Terra Nova | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Terra Nova






Uploaded with ImageShack.us



Steven Spielberg'ün Dinozor Dizisi



Steven Spielberg, olağanüstü dinozor filmi Jurassic park'tan sonra yeniden dinozor dünyası ile ilgili bir proje yapacak.

Fox kanalı için Spielberg ve ilk iki Jurassic park filmi için çalışan ekip Terra Nova isimli bu yeni projede 150 milyon yıl öncesine zamanda yolculugu yapmış, gelecekte 100 yıl ileride yaşayan bir aileyi anlatacak.

Yazarları Craig Silverstein ve İngiliz yazar Kelly Marcel olacak.



Fox ayrıntılarda en iyi yakalayacak bir set olacağını ve görsel efeklerde başarılı insanları görevlendirecegini açıkladı.



Bu deneme dizisinde (pilot) süreç uygun-maliyetli olacak, prodüksiyon ekibin olağan işi durdurma ihtimalinde zarar az olacak.



2149 yılında Dünya gezegeni üzerindeki yaşam, nüfus patlaması ve kirlilk sonucunda yok olma tehlikesi ile karşı karşıyadır. Bilim adamları geçmişi değiştirerek geleceği kurtarmak amacı ile zamanda yolculuk yaparak tarih öncesi döneme gitmenin yolunu keşfederler. Shannon ailesi (Baba Jim, Eşi Elisabeth, ve çocukları Josh ve Maddy) 150 milyon yıl[2] geriye giderek kendilerini "Terra Nova" adlı bölgede bulurlar. İlk insan kolonisi kurulması ve diğer insanlarla karşılaşmaları ile devam eder.[3]





ilk bölüm için 4 milyon dolar harcanmış.
 
Cevap: Terra Nova



Degisik olmus tabiki ama bence konusu biraz sacma.

Dinazor zamaninda dünyayi nasi kurtaraiblirsin, deodorant mi sikmicaklar napicaklar anlamadim :)
 
Cevap: Terra Nova



dinozorlarla mi cifftlesecekler anlamadim



bakin spilberg severiz ama bu sacma olmus yani bu nasil fikir?
 
Cevap: Terra Nova



dinozor dedin mi JURASIK



jurassic-park-filminin-posterindeki-dinozor_326412.jpg
 
Cevap: Terra Nova



Trailer'ini izledim gecenlerde ve 4 gozle bekliyorum. Eminim harika olacak.



Bu arada Jurassic Park'in devami da getirilmelidir, o seri de harika.
 
Cevap: Terra Nova



Leş ötesi bir dizi. Güya bilim-kurgu yapmışlar. İzlerken uyuya kalmanız muhtemelen. Hiç aksiyon falan yok adam gibi. Konusu da güzel değil. Daha da izlemem bu diziyi Güntekin.
 
Cevap: Terra Nova



Bu dizi'yi begenmeyenler neyi begeniyor cok merak ediyorum. Ilk 2 bolumu izledim, simdiden diyebilirimki cok guzel bir dizi ...



Lost gibi birsey (konu olarak olmayabilir fakat ortam olarak).
 
Cevap: Terra Nova



Ilk 4 bolumu izledim. Bence en buyuk olumsuzluk konu'larin tamamen islenmemesidir. Yani her senaryo'da oyle degil fakat mesela 4. bolum de haviza kaybi falan yasandi ama Jim Shannon da haviza kaybi olmadi cunku hastaydi usutmustu sonrasinda tedavinin bu oldugunu karisiyla birlikte ogrendiler ve opusmeye basladilar. Sonrasinda birden hop Terra Nova'ya donuldu, bi bakiyosun haviza kaybi yasayanlar birden iyilesmis falan. Bunun disinda cok iyi bir dizi bence. Mantik hatasi falan filan diyenler oluyor ama o her dizi'de mevcut kaldi ki bu gercek dunyada mantik hatasi yokmu her konu'da? Var.
 
Cevap: Terra Nova



Ferdi dizide sorun olan konu değil dizinin yavanlığı konu çok ağırdan işliyor, o beklenen aksiyon hareketlilik yok bunlar yok ise o zaman başka noktalara yoğunlaşmalı dizi mesela Homeland dizisinin konusu da çok yavaş ilerliyor o beklenen aksiyon hareketlilik yok ama Homeland dizisinde kişilerin psikolojisini o kadar iyi işliyorlar ki o yavanlığı konunun çok yavaş işlenmesini dert etmiyorsun ama bu dizide yani Terra Nova'da sorun bu, sadece görseli iyi o kadar başka da bir numarası yoktu ilk 3 bölüm itibariyle
 
Üst Alt