Tolga Ciğerci: "Sağıma alabilsem Volkan'ın şansı yoktu" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tolga Ciğerci: "Sağıma alabilsem Volkan'ın şansı yoktu"


Fenerbahçe-Galatasaray derbisindeki son dakika pozisyonunun kahramanı Tolga Ciğerci, o anı anlattı.

Galatasaraylı futbolcu, “Gol için yaptığım koşu takdir edilmiyor” diye sitem ederken, “O anda çevre kontrolü yapmak, doğru ismi bulmak kolay değil. Orada topu sağıma alabilsem Volkan’ın şansı olmazdı” ifadesini kullandı.

17 Mart 2018’de Kadıköy’de oynanan ve golsüz sonuçlanan derbi hafızalara Tolga Ciğerci’nin 90+4’te kaçırdığı pozisyonla kazındı. O anda antrenör Hasan Şaş saha kenarında kendini yerden yere vururken, birçok Cim-Bomlu da televizyon başında sinirini çevresinden çıkarmıştı.

İşte o pozisyonun kahramanı Tolga Ciğerci, yakın çevresine, hem pozisyonu anlattı, hem de sitemde bulundu. Topun sol ayağına geldiğinin altını çizen sarı-kırmızılı oyuncu, “90+4’te oraya gol için yaptığım koşu takdir edilmiyor ama bu, ne kadar çok kazanmak istediğimizin göstergesiydi. O anda çevre kontrolü yapmak, doğru ismi bulmak kolay değil. Kaleye yakın bir noktadasınız ve önünüzde 3 tane Fenerbahçeli futbolcu var. Buna rağmen sol ayağımla, topu doğru yere göndermeye çalıştım ama iyi vuramadım. Orada sağıma alabilsem Volkan’ın şansı olmazdı” ifadesini kullandı.

Geriye gitti
Igor Tudor sonrası takımda yer alan birçok futbolcunun pozitif gelişme gösterdiği yazılıp çizilirken, sadece bir futbolcu geriye gitti. O da Tolga Ciğerci... Tudor döneminde sezona sol içte başlayan ve attığı 6 golle Avrupa’nın en golcü orta sahalarının başında gelen 25 yaşındaki futbolcu, bu formuyla Galatasaray’ın ciddi para beklediği isimler arasında yer alıyordu.

Ne var ki ilk 11’in vazgeçilmezlerinden olan Tolga, formunun zirvesinde iken önce bir sakatlık yaşadı sonra ise formayı kaptırdı. Terim’le beraber formasyon değişirken Tolga artık kulübeye mahkum oldu. Ligin ilk yarısının kurtarıcısı, Terim döneminde ne gol atabildi ne de asist yapabildi.
1: Fatih Terim’in gelişiyle unutulan Tolga Ciğerci, bir ay sonra ligde Galatasaray maçıyla sahaya çıktı. Milli futbolcu bu sezon sarı-kırmızılı formayı lig, kupa ve Avrupa’da 21 kez terletirken, 6 gol atmayı başardı.

(Milliyet)

GSCimbom Portal
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Tolga Ciğerci : Açıyı hesaplayamadım.

Tolga Ciğerci : O an tribünden biri nanik yaptı dikkatim dağıldı.

Tolga Ciğerci : Hayvanseverlerden tepki gelir diye korktum.
 
Bi yandan kızıyorum bi yandan olur böyle seyler diyorum.
Tolga oynadığı zaman yeteneksiz olsa da çok çabalayan bir isim. Sezon başı da böyleydi, saçmaladığımız zamanlarda da. Dünya'nın pozisyonunu saçma sapan kullansa da 18'e girmekten çekinmeyen sürekli arayan elimizde bulunmayan orta sahalardan. Mücadelesini zaten biliyoruz. Ha sırf bunları yapıyor diye 2m net para verilir mi tabiki verilmez. Maksimum alması gereken 1m civarıdır. O da zorlamayla.
 
Abartmayın kaçırdı sövdük ettik ama linç etmeye gerek Yok iyi niyetli bi arkadaşımız


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
yahu o dakikada 30 milyon insanı kanser yaptın, ciğerini söndürdün

halen daha konuşuyorsun yok sağıma alsaydım şöyle olurdu

yok çevre kontrolü filan fıstık diye

bi sektirip gidermisin lütfen ulan
 
Sağına alsan bu sefer de defansa çarptırırdın.Kapasite meselesi işte.Yine diyorum Gomis'in boş kaleye atamadığı pozisyon Tolganınkinden çok çok daha netti
 
..
bbd7c16f5fc58f9691e10b2313acbeb1.jpg
 
Bana da oyle geldi.Sinan ile Nagatomo disinda kimsenin o pozisyonu gol yapabilecegini sanmiyorum.Gomis soluyla vursa mesela sert bir sekilde Volkan'in ustune atardi.

Edit:Feghouli de ters ayagiyla gol yapabilirdi.
 
Son düzenleme:
Üst Alt