydalanacakti. Bu iki herif yuksek egolu olduklari icin birbirlerine asla diz cokmeyecekler ama taraftar onlara diz cokertebilir. Gucu taraftarlardan aliyorlar. Bakmayin aslan gibi gorunduklerine. Iki uc tepki sonrasi Arda'nin basaksehire imza atarken gazeteciler karsisinda sirin cocuga donustugunu izledik.

Daha farkli bir baski uygulamaliydik.
 
Adam gitmis imzayi atmis baska bir kulube, daha niye bu konu hakkinda konu acilir anlam veremiyorum. Zaman yolculugu olmadigina gore bos bir konu.
 
Bu barış sadece Arda' nın kuyruğunu poposuna kıstırıp Fatih Terim' den özür dilemesi ile sağlanabilirdi.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bu barış sadece Arda' nın kuyruğunu poposuna kıstırıp Fatih Terim' den özür dilemesi ile sağlanabilirdi.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iste dedigim sekilde yaptirabilirdin. Terim ve arda birbirlerinin onunde diz cokmezler ama toplu insan baskisi oyle afra tafrayla karsi koyulabilir birsey degil. cokluk bokluk. boklukla bas edemezsin. heleki o bokluksa bodrumdaki yat ve kat'in parasini odeyen
 
Üst Alt