# Thiago Motta | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Thiago Motta


Il centrocampista italo-brasiliano Thiago Motta è uno dei più seri candidati a lasciare l’Inter anche se l’eventuale arrivo di Giampiero Gasperini potrebbe cambiare le carte in tavola.

Sul giocatore ci sono tantissimi club pronti a fare carte false pur di poterlo acquistare. Nelle ultime ore sembra che si sia fatto sotto il club turco del Galatasaray pronto a mettere sul piatto qualcosa come 15 milioni di euro. Resta da vedere se l’Inter continua nella sua idea di cederlo oppure ci sarà un cambiamentio di obiettivi visto il probabile nuovo modulo di gioco

Calciomercato Inter: il Galatasaray su Thiago Motta | CALCIOMERCATO
 
Cevap: # Thiago Motta



Cambiasso, Motta, Muntari gibi oyuncular bu ligde çok iş yaparlar. Üçüne de teklif yapalım, artık hangisine kısmet olursa ..
 
Cevap: # Thiago Motta



15 milyon Euro gibi bir teklif diyor vay vay vay.O kadar parayı verebiliyorsak Cambiasso'yu alalım,tabi kendisini ikna edebilirsek.
 
Cevap: # Thiago Motta



Inter Galatasaray'a söz verdi



inter-galatasaray-a-soz-verdi-1432939.Jpeg




Galatasaray'da dış transferde hareketlilik devam ederken, dünya basını da sarı-kırmızılıları yakından ilgilendiren haberler yayımlayamı sürdürüyor.



Calcio Mercato adlı internet sitesi Sarı kırmızılıların Brezilya asıllı İtalyan futbolcu Thiago Motta ile ilgilendiğini, bu futbolcuyu yeni transfer Selçuk İnan'ın yanına monte derek orta sahayı dinamikleştirmek istediğini bildirdi.



Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Thiago Motta'nın da Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı, bu oyuncuya başka kulüplerin de talip olduğu ve bu transferin İnter'in başına geçecek yeni teknik direktöre bağlı olduğu ifade edildi.



Interli yöneticilerin Galatasaray cephesine ''Teknik direktörümüz belli olduktan sonra bu oyuncunun İnter'de kalıp kalmayacağı netlik kazanacak,kadromuzda yer bulamazsa ilk tercihimiz siz olacaksınız'' dedikleri öğrenildi.



Öte yandan İngilizler'in "Inside footbaal" adlı internet sitesi, Galatasaray'ın ısrarla istediği Kim Kallstrom için Lyon'a önerdiği 2 milyon euroyu Fransız kulübünün kabul etmediği ve 4 milyon euroda ısrarcı olduğunu yazdı.



Inter Galatasaray'a söz verdi - Milliyet.com.tr
 
Cevap: # Thiago Motta



iyi oyuncu,terim milan-inter macini yorumlarken motta ile ilgili cok yonlu futbolcu,stoperde oynatabilirsin istedigin zaman demisti.
 
Üst Alt