Terim'den Futbolculara: "Artık hata istemiyorum!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
terrrr.jpg

Spor Toto Süper Lig'in 28. Haftasında Gençlerbirliği'ne Başkentte 1-0 mağlup olan Galatasaray, Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Başkentteki puan kaybının ardından zirvedeki yerini Medipol başakşehir'e kaptıran sarı kırmızılılarda tek hedef pazar günü şampiyonluk yarışındaki rakibini iç sahada mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrılmak ve tekrar liderlik koltuğuna oturmak.

Gençlerbirliği maçındaki oyundan dolayı büyük hayal kırıklığı yaşadığını dile getiren teknik direktör Fatih Terim'in oyuncularını uyardığı ve bundan sonra en ufak bir hata yapma lükslerinin kalmadığını söyledi.

Şu ana kadar topladığı 57 puanın 40'ını iç sahada elde eden Galatasaray, özellikle Medipol Başakşehir ve Beşiktaş gibi şampiyonluk yarışındaki rakipleri ile evinde oynayacak olmanın avantajını değerlendirmek istiyor.

Sezon başından bu yana deplasmanda istediği gibi bir performans sergileyemeyen sarı kırmızılılar, ligde Aytemiz Alanyaspor, Teleset Mobilya Akhisarspor ve Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak.

Beinsports
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu ana kadar topladığı 57 puanın 40'ını iç sahada elde eden Galatasaray,
Koskoca takım deplasmandan 17 puan alabilmiş. İnanılır gibi değil.​
 
Son düzenleme:
Şu ana kadar topladığı 57 puanın 47'sini iç sahada elde eden Galatasaray,
Utanç verici yahu, koskoca takım deplasmandan 10 puan alabilmiş. İnanılır gibi değil.​

Yanlis yazmislar.Icerde 40,disarda 17

Yine de rezalet gercekten

3E4VPj.png
 
Gençler maçını kazansaydık deplasman tablosunda bjk'nin averajla önünde, 3. sırada yer alacaktık. 10 değil 17 puan topladık.
 
Üst Alt