Tetteh Transferinde Sıcak Gelişme! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tetteh Transferinde Sıcak Gelişme!


5c48049f66a97c87a9307bd6

Galatasaray’ın Alan’dan sonra ikinci forvet takviyesi olarak kadroya katacağı Ganalı futbolcu Benjamin Tetteh, Sparta Prag’ı tamamen sildi.

Galatasaray, Sparta Prag forması giyen Benjamin Tetteh ile her konuda anlaşmaya varmıştı. 21 yaşındaki Ganalı futbolcuyla ilgili ülke basınında, “Bu transfer tamamen bitti” haberleri yapıldı. Sparta Prag taraftarları da sosyal medyada, “Tetteh artık bize faydalı olmaz. Galatasaray devreye girdiği anda Prag’ı kafasında sildi. Onun yerine başka bir isim transfer edilmeli” yorumları yaptı. Tetteh’in de kısa süre içinde İstanbul’da olması bekleniyor. Ganalı yıldızın, daha önce Türkiye’de forma giymiş vatandaşlarıyla konuştuğu da öğrenildi.

OLUMLU REFERANSLAR

Hepsinden olumlu referanslar alan genç futbolcu, sadece Sarı-Kırmızılı formayı giymeyi düşünüyor. Hatırlanacağı üzere Tetteh bundan bir süre önce, G.Saraylı yöneticilere, “Gerekirse benim maaşımdan indirim yapıp bu parayı bonservis bedelime ekleyebilirsiniz” demişti. Bu hareketi sonrası Galatasaraylı taraftarları daha da mutlu etmişti.

Akşam
 
Bastan yanlis yapiyorlar benim verebilecegim max bonserviz bukadar diyeceksin 3 gün süre taniyacaksin kabul etmiyorlarsa siz bilirsiniz diyip defteri kapatacaksin. Bizimkiler ise bir teklif verip haftalarca bu teklifi kabul ettirmeye calisiyorlar, dogru dünyada üc bes forvet var onun biride tetteh. Bunlardan bir cacik olmaz

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Piyasa değeri 2 m olan adama 7.5 m verip alamıyorsan kendinizi sorgulayın


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
"Oyuncu Galatasaray’ı çok istiyor, biz elimizden geleni yaptık ve kulüple anlaşmaya vardık, artık son söz Sparta Prag’ta. Galatasaray’ın teklifi biraz aşağıda kaldı fakat arada uçurum yok, iki taraf da anlaşmaya çok yakın. Bu transfer muhtemelen olacağa benziyor. "

Oyuncunun menejeri bunu diyor ve bizimkiler hala alamıyorsa denecek birşey yok bunlar parayı çoktan harcadı ortada para mara yok.
 
Üst Alt