Titi: "Galatasaray büyük bir takım" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Titi: "Galatasaray büyük bir takım"


Kasımpaşa'da özellikle bu sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı oyuncu Cristian Titi, İHA'ya açıklamalarda bulundu. Sezon sonunda Kasımpaşa ile sözleşme yenileme konusunda konuşan Titi, "Yönetimle aramızda oldukça olumlu bir görüşme geçti. Fakat şu an için önümüzdeki maçları düşünüyorum. Amacım sahada en iyisini yapabilmek. Menajerim bu konuda en iyi çözümü bulacaktır. Benim önceliğim saha içi" dedi.

"GALATASARAY İLE ANILMAK GÜZEL"

Titi, bir dönem isminin Galatasaray ile anılmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Medya ve arkadaşlarım aracılığı ile böyle bir şeyden haberdar oldum. Tabii ki çok büyük bir mutluluk böyle bir şey ile anılmak. Çünkü Galatasaray büyük bir takım. Ama önemli olan Kasımpaşa için elimizden geleni yaparak burada en iyi durumda olmak. Çünkü böyle bir şey yaptığımızda, herkes Kasımpaşa için kendisini verdiğinde, sonuç olarak herkes için böyle güzel şeyler gelecektir. Bizim yapmaya çalıştığımız da bu" diye konuştu.

"HAKEMLER HATA YAPABİLİYOR"

Son dönemlerde artan hakem hataları hakkında değerlendirmelerde bulunan Titi, "Hakemler hakkında konuşmak oldukça zor. Onların da insan olduğunu unutmamak lazım. Benim burada ikinci senem ve bizi üzen hakem kararları ile karşılaştık. Bunun örneği de Kayserispor deplasmanında gördüğüm sarı kart. O pozisyonda sarı kart gördüğüm için Gaziantepspor maçında oynamadım. Bazı kararlar bizi üzüyor ve kızdırıyor. Hakemler de herkes gibi hata yapabiliyor. Futbolun içinde var. Önümüzdeki süreçte kupada ve ligde çok önemli maçlar oynanacak. Hakemler umarım doğru kararlar verirler, etkilemezler" ifadelerini kullandı.

Gama Spor
 
Üst Alt