TFF Etik Kurulu'ndan Açıklama | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

TFF Etik Kurulu'ndan Açıklama


33259tff-turkiye-futbol-federasyonu-logosu-amblemi-medium.jpg




TFF Etik Kurulu’ndan açıklama geldi



Haberin devamı GSC Portal'da!
 
Cevap: TFF Etik Kurulu'ndan Açıklama



Kurulumuz, yaptığı inceleme ve değerlendirmeler sonunda, müsabakalardaki eylemler bakımından ilgili bazı kişiler hakkında, "şike", "şike teşebbüsü", "teşvik primi" veya "teşvik primine teşebbüs" şüphesinin mevcut olup olmadığı ve bu kişilerin eylem ve davranışlarının kulüplere izafesinin mümkün olup olmadığı bakımından kanaate ulaşmıştır; bazı müsabakalar bakımından ya da olaylarda adı geçen kişiler açısından ise "kanaat oluşturmaya yetecek kanıt bulunmadığı" şeklinde görüş bildirmiştir. Ayrıca Kurulumuz, dosyadaki kanıtlar çerçevesinde bazı kişilerin, Savcılık evrakında "şüpheli" olarak belirtilmelerine rağmen, "somut olayla ilgisini gösteren kanıt bulunmadığı" yönünde kanaat bildirmiştir.
 
Cevap: TFF Etik Kurulu'ndan Açıklama



Bolca laf ebeliği,hukuk cambazlığı yapmışlar.Çabanın adı "minareyi kılıfına uydurma" gayretidir.Paralı,satılmış söz de hukukçulardan ötesi beklenmezdi zaten.
 
Cevap: TFF Etik Kurulu'ndan Açıklama



Özetle "dilil yok XD" demişler de, devamlı bazı maçlarda, bazı kulüpler, bazı kişiler diye yazmaları tuhaf.
 
Cevap: TFF Etik Kurulu'ndan Açıklama



" Her ne kadar, TFF Yönetim Kurulu sevk yazısında şike ve teşvik primi iddialarından söz edilmiş ise de, Kurulumuzca bu iddialar incelenirken tespit olunan bazı eylemlerin etik kural ihlali olarak değerlendirilebileceği ve bu yönden Kurulumuza sevkinin uygun olacağı da raporda belirtilmiştir. Bu yönden Kurulumuza sevk yapıldığı takdirde anılan eylemler etik kural ihlali yönünde de değerlendirilebilecektir. "



Bu ne demek şimdi ? Daha ne sevk edilecek ? Daha ne değerlendirecekler ?



Bu ne saçmalık ? Böyle rapor mu olur ?
 
Cevap: TFF Etik Kurulu'ndan Açıklama



Hepsini aklamış tüpçü.Aklayamadıkları yerleri de 'etiğe aykırı davranış' diyip olayın üstünü kapamışlar.Durmak yok tarla sürmeye devam o zaman.
 
Cevap: TFF Etik Kurulu'ndan Açıklama



Cas davasının çekilmesiyle bu raporun bugün son halini alması tesadüf değil. Bir yerlerden garanti aldılar gibi.
 
Cevap: TFF Etik Kurulu'ndan Açıklama



Bundan sonra Türkiye'de şikeye ceza verme imkanı kalmamıştır bu rapora göre. Bu kişilerle ve eylemleriyle kulüplerin ilişkisi yoktur derse herkes yırtar.
 
Üst Alt