TFF - Fatih Terim Krizinde İkinci Perde! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

TFF - Fatih Terim Krizinde İkinci Perde!


812630.jpg


Habertürk Spor'dan Meriç Müldür'ün haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu ile Fatih Terim arasındaki tazminat krizinde 2. perde başladı.

Federasyon yönetiminin 26 Temmuz tarihinde A Milli Takım’daki görevine son verdiği Terim, 1 yıllık maaşının karşılığı olan 3.5 milyon Euro için ikinci ihtarnameyi gönderdi, paranın ödenmesini bir kez daha talep etti.

TFF yönetiminin ise eski Türkiye Futbol Direktörü Terim’e tazminat ya da bir yıllık maaşını ödeme gibi bir niyeti yok.Federasyon içinde “Mahkeme yoluna giderse gitsin” düşüncesi hakim.Terim’in mahkeme yoluna başvurması durumunda alacağını tazmin etme ihtimali bulunuyor.

İLK İHTARNAMEYİ EYLÜL AYINDA ÇEKMİŞTİ

Bitime 16 ay kala görevine son verilen tecrübeli hoca sözleşmeye göre kalan alacaklarını talep etseydi 4.66 milyon Euro almaya hak kazanacaktı.

1 yıllık alacağı için ihtar çeken Terim, 3.5 milyon Euro, yani 15 milyon TL istiyor.​
 
Fatih Terim imajı için o parayı almayacaktır havasında TFF. Ama benim tanıdığım Terim o parayı söke söke alır ve hayır kurumuna bağışlar. Umarım öyle yapar.
 
Lan versenize adamın parasını , adam aç aç , kebapçı basıyor sonra..

Şaka bir yana bence parayı istemesi gayet doğal , hakkıdır
 
o parayı alacaksa bile bir yere bağışlaması lazım hakkı falanda değil kimse kusura bakmasın böyle bir hak dünyada yok.O parada bu ülkede aç susuz yatan bir sürü insanın hakkı var 15 milyondan bahsediyoruz biraz vicdanlı olun.
 
Bizim milletimizin attığı imzanın ağzından çıkan sözün arkasında durmama huyu nereden çıktı hiç anlamıyorum. Aynı şey takımdan (sadece bizim için değil) gönderilen futbolcular için de söz konusu. Sözleşmeyi yaparken bu maddeleri kabul etti mi federasyon? Etti. O zaman daha ne? O parayı almak Fatih Terim’in hakkıdır. Kendisine yakışan da parayı hayır kurumlarına bağışlamaktır, ama yapmazsa da kimse birşey diyemez.
 
Tff,terimin bir yer ile anlaşmasini bekliyor ve ağırdan alıyor.
Medyada tazminat vurgusu yaptırarak vazgeçer sandılar ama benim bildiğim terim o parayı almadan bir yere imza atmaz

Gerçek Kaptan NANDO!
 
Alacak tabi kardeşim, sözleşmeyi yaparken aklınız nerdeydi? Adam gibi yolları ayırsaydınız tazminatın konusunu açmazdı Sn. İmparator zaten. Ancak hocayı türlü puştluklarla gönderirseniz o da size kıyak geçmez. Alsın parasını, sonuna kadar destekliyorum.
 
Kendini bitirdin be Terim. Ne zaman başın sıkışsa, sana kapısını açan bir Galatasaray vardı ama, Tudor faktörü, o ihtimali de bitirdi. O gün bizi bırakıp gitmeyecektin.
 
Üst Alt