Teşekkürler Jan Olde Riekerink | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Teşekkürler Jan Olde Riekerink


6d6d6fad123145fc9e9369fabd5005f1.jpeg


14 Şubat 2017 Salı günü, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilen olağan yönetim kurulu toplantısındaki değerlendirme neticesinde, Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı’nın Hollandalı Teknik Direktörü Sayın Jan Olde Riekerink ile yolların ayrılması kararı alınmıştır

Galatasaray'ın başında ilk resmi maçına 2 Nisan 2016'da Eskişehir deplasmanında çıkan Jan Olde Riekerink, 2015-16 sezonundaki 9 lig maçında 3 galibiyet, 3 beraberlik, 3 yenilgi aldı. Hollandalı teknik adam, Fenerbahçe galibiyetiyle Türkiye Kupası’nı; Beşiktaş'ı yenerek de Süper Kupa’yı kazanan takımın başında yer aldı.

2016-17 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun ilk 20 haftasında takımımızı çalıştıran Jan Olde Riekerink'e kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor; bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Teşekkurler Jan Olde Riekerink
 
Kapasitesi kadar bir şeyler yapmaya çalıştı, ama sonunun bu olacağını bile bile hiçbir şeye ses çıkarmadı.

{taptap}
 
Böyle adamlara teşekkür etmem... Kendisi teşekkür etsin böyle bir kulübün teknik direktörü olduğu için... Bir daha da böyle adamları bırakın altyapıyı, kulübün kapısından bile geçmezler umarım.
 
bu takım seni de yedi Riekerink HoZam... Hamza Hocama da aynısı yapılmıştı... hayırlısı olsun... Özel ve profesyonel hayatında sana başarılar diliyorum...
 
Geçen sezon ligdeki durumunu yazmışlar, bu sene Mehmet Özbek takımı kurduğu için sadece çalıştırdı diyip geçmişler lan ahahaah helal olsun.
 
Adamlığıyla bir problemim yoktu yolun açık olsun JoR alınması gereken bir karardı

Ama kesinlikle altyapı için gelmişti altyapıda görevine devam etmesini isterim
 
Üst Alt