Terim'e Transfer Şoku | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Terim'e Transfer Şoku


2997815273224c1282c2855a612461ff.jpeg

Galatasaray Başkanı Özbek, kulübün içinde bulunduğu şartlar nedeniyle Terim’den transfer için 20 Ocak’taki kongreye kadar beklemesini istedi. Sol bek ve forvet bu tarihten sonra gelecek.

Habertürk'ün haberine göre; Başkan Dursun Özbek ve ekibinin, Terim’in istediği 2 takviye için seçimin bitmesini beklediği ortaya çıktı. Özbek’in kulübün içinde bulunduğu ekonomik şartlar sebebiyle Terim’den böyle bir istekte bulunduğu, tecrübeli hocanın da anlayış gösterip gerekirse mevcut kadroyla yola devam edebileceklerini ilettiği öğrenildi.


10 GÜN SÜRE KALIYOR

Alınacak oyuncuların öncelikli olarak eldeki alternatiflerden daha kaliteli futbolcular olmasına özen gösteren ve bu nedenle ince eleyip sık dokuyan Fatih Terim, seçim dönemi sona erer ermez transfer için bir kez daha istekte bulunup alternatifleri sunacak. Ancak hem sezonun ikinci yarısının hafta sonunda başlayacak olması hem de transfer döneminin 31 Ocak’ta sona erecek olması nedeniyle transfer için geriye sadece 10 günlük bir süre kalacak.


YEDEKLER ALARM VERİYOR

Fatih Terim, Antalya kampındaki Viitorul Constanta maçında yedeklerin performansından memnun kalmadı. Linnes, Ahmet, Sinan, Selçuk, Tolga, Yasin, Koray ve Latovlevici’yi ikinci yarıda kenara alan İmparator; yerlerine Mariano, Serdar, Belhanda, Ndiaye, Hakan, Rodrigues, Denayer ve Feghouli’yi sürmüştü. Yapılan 8 değişikliğin ardından Cimbom 2 gol bulmuştu. Terim yedeklerden daha fazla çalışıp kendilerini göstermelerini istedi.
 
Taaaa seçim duyurulduğunda demiştik bunu.Geçmiş olsun.

Kayseri maçında sol bekten adamlar bizi delil deşik etsin de izleyelim.
 
Allah bin belanı versin Dursun. Hoca geleli 25 gün oluyor. Alacağın bir sol bek, onu da eline yüzüne bulaştırdın yine. Ne günah işledik de başımıza tebelleş oldun anlamıyorum ki.
 
Bir ihtimal evra cepte duruyor bu yuzden aceleci degiller. Aksini düşünmek bile istemiyorum. Balta emekli oldu artik ne sol beki
 
1.5 yılda 1 tane sol bek alamayan adamlar Terim 'e seçim sonrasını bekle diyorlar 10 gün içinde alabilecekler sanki sol beki ...

ABV ulan böyle yönetimin ...
 
Transfer olmayacak, Başakşehir'in şampiyonluğunu bildiğimiz için, yazın yapılacak yeni planlama.

Bence de mantıklı.
 
Hoca bütçeyi yaz dönemine harcatmak istiyor olabilir.Satılacak adamlar olacaktır.Ndiaye-Belhanda-Eren-Garry. Buradan güzel paralar gelebilir.
 
Üst Alt