TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den 1959 Öncesi Şampiyonluk Açıklaması | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den 1959 Öncesi Şampiyonluk Açıklaması


TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe'nin 1959 öncesi şampiyonluk başvurusuna ilişkin açıklamada bulundu.

Büyükekşi konuya ilişkin olarak yöneltilen sorunu "Bu geçmişe dair bir konu, biz geleceğe bakıyoruz. Bu konuda yeterli bilgi sahibi değilim. Önümüze de gelmedi. Şu aşamada futbol adına çözmemiz gereken daha acil konular var." diyerek yanıtladı.



Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, başkanlık süreciyle ilgili olarak, "Yaklaşık 1 aylık bir dönemde TFF başkanlığı için aday oldum. Aday olurken de öncelikle dersimize çalıştık. Problemler neler, neler yapabiliriz? Çözülmesi gerekenler neler? Hemen arkasından orta ve uzun vadede yapılması gerekenler konusunda dersimize çalıştık. Yönetimimizi oluştururken bir ilke imza attık. Bugüne kadar hiç kadın yönetim kurulu üyesi olmamış. Bir değil iki kadın yönetici seçtik. Son derece deneyimli isimleri yönetime aldık. Her yöneticimizin ayrı bir özelliği var" dedi.

HAKEM HATALARI
Hakem hatalarının hep konuşulduğunu söyleyen Büyükekşi şöyle konuştu,

"Bizim amacımız bunun tam tersi. Maalesef bu konulardan ve diğer konulurdan dolayı futbolun marka değeri dibe vurmuştu. El ele vererek bunu yukarı çıkaracağız. Genel Kurul'da "Bir kuş tek kanatlı uçamaz" demiştim. Bir kanat TFF ise diğer kanat kulüplerimiz, hakemlerimiz, yayıncı kuruluş, medya ve taraftarlar. Bütün paydaşlarımızla el ele verebilirsek futbolun marka değerini artırabiliriz. Birlikte başarmayı başaracağız. Eğer başarırsaz Türkiye'ye büyük katkı sağlarız.

Önce en çok şikayet edilen konu güven. Eğer güveni sağlayabilirsek ki rahmetli Hasan Doğan benim can arkadaşımdı. Beraber çok konuşmalarımız, çalışmalarımız oldu. Rahmetli Hasan ağabeyin getirdiği güven ortamını tekrar yapabilmek istiyoruz. Bu sözle olmayacak. Uygulamalarımızla olacak. Bir yandan güven oluşturacağız, hakemlere güven oluşturacağız. İnsanın inisiyatifini minumuma indermeye çalışmalıyız. Türkiye Futbol Federasyonu'nu kurumsallaştırmalıyız. Bir çok profesyonel şirketle çalışmayı planlıyoruz. Bunu yaparken de içeride ve dışarıda şeffaflık istiyoruz. İç ve dış denetime açmak istiyoruz. Düşündüğümüz şeylerden birisi yeni bir şey, gözlemciyi stada göndermemek. VAR odası gibi bir oda ayarlayıp elindeki cep telefonunu elinden alıp maçı izleyip, bilgisayara yazıp, zaten merkezde olacak, raporunu almak. Yapmamız gereken yapay zekayı kullanmak. Hakem ve gözlemcinin gözlemlerini yapay zekanın not ortalama notunu çıkarması. İnsan etkisini daha aza indirmek istiyoruz."

YAYIN GELİRLERİ VE HARCAMA LİMİTLERİ
Yayın gelirleri ve harcama limitleri konusunda ise Mehmet Büyükekşi, "Kulüplerin gelirinin yüzde sekseni özellikle dört büyük kulübün, yayın gelirinden oluşmuyor. Yüzde 30'u yayın gelirinden oluşuyor. Diğerleri sponsorluklar ve reklam gelirlerinden oluşuyor. Şunun altını çizmeliyiz. Harcama limiti belli. Yüzde 40 aşmaya izin veriyoruz. Bu rakamın en çoğunu dört büyük kulüp oluşturuyor. Biz bu limiti verirken sürdürülebilirliği sağlayabilmek, bunu sağlayamazsak kulüplerin yarısı kımıldayamayacak, transfer yapamayacak. Yeni çıkan spor yasasıyla birlikte kuluplerimiz bütçesini çıkaracak ve bu bütçenin yüzde 10'unu en fazla aşarlarsa herhangi bir şeyle karşılaşmayacaklar. Ancak aşarlarsa yeni yasaya göre kulüp başkanı ve yönetim o dönemin tüm borçlarından sorumlu olacak. Bırakın 6, 50 milyar da versek olmayan parayı harcayamazlar. Bütün kulüpleri ayırmadan, onları mağdur etmeden limit verdik. Gündemi bu konu çok meşgul etti. Biz kararımızla gündemi meşgul etmedik" dedi.

"BÖYLE BİR ŞEY SÖZ KONUSU OLAMAZ"
Kulüplerin, MHK ve TFF yönetiminde temsilci bulundurmaları konusuyla ilgili olarak ise Büyükekşi, "Böyle bir şey söz konusu olamaz. Kulüpler Birliği toplantısında gündeme geldi. Bunu reddettim. Bunun içinde kulüplerin olması demek, zaten bunun içindeki kulüpler dost arkadaş ama aynı zamanda rakip. Bir şeyi içselleştirmemiz lazım. Bütün kulüpler adalet istiyor ama kendisine gelince bana biraz daha fazla istiyor. Orada kulüplerin temsilcisinin olması söz konusu bile olamaz. Böyle bir şeyi kabul etmedik, izin vermedik, düşünmedik. Sevk ve fikstür konusunda ise... Fikstür konusu ayrı bir şey. Birincisi yayıncı kuruluşun talepleri. Bazı takımların talepleri oluyor. Bazı takımlar maçlarını hep cumartesi veya pazartesi oynuyor eleştirisinde bulunuyor. Gerek milli maç gerekse diğer konulurda bir kurul oluşturalım, onlar fikstürü oluştursun. En önemli prensiplerimden bir tanesi şu, bunu hem medyadan hem de başkandan rica ediyorum. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar. Seçimden önce onlarca isim paylaşıldı. Hiç tanımadığım, ismini bile bilmediğim isimler yazıldı. Bunların gereği yok. Biz yapacağımız işte şeffaf olacağız, hiç bir şey saklamayacağız diyoruz. Yaptığımız işlerde hesap verebilirlik üzerine yapacağız" açıklamasını yaptı.

FENERBAHÇE’NİN 28 ŞAMPİYONLUK BAŞVURUSU
"Fenerbahçe'in 28 şampiyonluk başvurusuyla ilgilİ olarak Mehmet Büyükekşi, "Şu anda bu konuda hiçbir bilgim yok. Önümüze de gelmedi. Çok acil çözmemiz gereken problemlerimiz var Bu geçmişe yönelik bir şey. Biz geleceğe bakıyoruz. Geleceği nasıl kurtarabiliriz, neler yapabiliriz. Bu konuyu daha sonra değerlendiririz diye düşünüyorum. Çünkü bu konuyla ilgili hiçbir fikrim yok. Ne söylesem yanlış olur" ifadelerini kullandı.

Kadınları futbola yönlendirmek istediklerini kaydeden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Ben şunu yapmak istiyorum. Anadolu'da bir takımda iki yıl kulüp başkanlığı yaptım. Seyirci sayımız 3 ile 5 bin arasında oldu. Büyük maçlarda 10-15 bini yakaladık. Stadımız 33 bin kişilik. Devletimiz futbola çok büyük yatırımlar yapıyor. Ama biz bunun karşılığını futbol olarak veremiyoruz. İnşallah hayata geçirebiliriz. Kadınları, çocukları hem de gençleri hem dijitali hem de canlı olarak futbola katmak istiyoruz. Çocukların en çok etkilendiği kişi kim. Annesi. Annesi çocuğu küçük yaştan itibaren yönlendiriyor. Anneleri futbola yönlendirebilirsek bunu başarırız" diye konuştu.

YÖNETİM KURULUNDA BEŞ BAŞKAN VEKİLİ
"Yönetim Kurulu görev dağılımı nasıl oldu? Beş başkan vekilimi oldu?" sorularına ise Büyükekşi, "Yönetim Kurulu görev dağılımı dün yarım kaldı. Bugün devam edeceğiz. Naklen yayınla ilgili yayıncı ile bir toplantı yaptık. Katar ile acil görüşme gerekti. O yüzden toplantıyı bitirdim. Bugün eksik kalan kısma devam edeceğiz. 5 başkan vekilimiz olacak. Birinci başkan vekilimiz belli. Sitemizden duyuracağız. Sadece şunun altını çizeyim. Bundan önceki uygulamalarda bazı başkanlarımız yönetim kurullarında görev dağılımı yapmış. Bazılardı komisyonlar yapmış. Ben hem görev dağılımı hem de komisyonlar kurmak istiyorum. Gerek yedekten, gerek yönetimden gerekse de dışarıda bir insanı komisyona alıp, mutlaka orada bir profosyeneli almak istiyorum" yanıtını verdi.

Futbol Gelişim Direktörü'nun maaşının olağanüstü yüksek olduğu sorusuna ise "O konuda bilgim yok. TFF'yi kurumsal hale getireceğiz. İletişim konusunda da proaktif davranacağız. Her şey şeffaf olacak. Gündemi biz belirleyeceğiz. dedikodu ile başkalarının belirlemesine izin vermeyeceğiz. Çok hızlı karar vereceğiz. Bugünlerde karar vermezsek bu sezona yetişmez ve bu sezonu da kaybederiz. Transfer sezonu, bunu hızlı bir şekilde açıklamamız lazım. Amacım şu. İnşallah radikal bir şekilde yapılmayanları yapmak. Farklı işlere imza atmak. Bir iddiayla ortaya çıktık. İnşallah burada güzel işlerin altına imza atacağız" dedi.

"Tahkim Disiplin ve Etik Kurullarının zorunlu istifaları gerekiyor. Neden yedek üyeleri bekliyorsunuz?" sorusuna da Ekşioğlu, "PFDK, Tahkim, UÇK ve diğer kurullar başkan istifa edince diğerleri istifa etmiş olmuyor. Yedekler var. Şu anda asiller istifa etti. Bir kaç istifa etmeyen var. Asillerde hiçbir şey yok. Yaptıkları hizmet için çok teşekkür ediyorum. Yaptıkları ulvi bir görev. Onların verdiği emek için çok teşekkür ediyorum" yanıtını verdi.

"TFF'NİN ARABASINA BİNMEYECEĞİM VE ŞOFÖRÜNÜ KULLANMAYACAĞIM"
TFF'nin yönetim kadrosunda çok fazla kişinin çalıştığı yorumu üzerine başkan Mehmet Büyükekşi, "Tasarrufa çok önem veriyoruz. Cumartesi günü özellikle şunu söyledim. "TFF'nin arabasına binmeyeceğim ve şoförünü kullanmayacağım" dedim. Yönetim kurulundan da aynı şeyi rica ediyorum" dedim. Bütün yönetim kurulu üyeleri de aynı şeyi söyledi. Hiç biri kullanmayacak. Diyelim şehir dışından biri gelirse onu havaalanından alınacak. Güveni önce bizim oluşturmamız lazım. Öncelikle şahsımda tasarruf edeceğim. Bizler örnek ve rol model olacağız. İnsan kaynaklarıyla çalışıp ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız. Hedefimiz belli. Bu şahsi bir sorunumuz değil. Ülkemizin futbol değerinin artması gerek. Dünyada üç s konuşuluyur. Siyaset, spor ve sağlık. Spor, sporda da futbol. Bir çok dalda uluslararası başarılar elde ediyoruz. Ancak futbolda maalesef başarılarımız kısıtlı. Voleybolda, basketbolda, jimnastikte... Önceki gün Ampute Milli Takımımız Avrupa şampiyonu oldu. Dünya Şampiyonası, İstanbul'da olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın da büyük desteği var. Gönülden arzu ediyoruz en azından futbolun belli bir bölümünde şampiyon olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

MHK başkanın açıklanmasıyla ilgili olarak da Büyükekşi, "Bugün yarın açıklanmayacak. Bir görüşme yapacağız. Herhalde önümüzdeki günlerde bunu harekete geçireceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

NTV Spor
 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Spor Smart'ta gündemi değerlendirdi. Hakem hatalarını konuşulur olmaktan çıkarmak istediklerini söyleyen Büyükekşi, "Kulüplerin TFF yönetiminde ve MHK'da temsilci bulundurması söz konusu olamaz. Yönetimdeki kimse TFF'nin arabasını kullanmayacak ve şoför kullanmayacak" dedi. Büyükekşi, Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluk başvurusu için de, "Şu anda bu konuda hiçbir bilgim yok. Önümüze de gelmedi" ifadelerini kullandı.​


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, başkanlık süreciyle ilgili olarak, "Yaklaşık 1 aylık bir dönemde TFF başkanlığı için aday oldum. Aday olurken de öncelikle dersimize çalıştık. Problemler neler, neler yapabiliriz? Çözülmesi gerekenler neler? Hemen arkasından orta ve uzun vadede yapılması gerekenler konusunda dersimize çalıştık. Yönetimimizi oluştururken bir ilke imza attık. Bugüne kadar hiç kadın yönetim kurulu üyesi olmamış. Bir değil iki kadın yönetici seçtik. Son derece deneyimli isimleri yönetime aldık. Her yöneticimizin ayrı bir özelliği var" dedi.

HAKEM HATALARI
Hakem hatalarının hep konuşulduğunu söyleyen Büyükekşi şöyle konuştu,

"Bizim amacımız bunun tam tersi. Maalesef bu konulardan ve diğer konulurdan dolayı futbolun marka değeri dibe vurmuştu. El ele vererek bunu yukarı çıkaracağız. Genel Kurul'da "Bir kuş tek kanatlı uçamaz" demiştim. Bir kanat TFF ise diğer kanat kulüplerimiz, hakemlerimiz, yayıncı kuruluş, medya ve taraftarlar. Bütün paydaşlarımızla el ele verebilirsek futbolun marka değerini artırabiliriz. Birlikte başarmayı başaracağız. Eğer başarırsaz Türkiye'ye büyük katkı sağlarız.

Önce en çok şikayet edilen konu güven. Eğer güveni sağlayabilirsek ki rahmetli Hasan Doğan benim can arkadaşımdı. Beraber çok konuşmalarımız, çalışmalarımız oldu. Rahmetli Hasan ağabeyin getirdiği güven ortamını tekrar yapabilmek istiyoruz. Bu sözle olmayacak. Uygulamalarımızla olacak. Bir yandan güven oluşturacağız, hakemlere güven oluşturacağız. İnsanın inisiyatifini minumuma indermeye çalışmalıyız. Türkiye Futbol Federasyonu'nu kurumsallaştırmalıyız. Bir çok profesyonel şirketle çalışmayı planlıyoruz. Bunu yaparken de içeride ve dışarıda şeffaflık istiyoruz. İç ve dış denetime açmak istiyoruz. Düşündüğümüz şeylerden birisi yeni bir şey, gözlemciyi stada göndermemek. VAR odası gibi bir oda ayarlayıp elindeki cep telefonunu elinden alıp maçı izleyip, bilgisayara yazıp, zaten merkezde olacak, raporunu almak. Yapmamız gereken yapay zekayı kullanmak. Hakem ve gözlemcinin gözlemlerini yapay zekanın not ortalama notunu çıkarması. İnsan etkisini daha aza indirmek istiyoruz."

YAYIN GELİRLERİ VE HARCAMA LİMİTLERİ
Yayın gelirleri ve harcama limitleri konusunda ise Mehmet Büyükekşi, "Kulüplerin gelirinin yüzde sekseni özellikle dört büyük kulübün, yayın gelirinden oluşmuyor. Yüzde 30'u yayın gelirinden oluşuyor. Diğerleri sponsorluklar ve reklam gelirlerinden oluşuyor. Şunun altını çizmeliyiz. Harcama limiti belli. Yüzde 40 aşmaya izin veriyoruz. Bu rakamın en çoğunu dört büyük kulüp oluşturuyor. Biz bu limiti verirken sürdürülebilirliği sağlayabilmek, bunu sağlayamazsak kulüplerin yarısı kımıldayamayacak, transfer yapamayacak. Yeni çıkan spor yasasıyla birlikte kuluplerimiz bütçesini çıkaracak ve bu bütçenin yüzde 10'unu en fazla aşarlarsa herhangi bir şeyle karşılaşmayacaklar. Ancak aşarlarsa yeni yasaya göre kulüp başkanı ve yönetim o dönemin tüm borçlarından sorumlu olacak. Bırakın 6, 50 milyar da versek olmayan parayı harcayamazlar. Bütün kulüpleri ayırmadan, onları mağdur etmeden limit verdik. Gündemi bu konu çok meşgul etti. Biz kararımızla gündemi meşgul etmedik" dedi.

"BÖYLE BİR ŞEY SÖZ KONUSU OLAMAZ"
Kulüplerin, MHK ve TFF yönetiminde temsilci bulundurmaları konusuyla ilgili olarak ise Büyükekşi, "Böyle bir şey söz konusu olamaz. Kulüpler Birliği toplantısında gündeme geldi. Bunu reddettim. Bunun içinde kulüplerin olması demek, zaten bunun içindeki kulüpler dost arkadaş ama aynı zamanda rakip. Bir şeyi içselleştirmemiz lazım. Bütün kulüpler adalet istiyor ama kendisine gelince bana biraz daha fazla istiyor. Orada kulüplerin temsilcisinin olması söz konusu bile olamaz. Böyle bir şeyi kabul etmedik, izin vermedik, düşünmedik. Sevk ve fikstür konusunda ise... Fikstür konusu ayrı bir şey. Birincisi yayıncı kuruluşun talepleri. Bazı takımların talepleri oluyor. Bazı takımlar maçlarını hep cumartesi veya pazartesi oynuyor eleştirisinde bulunuyor. Gerek milli maç gerekse diğer konulurda bir kurul oluşturalım, onlar fikstürü oluştursun. En önemli prensiplerimden bir tanesi şu, bunu hem medyadan hem de başkandan rica ediyorum. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar. Seçimden önce onlarca isim paylaşıldı. Hiç tanımadığım, ismini bile bilmediğim isimler yazıldı. Bunların gereği yok. Biz yapacağımız işte şeffaf olacağız, hiç bir şey saklamayacağız diyoruz. Yaptığımız işlerde hesap verebilirlik üzerine yapacağız" açıklamasını yaptı.
569e25efec634fe691aa05ac96d6321e.jpg


FENERBAHÇE’NİN 28 ŞAMPİYONLUK BAŞVURUSU
"Fenerbahçe'in 28 şampiyonluk başvurusuyla ilgilİ olarak Mehmet Büyükekşi, "Şu anda bu konuda hiçbir bilgim yok. Önümüze de gelmedi. Çok acil çözmemiz gereken problemlerimiz var Bu geçmişe yönelik bir şey. Biz geleceğe bakıyoruz. Geleceği nasıl kurtarabiliriz, neler yapabiliriz. Bu konuyu daha sonra değerlendiririz diye düşünüyorum. Çünkü bu konuyla ilgili hiçbir fikrim yok. Ne söylesem yanlış olur" ifadelerini kullandı.

Kadınları futbola yönlendirmek istediklerini kaydeden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Ben şunu yapmak istiyorum. Anadolu'da bir takımda iki yıl kulüp başkanlığı yaptım. Seyirci sayımız 3 ile 5 bin arasında oldu. Büyük maçlarda 10-15 bini yakaladık. Stadımız 33 bin kişilik. Devletimiz futbola çok büyük yatırımlar yapıyor. Ama biz bunun karşılığını futbol olarak veremiyoruz. İnşallah hayata geçirebiliriz. Kadınları, çocukları hem de gençleri hem dijitali hem de canlı olarak futbola katmak istiyoruz. Çocukların en çok etkilendiği kişi kim. Annesi. Annesi çocuğu küçük yaştan itibaren yönlendiriyor. Anneleri futbola yönlendirebilirsek bunu başarırız" diye konuştu.

YÖNETİM KURULUNDA BEŞ BAŞKAN VEKİLİ
"Yönetim Kurulu görev dağılımı nasıl oldu? Beş başkan vekilimi oldu?" sorularına ise Büyükekşi, "Yönetim Kurulu görev dağılımı dün yarım kaldı. Bugün devam edeceğiz. Naklen yayınla ilgili yayıncı ile bir toplantı yaptık. Katar ile acil görüşme gerekti. O yüzden toplantıyı bitirdim. Bugün eksik kalan kısma devam edeceğiz. 5 başkan vekilimiz olacak. Birinci başkan vekilimiz belli. Sitemizden duyuracağız. Sadece şunun altını çizeyim. Bundan önceki uygulamalarda bazı başkanlarımız yönetim kurullarında görev dağılımı yapmış. Bazılardı komisyonlar yapmış. Ben hem görev dağılımı hem de komisyonlar kurmak istiyorum. Gerek yedekten, gerek yönetimden gerekse de dışarıda bir insanı komisyona alıp, mutlaka orada bir profosyeneli almak istiyorum" yanıtını verdi.

Futbol Gelişim Direktörü'nun maaşının olağanüstü yüksek olduğu sorusuna ise "O konuda bilgim yok. TFF'yi kurumsal hale getireceğiz. İletişim konusunda da proaktif davranacağız. Her şey şeffaf olacak. Gündemi biz belirleyeceğiz. dedikodu ile başkalarının belirlemesine izin vermeyeceğiz. Çok hızlı karar vereceğiz. Bugünlerde karar vermezsek bu sezona yetişmez ve bu sezonu da kaybederiz. Transfer sezonu, bunu hızlı bir şekilde açıklamamız lazım. Amacım şu. İnşallah radikal bir şekilde yapılmayanları yapmak. Farklı işlere imza atmak. Bir iddiayla ortaya çıktık. İnşallah burada güzel işlerin altına imza atacağız" dedi.

"Tahkim Disiplin ve Etik Kurullarının zorunlu istifaları gerekiyor. Neden yedek üyeleri bekliyorsunuz?" sorusuna da Ekşioğlu, "PFDK, Tahkim, UÇK ve diğer kurullar başkan istifa edince diğerleri istifa etmiş olmuyor. Yedekler var. Şu anda asiller istifa etti. Bir kaç istifa etmeyen var. Asillerde hiçbir şey yok. Yaptıkları hizmet için çok teşekkür ediyorum. Yaptıkları ulvi bir görev. Onların verdiği emek için çok teşekkür ediyorum" yanıtını verdi.

"TFF'NİN ARABASINA BİNMEYECEĞİM VE ŞOFÖRÜNÜ KULLANMAYACAĞIM"
TFF'nin yönetim kadrosunda çok fazla kişinin çalıştığı yorumu üzerine başkan Mehmet Büyükekşi, "Tasarrufa çok önem veriyoruz. Cumartesi günü özellikle şunu söyledim. "TFF'nin arabasına binmeyeceğim ve şoförünü kullanmayacağım" dedim. Yönetim kurulundan da aynı şeyi rica ediyorum" dedim. Bütün yönetim kurulu üyeleri de aynı şeyi söyledi. Hiç biri kullanmayacak. Diyelim şehir dışından biri gelirse onu havaalanından alınacak. Güveni önce bizim oluşturmamız lazım. Öncelikle şahsımda tasarruf edeceğim. Bizler örnek ve rol model olacağız. İnsan kaynaklarıyla çalışıp ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız. Hedefimiz belli. Bu şahsi bir sorunumuz değil. Ülkemizin futbol değerinin artması gerek. Dünyada üç s konuşuluyur. Siyaset, spor ve sağlık. Spor, sporda da futbol. Bir çok dalda uluslararası başarılar elde ediyoruz. Ancak futbolda maalesef başarılarımız kısıtlı. Voleybolda, basketbolda, jimnastikte... Önceki gün Ampute Milli Takımımız Avrupa şampiyonu oldu. Dünya Şampiyonası, İstanbul'da olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın da büyük desteği var. Gönülden arzu ediyoruz en azından futbolun belli bir bölümünde şampiyon olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

MHK başkanın açıklanmasıyla ilgili olarak da Büyükekşi, "Bugün yarın açıklanmayacak. Bir görüşme yapacağız. Herhalde önümüzdeki günlerde bunu harekete geçireceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

ntvspor
 
Ömrümde bu kadar uzun süreli bir ağlama görmedim.
Kardeşim tamam denedin bir şansını, ama kimse sallamadı işte. Hala ne diye uzatıp duruyorsunuz konuyu? Geride kalmanın ezikliğiyle ciddi ciddi bahsi geçen turnuvaları şampiyonluk diye yutturabileceklerinimi sanıyorlar hala?
"Galatasarayı asla affetmeyeceğim" diyen nihat abinizin bile büzüğü yetmedi buna..

IN2025 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bu konuda artık tüm gücümüzle red kararının çıkması için çalışmalıyız.

Bu şikeciler yine bir yalanı sürekli tekrar edersek inanırlar mantığıyla hareket edip her yerde bu yalanı dile getiriyorlar.

Artık hem kulüp boyutunda hem taraftar boyutunda bu tarz girişimlere çok sert cevap vererek bu işi bitirmeliyiz.

Sürekli Galatasaray'ı karıştırmaya çalışan twitter fenocuklarının da biraz işe yaradıklarını görelim
 
Özcimbomlu Mehmet baskanı sonuna kadar desteklemeliyiz. Ilk döneminde kurulları ali koca kaptırmıştı lakin bu sefer daha duzgun kurullarla muthis bir yönetim daha ortaya koyacaktır.
 
Bu konu Turk sporu icin varlik ve yokluk meselesidir. Eger Fb kafasina gore yildiz takar topunu oynarsa TFF'nin hicbir hukmu kalmamis demektir. Kimse kural dinlemez.
 
Adamlar kulüp logosunu 5 yıldızlı olarak güncellemiş. Yani başarı amaçlı koyulan yıldızdan bağımsız logoyu yıldızlı yapmışlar bu yüzden ceza almazlar bence. Yalnız böyle bir acizlik olabilir mi arkadaş insan biraz utanır bunu yapmaya 😀 Sen 5 sene boyunca şampiyon olamıyorsun ama uğraştığın şeye bak. Tescil ettiremeyeceğini bildiğin için logoyu 5 yıldızlı yapıyorsun. Niye? enayi taraftarını kandırmak için.
 
Adamlar kulüp logosunu 5 yıldızlı olarak güncellemiş. Yani başarı amaçlı koyulan yıldızdan bağımsız logoyu yıldızlı yapmışlar bu yüzden ceza almazlar bence. Yalnız böyle bir acizlik olabilir mi arkadaş insan biraz utanır bunu yapmaya 😀 Sen 5 sene boyunca şampiyon olamıyorsun ama uğraştığın şeye bak. Tescil ettiremeyeceğini bildiğin için logoyu 5 yıldızlı yapıyorsun. Niye? enayi taraftarını kandırmak için.
Adamların logosu bunla aynı oldu şakasız


1200px-Sivasspor_logo.svg.png
 
Üst Alt