TFF Olağanüstü Toplandı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

TFF Olağanüstü Toplandı


Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Fenerbahçe'nin taleplerini görüşmek için olağanüstü toplandı.





FENERBAHÇE'NİN TALEPLERİ GÖRÜŞÜLÜYOR





Federasyon, Fenerbahçeli yöneticiler Ali Koç ve Ali Yıldırım'ın gelecek sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele etme talebiyle ilgili olarak biraraya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda, Cuma günü Fenerbahçe'nin Federasyon'dan bulunduğu isteklerin ayrıntıları masaya yatırıldı.

"Bir alt ligde oynamak için TFF'den yardım istedik"

Fenerbahçe Asbaşkanlarından Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu binasından ayrıldıktan hemen sonra kısa bir açıklama yaptı. Ali Koç, bir alt lige inmek istediklerini Federasyon'a ilettiklerini ve Federasyon'dan destek istediklerini belirtti. Koç, isyan etmediklerini ve camianın daha fazla zarar görmemesi gerektiğini de ifade etti.
 
Cevap: TFF Olağanüstü Toplandı



bankasya1lig_logo.jpg
 
Cevap: TFF Olağanüstü Toplandı



oha fb istedi diye düşürme talebimi konusucaklar bı defolup gidin ya bu nasıl bir federasyon talimat almadan iş yapamıyorlar
 
Cevap: TFF Olağanüstü Toplandı



hayatta düşürmezler böyle saçmalık mı olur yarında kalkar tazminat isterler bunlar
 
Cevap: TFF Olağanüstü Toplandı



Eger fener istedigi icin düsürme olursa fener sonradan tazminat davasi acip kazanabilir cunku bir takimi kendi istegiyle dusuremiyorsun.
 
Cevap: TFF Olağanüstü Toplandı



Koyun kıçına tekmeyi gönderin Bank Asyaya.Kendileri kaşındı sezon içinde iddanameden sonra 3. lige düşerler.
 
Cevap: TFF Olağanüstü Toplandı



şöyle olabilir fenerbahçe suçunu kabul ederse veya savunma hakkından feragat ederse etik kurulu raporu doğrultusunda kanaatle düşürülebilir başkada bir ihtimal varsa da ben bilmiyorum.
 
Cevap: TFF Olağanüstü Toplandı



Kendi isteğiyle düşmüyorsa zaten etik kurulun şike tespiti yokmuydu onu kullanıp fenerde savunma hakkından vazgeçmiştir deyip düşürebilirler fnerin şu anda düşmesi onlar için daha iyi olacağı için tff nin fenerin isteği yönünde karar vereceğini düşünüyorum.
 
Üst Alt