Terim'i Kızdıran 4 Olay! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5bd7e2a366a97c7ae831141a

Yeni Malatya'ya yenilerek liderliği Başakşehir'e kaptıran Galatasaray'da birçok futbolcunun geçen sezonki performansının altında kalması Fatih Terim'i hayal kırıklığına uğrattı. Ayrıca sık sık sakatlık yaşayan oyuncular da takımı sıkıntıya soktu.

Evkur Yeni Malatyaspor’a 2-1 mağlup olan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, “İçim yanıyor, hatta taşıyor” diyerek Fenerbahçe derbisi öncesinde isim vermeden takım içinde hoşnut olmadığı bazı durumlar hakkında rahatsızlığını dile getirmişti. Terim’in bu çıkışına neden olan olayları dört başlık altında toplamak mümkün:

1.BREZİLYALILARIN ÖNLENEMEZ DÜŞÜŞÜ!

Galatasaray’da sezon başından bu yana Brezilyalı futbolcular Mariano, Maicon ve Fernando’nun performansları beğenilmiyor. Üç sambacının, 21.şampiyonluğun kazanıldığı geçen sezonun çok gerisinde kalan düşük performansı ve takım adına geçmişe göre yeteri kadar sorumluluk almaması Florya’da dikkat çekiyor. Özellikle Mariano ve Maicon forma rekabetinde eskisi kadar hırslı değil.

2.İMZAYI ATTI, TAKIM OYUNUNU UNUTTU!

Kulübün 4 Eylül tarihinde sözleşmesine iyileştirme yaptığı Garry Rodrigues’in zammı aldıktan sonra ortaya koyduğu performans sınıfta kaldı. Yıldız oyuncunun geride kalan 1 aylık süre zarfında perde arkasında kendisine yapılan tüm uyarılara karşın bencil bir oyun ortaya koyması ve takım oyununa önem vermemesi camiada kendisi adına eksi puan olarak yazıldı.

3-SIK SIK SAKATLANANLAR VE ŞİKAYETLERİ!

Sarı kırmızılı takımın iki kilit oyuncusu, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok’un sezon başından bu yana üst üste yaşadığı sakatlıklar can sıkıyor. Defans ve gol yollarında yaşanan sorunlar nedeniyle iki futbolcunun Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’ndeki kritik maçlarda düzenli forma giyememesi takımı olumsuz etkilerken iki oyuncunun Fenerbahçe derbisi ile girilecek zorlu fikstürde daha fazla sorumluluk alması bekleniyor.

4-PERFORMANSLARI İLE HAYAL KIRIKLIĞI YARATANLAR!

Bir de takım içinde kendilerine verilen forma şansı, duyulan yüksek güvene karşın performansıyla hayal kırıklığına yaratan sürpriz isimler var. Bu sezon ısrarla ilk 11’de şans verilen Sinan Gümüş’ün son 1 aydır forvet pozisyonunda oynamasına karşın skor üretememesi can sıkıyor. Fatih Terim’in takıma alınmasını çok istediği Badou Ndiaye’nin orta sahada sergilediği performans yeterli görülmüyor. Belhanda ve Feghouli de beğenilmeyen isimlerden.

Hürriyet
 
haber doğru mudur bilinmez ama bu kısım cidden süpriz mi oldu yav


" Sarı kırmızılı takımın iki kilit oyuncusu, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok’un sezon başından bu yana üst üste yaşadığı sakatlıklar can sıkıyor. "
 
Bu yeni sozlesmelerin ve zamlarin hep oyunculari negatife goturdugu goruluyor

Tesaduf mudur nedir
Genel bir rahatlama oluyor.
Bütün gün karnını içine çeken bir kadın düşün.
Akşam eve gelince karın ağrısı mide bulantısı vs oluyor.
Ertesi gün perte çıkıyor.
Aynı bizimkiler gibi.
Sık sık sık nereye kadar hepsi geçen sezon iyi dayandı bu sene pert.
Bir de üstüne zam yaparsan adam yayılıyor...

Gscimbom Mobile
 
Bastan az verince de surekli zam beklentisi oluyor (yasin bruma gibi)

Bastan cok verince bu kez biz isyan ediyoruz mantikli sekilde
 
Orta yolu bulmak lazım.
Mesela Rodri iyi güzel ama 1.600 yeterdi.
Araplara hiç girmiyorum çünkü orada bariz soygun var.



Gscimbom Mobile
 
Araplar tam fail , kabul . Ama rodrigues in zaten sozlesmesi devam ediyor sanirim

Devam ederken revize ettiler . Ama tarik ile ayni paraya oynamasi da adil gelmiyor ki
 
Tam bir temizlik lazım ama bu iş anca sene sonunda olur.
Her iki senede bir temizliyoruz.
Sonra gidiyoruz en olmadık adamlara para saçıyoruz.
Bir futbolcuya 25 milyon euro maliyet bağliyorsan o futbolcu seni uçurması lazım.
Biz gidiyoruz Belhanda gibi bir tosbağa bel bağlıyoruz.
Hiç bir özelliği oturmamış hepsinden biraz yapabilen on numaraya 25 milyon euro gitti.


Gscimbom Mobile
 
Biz takımı baştan aşağı daha geçen sene değiştirmedik mi! Bu sene de mi öyle yapacağız! ABV Özbek!

Belhanda Maicon ve Feghouliye galiba bir 20 milyon euro bonservis verildi. Üçü de şu an takımdan gitse sevinçten bayram ederiz. Teşekkürler D****n. 20 milyon Euro'ya iş bilenler ne takım kurardı. 40 milyon euro bonservis harca takım kur deplasmanda gelene geçene rezil olsun.
 
Son düzenleme:
Belhanda Maicon ve Feghouliye galiba bir 20 milyon euro bonservis verildi. Üçü de şu an takımdan gitse sevinçten bayram ederiz. Teşekkürler D****n. 20 milyon Euro'ya iş bilenler ne takım kurardı. 40 milyon euro bonservis harca takım kur deplasmanda gelene geçene rezil olsun.

Aynen öyle! Benim sitemim "yapmayalım" demek için değildi. Evet takımı baştan aşağı değiştirmemiz lazım!
 
Ders olmuyor bir türlü. Hangi futbolcu iyi oynarken zam yapsak 2 ay sonra performansına küfür etmeye başlıyoruz. Katı yönetim uygulanmadığı sürece menejerlerin elinde daha çok oyuncak oluruz. Bugün Rodrigues 15'e gitse yerini doldurmak o mevkide çok kolay
 
Biz takımı baştan aşağı daha geçen sene değiştirmedik mi! Bu sene de mi öyle yapacağız! ABV Özbek!
Altyapıdan oyuncu çıkarmak ve düşük maliyetli gelecek vaadeden genç futbolcu transfer etmek dışında çıkar yolumuz yok diye düşünüyorum bay Mahir katılır mısın ? Önümüzdeki süreçte sadece biz değil bütün Türk takımları taş kemirecek, ciddi oranda küçülmeye gitmek zorunda kalacak rüyadan uyanmalıyız bence.
 
Üst Alt