Teşekkür Etmeden Gönderin! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Teşekkür Etmeden Gönderin!


Bugün ki maç sıradan bir Avrupa maçı gibi görünebilir ama saha da oynanan daha doğrusu çaresizce başı boş biçimde koşturan futbolcuların oynarmış gibi yapmaya çalıştığı oyunun adı futbol değildi asla.

Daha önce de defalarca dediğim gibi bu takımın ne başkanı, ne yönetimi, ne teknik direktörü ne de kaptanı var. Üzerine bir de takıntılı bir hoca da olunca başında Allah korusun hayal bile edemeyeceğimiz vehamette sonuçlar alan bir Galatasaray ile tarih dibi yapabiliriz.

KOPUK, BAŞI KOPMUŞ TAVUK GİBİ BOŞ KOŞAN BİR GALATASARAY

Top ile ilişkisi 2 metre önüne pas veremeyecek düzeyde olan adamlar ile ruhen ve fiziken bitmiş futbolcu eskilerinden oluşan bir karma isen eğer saha da bugün ki gibi oynarsın. Galatasaray'ın özeti de buydu. İstediği tek topu dahi alamayan bir Gomis, sıfır zeka sahibi iki kanat forvet (Yasin ve Garry), futbolculuğu zaten 10 para etmediği gibi karakteri sıfırın da altında bir Sinan, beyni ayaklarına hükmetmeyen ve varlıkları hiç bir şekilde belli olmayan Carole ve Linnes.

TOLGA, SELÇUK, CAROLE, LİNNES, YASİN, SİNAN VE İNADA DEVAM EDERSE TUDOR DERHAL GÖNDERİLMELİ


  • Sinan karaktersizlikten, kendini nimet sanması ve gamsızlıktan
  • Selçuk mıymıklık ve kaptanlık pazubandına ihanetten
  • Carole yetersizlikten
  • Linnes vasatlıkta çığır açmadan ve 0 katkısından
  • Tolga kazmalıkta Barış Özbek standardını sorgulatan futbolundan
  • Yasin egosu ve karaktersizliğinden (zam zam diye tutturdu)
Tudor ise kendi aldırdığı adam bile sitem ettiğinde oyundan alıp, gol yemişken iki forvete dönmeyi bile göze alamayacak korkaklığı ve savunma futboluna takıntısından dolayı.

ERKEN SEÇİM İÇİN CAMİA DERHAL ORGANİZE OLMAK ZORUNDA

Başımızda ki uğursuzlukta çığır açan her dediğinin tersi çıkan, her hamlesinde çuvallayan, krizleri yönetemeyen, üzerine kendi kendine kriz yaratan, karizma yoksunu, ağırlığı olmayan, lobi yapmayı beceremeyen daha da vahimi iki lafı bir araya getirecek genel kültürden bile yoksun, yalan söylemeyi marifet sanan, kellesi için harcamayacağı kişi kalmamış başkan ve istifalar ile yok olmuş yönetim kurulu da derhal erken seçime götürülmek zorunda.
Bunlar olmadıkça daha da kötüsü olacak. Küme düşmeye oynayabiliriz, ciddi ciddi pozisyona bile giremedik oynadığımız 3 maçta.
 
oynadığımız 3 maçta penaltılar dışında gol atamayan bir takım var ve bu takımın hocası turu geçeceğimizden eminiz diyor umarım bizi yanıltır.
 
Sinan'ı 2 kez yazman isabet olmuş. Linnes, Tolga ve Yasin kalabilir. Diğerlerine deh.

Bugün en sinirlendiğim adamdı. Resmen sabote etti. Diğerleri hadi yetersiz ve bitik ama bu tam karaktersiz. İstese trip atmadan çok daha iyi oynardı. Rakip köy takımı boş bırak 5 kere ancak gelir kaleye ki Muslera, Maicon dahil hepsi leylaydı zaten boş gibi geldi adamlar.
 
Bugün en sinirlendiğim adamdı. Resmen sabote etti. Diğerleri hadi yetersiz ve bitik ama bu tam karaktersiz. İstese trip atmadan çok daha iyi oynardı. Rakip köy takımı boş bırak 5 kere ancak gelir kaleye ki Muslera, Maicon dahil hepsi leylaydı zaten boş gibi geldi adamlar.
Benim de en çok sinirlendiğim oydu. Tudor'un da bugünle ilgili en çok eleştirilmesi gereken konu bu. Oynamak istemeyen oyuncuyu zorla oynatıyor. Gomis çıkıyor, Sinan duruyor. Aklım almıyor cidden.
 
lucescunun bitmiş hali tudora ve jora 1 saatlik ders versin profesör olurlar anadın mı

QesBoj87ci1wMLsfcVMyUj.jpg
 
Son düzenleme:
Bu maçtata görüldiki takımın en aksayan bölgesi orta saha ve bekler.Ulan bunlar nasıl bek.Bir tane orta gelmedi sagda soldan.Savunmada perişan oldular.Orta sahada zaten bi tane kız kılıklı pst var.Diğeride futbolu sadece koşmak sanan bir gerizekalı.Ve en sorunlu 2 bölgeye tek transfer yapmayan Tudor ve yönetim var birde.Bas bas bagırdık orta sahaya adam alın beklere adam alın diye yok.Bu saatten sonra ananı ... alın adam.
 
Üst Alt