TFF'nin Olayları Yavaşlatması ve Kapama Çalışmaları FB ve Sivas'a Zarar Verir! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

TFF'nin Olayları Yavaşlatması ve Kapama Çalışmaları FB ve Sivas'a Zarar Verir!


Kulüpler Birliği Galatasaray'a Karşı Birleşti !



İlhan Cavcav



İlhan Cavcav: Ünal Aysalın açıklamalarını Türk futboluna indirilmiş bir darbe olarak görüyorum



Manisaspor :



Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, yaptığı açıklamada Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a tepki gösterdi

Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmaya ilişkin yaptığı açıklamayı kınadı.



Manisapor Kulübü Başkanı Yaralı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın, ''Türk futbolu çok ağır bir şaibe altında. Kararların geciktirildiği her gün Türk sporuna zarar vermektedir'' şeklindeki açıklamasının, Türkiye Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliğinin dün yaptığı toplantıda alınan ortak kararların dışında bulunduğunu belirterek, Aysal'a tepki gösterdi.



Yaralı, Aysal'ı, bu açıklaması nedeniyle kınadığını belirterek, şunları söyledi:



''Manisaspor Kulübü olarak TFF ile Kulüpler Birliği arasında yapılan toplantıda alınan kararın yanındayız. Liglerin devam etmesi ve tarihlerin değişmemesi yönünde alınan tüm kararları destekliyoruz. Ancak Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal'ın yaptığı açıklamayı birlikte aldığımız oy birliğiyle aldığımız karar dışında görüyor ve kınıyoruz. Türk futbolu için doğru bir açıklama değildir'' dedi.



Orduspor :



Süper Toto Süper Lig ekibi Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, ''Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) almış olduğu kararı Orduspor olarak destekliyoruz, bize göre bu olayda adı geçen herkes iddiaların aksi ispatlanana kadar masumdur'' dedi.

Türkmen, yaptığı açıklamada, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmayı Orduspor Kulübü olarak yakından takip ettiklerini söyledi.

Soruşturma kapsamında önemli isimlerin tutuklanması ve gözaltına alınmasına oldukça şaşırdıklarını ve bir o kadar da üzüntü duyduklarını ifade eden Türkmen, şunları kaydetti:



'Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) almış olduğu kararı Orduspor olarak destekliyoruz, bize göre bu olayda adı geçen herkes iddialarınaksi ispatlanana kadar masumdur. Federasyonun kulüp başkanları ile yaptığı toplantıda da bunu bizzat dile getirdim. Daha ortada bir iddianame yokken futbol kulüplerinin düşürülmesi gibi telafisi olmayan bir karar almak doğru değildir. Bunun için federasyonun almış olduğu karar da bize göre en doğru olanıdır. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Soruşturmanın sonucunu hep birlikte beklemek zorundayız. Biz de kulüp olarak öyle yapacağız. Ama tabii ki soruşturma sonunda adı geçen kişilerin suçluluğu tespit edilirse bu şahıslar en ağır cezayı alsınlar.''



Türkmen, liglerin zamanında başlamasının doğru olacağını da sözlerine ekledi.



Antalyaspor :



Türk futbolunun şu anda içerisinde bulunduğu sıkıntılı durum, yönetimimiz ve camiamız tarafından üzüntü ile karşılanmaktadır. Konunun yargıya intikal etmiş olması, bu hususta daha fazla yorum yapmamıza mahal vermemektedir.



Yaşanmakta olan tüm bu olumsuzlukların, birlik ve beraberlikle aşılacağına inancımız sonsuzdur. Bu bağlamda Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi’ne olan güvenimiz tamdır.



Türk futbolunda söz sahibi olan tüm yetkilileri, mevcut durumu, kendi çıkarlarının ötesinde değerlendirerek sağduyulu olmaya davet ediyoruz.



Bursaspor :



Türk Futbolunun içinde bulunduğu süreci Bursaspor Kulübü olarak yakından takip etmekteyiz. Dün gerçekleşen toplantı sonucunda diğer Süper Lig Kulüpleri gibi bizlerde Türkiye Futbol Federasyonu'nun alacağı her türlü kararı Bursaspor Kulübü olarak destekleyeceğimizi belirtmek isteriz.



Kayserispor :



Son günlerde ülke futbolunda yaşanan üzücü olaylar karşısında Türkiye Futbol Federasyonu'nun sağduyulu ve sakin bir şekilde aldığı kararları destekliyoruz.



Beşiktaş :



11 Temmuz 2011 Pazartesi günü Türkiye Futbol Federasyonu merkez binasında, Türkiye Futbol Federasyonu daveti ile gerçekleştirilen Kulüpler Birliği ortak toplantısında, Sayın İlhan Cavcav tarafından yapılan açıklama Kulübümüz tarafından desteklenmiş ve paylaşılmıştır.



Kulübümüz, belirsizliğin sürdüğü şu günlerde Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun sorunları çözmek için alacağı kararların Spor Toto Süper Ligi’in geleceğini ve marka değerini yönlendirip yükselteceğine, temel değer olan kulüp camialarımızı belirsizlikten çıkartacağına, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu olarak inancımız tamdır.



Kulüpler Birliği Vakfı üyesi Kulübümüz’ün, hukuk ve adalete duyduğu büyük güvenle camiamıza zorunlu duyurusudur.



Gaziantepspor :



Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl yaptığı açıklamada TFF'nin aldığı kararların kulüp olarak arkasında olacaklarını söyledi.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, şike soruşturması kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı kararların kulüp olarak arkasında olduklarını belirterek, "Varsayımlarla alınacak kararlar Türk futbolunda onanmaz yaralar açabilir, yargı sonucu beklenmeli" dedi.



Türk futbolunun önemli süreçten geçtiğini ve herkesin sağduyuyla yargı kararını beklemesi gerektiğini kaydeden İbrahim Kızıl, Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Aydınlar ile kulüp başkanları olarak yaptıkları toplantı sonrası açıklamalarının da bu doğrultuda olduğunu vurguladı. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, açıklamasını şöyle sürdürdü:



"Bu sürecin sağlıklı bir şekilde yürüyüp, sonuçlanması için Gaziantepspor olarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı yargı sürecini bekleme kararını desteklediğimizi belirtmekte fayda görüyorum. Bu doğrultuda Federasyonumuz ve başkanımıza olan desteğimiz devam edecektir. Gaziantepspor olarak Federasyon'a olan güvenimiz tamdır. Biz de yargının vereceği karara saygılı olacağız. Varsayımlarla alınacak, verilecek kararlar Türk futbolunda onanmaz yaralar açar. Geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurabilir. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Gaziantepspor olarak Federasyon ile birlikte hareket edeceğiz."



I.B.B



Ülkenin gündemine oturarak, futbol camiasının önde gelen yönetici ve oyuncularını içeren şike soruşturması kulübümüz tarafından da üzüntüyle takip edilmektedir.





“Suçu ispat edilene kadar herkes suçsuzdur” ilkesinden yola çıkarak Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Sayın Mehmet Ali Aydınlar'ın da daha önce kamuoyuyla paylaştığı, Spor Toto Süper Ligi'nin zamanında başlayacağına ilişkin ifadesi şu aşamada Türk Futbolu adına alınması gereken en yerinde karardır. Kulübümüz İstanbul Büyükşehir Belediye Sporun da görüşü aynı doğrultudadır.

Gelinen noktada, kulüp yönetimlerinin, futbolcu ve taraftarların sağduyulu bakış açılarını muhafaza etmeleri, toplumun tansiyonunu yükseltecek her türlü ifade ve girişimden kaçınmaları ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliği korumak adına elzemdir.





Mersin IY



Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü, Türkiye futbolunun içerisinde bulunduğu bu zor dönemin ne denli önemli olduğunun bilincindedir.Bu sorumlulukla ; Dünyada ve ülkemizde futbola büyük özveri ile katkıda bulunan federasyonumuzun; bu zor günleri adil ve bilinçli kararlarla aşacağına inancımız ve desteğimiz tamdır.Şike ve istismar iddialarıyla gölgelenen futbol camiasının bu iddialardan kurtularak sahalardaki centilmence mücadelelere kavuşmasını canı gönülden diliyoruz.



Kamuoyuna saygıyla duyurulur.



Celal Ata



Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Basın Sözcüsü



Samsunspor



Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen TFF-Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı'na İdari Asbaşkan Tahsin Kosif ile birlikte katılan Samsunspor Kulübü Başkanımız Kazım Yılmaz, TFF'nin İstinye'deki merkezinde 2,5 saat süren toplantı sonrası açıklamada bulundu. TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Başkanvekilleri Göksel Gümüşdağ, Lutfi Arıboğan ve İcra Kurulu üyeleri ile Spor Toto Süper Lig'de yer alan 18 kulübün temsilcilerinin katılımıyla yapılan toplantıda "birlik ve beraberlik" kararı alındığını açıklayan Başkanımız Kazım Yılmaz, şunları söyledi;



"Türkiye Futbol Federasyonu'nun davetiyle, bugün TFF-Kulüpler Birliği toplantısını yaptık. Ana konu, 8 gündür kamuoyunun gündeminde olan gelişmelerdi. Konuyu, Futbol Federasyonu Başkanı ve yöneticileri ile paylaştık. Tüm kulüp başkanları ve yöneticileri de görüşlerini belirtti.



Türk futbolunun en değerli markası olan Spor Toto Süper Lig'i oluşturan kulüplerin başkanları olarak, tek ses-tek yürek durumundayız. Tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Kulüpler Birliği'nde en ufak bir çatlak ses bulunmamakta. Herkes ortak mutabakat ve yüzde 100 beraberlik içindedir. Tabi ki son kararı TFF verecek. Bundan sonra da görüş alışverişleri olacak. Kulüplere karşı bazı basın yayın organları tarafından yapılan yargısız infazı kabul etmemiz mümkün değildir."



Karabükspor



Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, ''Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın yaptığı açıklamalar kamuoyu ve kulübümüzün beklentisi doğrultusunda olmuştur'' dedi.Şahin, yazılı açıklamasında, söz konusu açıklama ile var olan belirsizliğin ortadan kalkması doğrultusunda önemli adım atıldığını belirtti.



Açıklamalarından dolayı başta TFF Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini, Kardemir Karabükspor Kulübü olarak desteklediklerini anlatan Şahin, şunları kaydetti:



''TFF Yönetim Kurulu'nun 11 Temmuz Pazartesi günü Spor Toto Süper Lig kulüp başkanları ile yapmış olduğu toplantının ardından TFF Başkanımız Mehmet Ali Aydınlar'ın yaptığı açıklamalar kamuoyu ve kulübümüzün beklentisi doğrultusunda olmuştur. Yaşanacak bu sürecin Türk futbolu adına hayırlara vesile olmasını diliyor, Aydınlar ve TFF yönetim kuruluna başarılar diliyoruz.''
 
Cavcav, Aysal'a sert çıktı!



Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Ünal Aysal'ın yaptığı açıklamaları kınadığını belirtti.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünay Aysal'ın, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmaya ilişkin, ''Türk futbolu çok ağır bir şaibe altında. Kararların geciktirildiği her gün Türk sporuna zarar vermektedir'' şeklindeki açıklamasına tepki gösterdi.



Cavcav, yaptığı açıklamada, Kulüpler Birliği olarak dün, 18 kulübün temsilcilerinin de katılımıyla Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yöneticileri ile bir toplantı yaptıklarını ve bu toplantıya Galatasaray Kulübünü temsilen Ali Dürüst'ün de katıldığını hatırlatarak, ''Söz konusu toplantıda, Kulüpler Birliği olarak federasyonumuzla birlik ve beraberlik içinde, liglerin daha önceden planlandığı şekilde devam etmesi ve şike soruşturmasında adı geçen takımların ligden düşürülmemeleri konusunda ortak karar aldık. Aldığımız bu kararı da yaşça en büyük olmam nedeniyle kamuoyuna ben açıkladım'' dedi.



Kulüpler Birliği ve TFF'nin ortaklaşa almış oldukları bu karara karşın bugün Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın açıklamalarını medyadan öğrendiğini dile getiren Cavcav, ''Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal'ın yapmış olduğu bu açıklamaları Türk futboluna indirilmiş bir darbe olarak görüyorum ve kınıyorum. Bununla birlikte TFF'ye, bizlere göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı sonsuz teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum'' ifadelerini kullandı.



Kaynak : Sporx
 
Cevap: Cavcav, Aysal'a sert çıktı!



İlhan Cavcav: Ünal aysalın açıklamalarını Türk futboluna indirilmiş bir darbe olarak görüyorum

Son Dakika Ntvspor



Resmen bize savaş açıyorlar. Bu iyi oldu. Bizim yönetim şimdi oalyın üstüne daha çok gider.
 
Cevap: Cavcav, Aysal'a sert çıktı!



heehhhehhe .sessizlik en büyük çığlıktır .dööööt korkusu başladı !fırtınaya bak şimdi sen !yüklen uefaaaa!
 
Cevap: Cavcav, Aysal'a sert çıktı!



Ceza almamak için kendimi tutuyorum fazla bişey yazmak istemiyorum, bu tip adamlara ne desen onlar için ne yazsan boşuna elbet bir gün cezalarını çekecekler.



Türk futbolu böyle adamların elinde olduğu için bi 10-20 sene daha ilerlemez, gerçekten yazık.
 
Cevap: Cavcav, Aysal'a sert çıktı!



Dün kulüpler birliği ve Mehmet Ali Aydınlar'ın açıklamaları değil de Ünal Aysal'ın açıklamaları mı Türk futboluna darbe indiriyormuş.

HADİ CANIM SEN DE.
 
Cevap: Cavcav, Aysal'a sert çıktı!



cavcavfener200di9.jpg


haklısın panpa ama orjinal forma almakta fayda var
 
Üst Alt