Teşekkürler Wesley Sneijder! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Teşekkürler Wesley Sneijder!


f826bdee23e8429eb722b0cfb2a673cd.jpeg

Takımımıza 2013 kış transfer döneminde katılan, futbol takımımızın ikinci kaptanlığını yapan Hollandalı Wesley Sneijder ile karşılıklı olarak yollarımız ayrılmıştır.

4.5 sezondur sarı-kırmızı formayı ve kaptanlık pazubandını taşıyan, 175 maçta 46 gol atan, Şampiyonlar Ligi'nde unutulmaz Juventus maçının kahramanı, 2015 şampiyonluk kutlamalarına damga vuran ismi Wesley Sneijder'e bundan sonraki kariyerinde en içten duygularımızla başarılar dileriz.

Galatasaray tarihine geçen 10 numaralardan biri olarak takımımızdan ayrılan Wesley'in geçen 4.5 seneyi en az bizim kadar mutluluk ve keyifle anacağını biliyoruz.

33. yaş gününde Hollanda Milli Takımı'nın tarihine en çok forma giyen oyuncu olarak geçen Sneijder'e hem milli takımıyla hem de gelecekteki profesyonel kariyerinde şans diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü
 
Seni bu şekilde gönderenler gün yüzü göremesinler. Her bulaştıkları iş batsın. Herkese rezil olsunlar, insan içine çıkamasınlar.
 
Bu ülkeden layıkıyla birini gönderdik mi acaba?
Gelirken davulla zurnayla karşılıyoruz resmen.Havaalanında mahşer günü yaratıyoruz.
İş ayrılığa geldi mi insanları bıktırarak,yerin dibine sokarak göndermek söz sahiplerinin hoşuna gidiyor olsa gerek
Bizim kulüpte efsane olmuş,belli bir sevgi saygı edinmiş oyuncuyu yakışır biçimde gönderdiğimizi hatırlamıyorum.

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa
 
Sneijder'in gönderilmesine katkına bulunan yöneticilerin tez zamanda bu dünyadan ayrılmaları dileğiylen.
 
Son düzenleme:
Bu konuya da geçmiş giden oyuncular gibi detaylıca yazmayacağım çünkü sulalede kulaginin arkası bile islanmamis bir kişi bile kalmayacak. Ama bildigim tek bir şey var annesi haric kerane çocuğu olan bir adam varya kasimda defolup gidecek bunu ihraç etmeyen gk gkyim diye gezmesin paraları neyse soylesinler verelim kölelik yapsinlar
 
Saygı değer renkdaşlarım işten çıkıp saat 20.00 civarı biraz yorgun olmamdan dolayı uyuya kalmışım.. Biraz evvel hanım uyandırdı heyecan ve gözlerinde korku ile şaşırdım çünkü 15 temmuz dolayısıyla ezan ve sela sesleri ile uyanacağımı düşünmüştüm..

Hayırdır dedim öncesinde birer bardak su içtik ben telaşla elimde kumanda tvleri yokluyorum. Tekrar bir darbe durumumu var hanım dedim ne bu yüzünün hali dedim.

Sneijder gitmiş bey dedi.. O an gözlerim karardı yere düşmüşüm tam 10 dk boyunca salonun ortasında ev haliyle (beyaz atlet ve çizgili boxer) baygın yatmışım..

Tekrar uyandım tekrar su içtik falan ama bu sefer hanıma detayları sormadan GSC me giriş yaptım..

İnanın hem sinir hemde üzüntü var içimde.. Sinirliyim çünkü sneijdere doyamamıştım! Üzüntülüyüm formamın arkasına sneijder yazamadan adam gitti.

Yatacak yerin yok Dursun!!!
Yatacak yerin yok Dudor!!!

Bu ateş üfleyerek sönmez...
 
Üst Alt