The Walking Dead | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
the-walking-dead-.jpg

film tadında bir yabancı dizi.bilmiyorum izleyeniniz var mı? ama izlemeye değer. dizi içinde zombiler falan var.çok heycanlı bir dizi.izlemenizi tavsiye ederim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: The Walking Dead



Cizgi romanini okuyordum cok sürükleyicidi, dizisi ciktigini bilmiyordum izlerim kesin birkac bölümünü.
 
Cevap: The Walking Dead



benim arkadaşım geçenlerde önerdi çok beğenmiş efektler falan 10 numara dedi 2-3 bölüm oynamış yayınlamıosam yakında indirmeye başlıcam
 
Cevap: The Walking Dead



1.sezondan daha 3 bölüm yayınlandı daha sonra 3 bölüm daha çıkıcak ve ilk sezon biticek. 2.sezon da ekim 2011 de başlıcakmış.

 
Cevap: The Walking Dead



Bir televizyon kanalında yayımlanacak dizinin tanıtımı için dünya genelinde 25 şehirde bugün güneşin doğuşuyla birlikte yüzlerce zombi kılığındaki oyuncunun yer aldığı tanıtım filmi çekildi.



FOX International Channels’ın FX kanalında yayımlanan ve zombileri konu alan "The Walking Dead" adlı dizi için İstanbul, New York, Washington, Boston, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Madrid, Roma, Taipei, Hong Kong, Singapur, Dubai, Sofya, Belgrad, Johannesburg, Londra, Lizbon, Sao Paolo, Buenos Aires, Santiago, Karakas, Bogota, Mexico City ve Guatemala’da tanıtım filmi çekildi.



Ortaköy Meydanı’nda bugün saat 06.00’da toplanan ve yurt dışından gelen malzemelerle Dükkan-ül Hayal ekibinden 5 makyözün yaptığı makyajla hazırlanan 40 kişilik grup, insan yoğunluğunun yaşandığı saat 09.00’da Ortaköy sokaklarında ve caddesinde insanların içine karıştı. Hayko Cepkin ve Beste Bereket’in de katıldığı grup, vatandaşların şaşkın bakışları arasında çekimlerini tamamladı. Etkinliğin fotoğraf çekimlerini Mehmet Turgut ve Fethi Karaduman yaptı.



Kanalın Pazarlama Müdürü Gonca Kuzuloğlu, 2003 yılından beri yayımlanan ve milyonlarca fanatiği olan çizgi romanın uyarlaması olan dizinin, hayatta kalmaya çalışan bir grup insanın, yürüyen acımasız ölülerden kaçışını anlattığını belirtti.



Dizinin 4 Kasımda izleyicilerle buluşacağını ifade eden Kuzuloğlu, şunları söyledi.



"Çok takipçisi olan bir dizi. Bir çizgi romanın dizi uyarlaması. Şu anda bile fazlasıyla takipçisi var. Dünya genelinde 25 şehirde güneşin doğuşuyla birlikte aynı anda zombiler şehre indi. Daha sonra bu etkinlikten alınacak kareler Amerika’ya gönderilecek, dizinin tanıtımı için kullanılacak. Bu etkinlik dünyada bir ilk. Çok büyük bir etkinlik, çok ilgi çekeceğini düşünüyoruz. Profesyonel bir ekiple çalıştık. 25 şehir arasında İstanbul, en çok zombinin katıldığı şehir oldu. Çekimlere 40 zombi katıldı."



[video=youtube;pJXZ3Ltuxu8]https://www.youtube.com/watch?v=pJXZ3Ltuxu8[/video]



[video=youtube;g49jswVvwRk]https://www.youtube.com/watch?v=g49jswVvwRk[/video]
 
Cevap: The Walking Dead



Dizi müthiş millet.Kaçırmayın izleyin.

Amy'ye çok üzüldüm lan.:(Dizideki tek taş hatundu.B.k yoluna gitti resmen.Çişin gelse de topluluktan uzaklaşmayacaksın yeğen.:asd:
 
Cevap: The Walking Dead



4 böümü izledim dün. Güzel bir dizi olmuş. Sara oynuyor esas oğlanın karısı. AMC production sağlam bir iş çıkarmış.
 
Cevap: The Walking Dead



Galiba bu dizi hakkindaki gercekleri ortaya koymam gerekiyor.



Ilk bolumu cok guzeldi, 28 Days Later'dan haci yatmaz yapsalar da iyiydi. Siyahi baba ve oglu iyi karakterlerdi. Rick'in atla muhabbete girmesi gibi abukluklar olsa da genel olarak bolum heyecan ve duygu limitlerini ustaca ayarlamisti. Son sahnesi de baya iyiydi.



Sonra ikinci bolum geldi. Genel olarak iyi bolumdu, burada hata yok. Amerikan tv'lerinin olmazsa olmazi irk esitligi hadisesini kurtulanlari beyaz, Asyali, zenci ve Latino olarak ayirlamalari beni guldurdu. Melre karakteri efsaneviydi. Aksiyon falan da vardi mantik hatalarina ragmen ama iyiydi bolum.



Sonra ucuncu bolum geldi. Ozeti su, kampa donduler, Daryl ortaya cikti, geri gitmeye karar verdiler. Rezil bir bolumun tek artisi Daryl idi.



4. bolum bana kanser iletti. Meksikali gangster hemsireler hikayesi ile igrencligine igrenclik katti. Son 5 dakikaya sikistirilan kamp atagi da bence daha uzun surmeli, daha cok olum olmaliydi.



5. bolum Jim denen denyonun ilk 30 dakikayi calmasiyla bilinir. Sonra da doktorun yanina gittiler. Yine uyduruk, dramatik bir bolumdu.



Sezon finali son 3 les bolume nazaran daha iyiydi. Diyaloglar, konusmalar, dramatik ogeler daha saglamdi. 6 bolum sonunda bilimsel aciklama (ufak da olsa) gormemiz hos oldu.



Dizi aksiyon-zombi-adrenalin ve iyi karakterler umudu verip les birseye donustu. Siyah baba-ogul ve Merle'un 1'er bolumde gorulmesi olacak is degil. Shane gerzek bir karakter ve hic luzumu yok. Shane'in Rick'in hanimini tirtiklamasi hikayesi bence hic iyi islenmiyor, dogrusu Rick'in bunu ogrenip Shane'i hunharca katletmesi ve sonra da sorunlu ve psikopat bir karaktere donusmesiydi. Dizideki diyaloglar ve hikayeler hic iyi degil, yazarlarin kovulmasi son derece yerinde olmus. Darabont kendi yazsin diziyi. Ilk bolumden sonra bana sorsalar bu sezonu 10 numara bir sezon yapardim. Daha fikirlerim var, yardimci karakterlerin osuruktan olmasi, aktorlerin kotu olmasi, Daryl'in pasifize edilmesi falan filan diye. Bana sormuyorlar bunlari iste ona yaniyorum.
 
Cevap: The Walking Dead



abicim çok güzel diyorlar ama beni tırsıyor bu zombi mevzuları,ondan seyredemiyorum. Ruhmuş,perimiş,üç harfliymiş o mevzular beni ürkütmüyor.

millet onlardan yusuflar ben zombiden :)
 
Cevap: The Walking Dead



Hayri üstad güzel özetlemiş.

Ama kafam birşeye takıldı.Ulan M1A2 gibi dehşetül vahşet bir aletin içine giriyorsun onu kullanmıyorsun.Üstüne son bölümdeki mekan yine M1A2 ve Humvee kaynarken gidip o külüstürlerle yola devam ediyorsun.Biryerden benzin hacılayıp, tanka atlasanıza lan.Mal mısınız siz?
 
Cevap: The Walking Dead



Hayri üstad güzel özetlemiş.

Ama kafam birşeye takıldı.Ulan M1A2 gibi dehşetül vahşet bir aletin içine giriyorsun onu kullanmıyorsun.Üstüne son bölümdeki mekan yine M1A2 ve Humwee kaynarken gidip o külüstürlerle yola devam ediyorsun.Biryerden benzin hacılayıp, tanka atlasanıza lan.Mal mısınız siz?



Herifin tank şöförü ehliyeti yokmuş. :D
 
Üst Alt