Tolga Ciğerci: "Vurduğum giriyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tolga Ciğerci: "Vurduğum giriyor"


e181e00ebd78483983154619074f5421.jpeg

Süper Lig'de Galatasaray, Bursaspor'u 2-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Maçın 2. golünü atan Tolga Ciğerci bu sezon takımı adına 5. golünü kaydetti. Milli futbolcu maçın ardından açıklamalarda bulundu.


"Benim oyunumda değişen bir şey yok. Ben aynı oyunu oynuyorum. Geçen sene de vuruyordum, olmuyordu. Bu sene de her vurduğum giriyor.Takıma hep yardım edip performansımı göstermek istiyorum. Takımla beraber üç puan alabilirsek bu benim için mutluluktur. Gol krallığı falan benim için hiç önemli değil. Gol attığım için çok mutluyum ama Önemli olan takımın kazanması.

Fanatik
 
Tolga gol atıyor ama daha fazla gol atmamıza engel oluyor. Aynı Burak gibi. Ama bu ülkede millet sadece atılan gollere bakar, beyin yapısı bu

Eğitim şart
 
Gecen sene gercekten bir cenabetlik vardi bunda, cünkü Almanya da oynarken sutlari gecen seneki gibi berbat ötesi degildi. Kaleyi buluyordu genelde.

Bize geldikten sonra sut özürlüsü cikti birden, bu sezon da iyi vuruyor toplara.
 
Tolga gol atıyor ama daha fazla gol atmamıza engel oluyor. Aynı Burak gibi. Ama bu ülkede millet sadece atılan gollere bakar, beyin yapısı bu

Eğitim şart

ortasahanın ortasında oynarsa ve gecen sezon o sakatlanmadan önceki oyununa dönerse ki dönebilir böyle bi takımda,gerçekten iyi bi ortasaha oyuncusu kazanmış olacagız.üzerine de koyarsa avrupaya transfer olabilir.
 
Devre arası EPL klüplerinden birine kazıklasak iyi olur. Çok daha iyisini alabiliriz. Büyük ihtimalle istatistiklerine aldanıp atlayacak takım çok olabilir eplde. Tuhaf trasnferler yapıyorlar.Bir de Garry'i satarsak çok iyi olur. Elimiz bayağı rahatlar
 
Tolga Ciğerci: ''Vurduğum Gol Oluyor''

31608_tolga-wechsel_03.jpg


Bursaspor deplasmanında Galatasaray'ın galibiyet golünü atan Tolga Ciğerci maçın ardından açıklamalarda bulundu.


İşte Tolga Ciğerci’nin açıklamaları:

“Bugün kolay maç olmayacağını biliyorduk ama kendimizi iyi hazırladık. İlk yarı pas hataları çoktu. İkinci yarı döndük.

Ben geçen seneki gibi oynuyorum. Çok fazla bir şey değişmedi. Geçen sene olmuyordu, bu sene vurduğum gol oluyor. Benim için gol krallığı önemli değil. Takımıma en iyi şekilde destek vermek istiyorum.”


Gamaspor
 
Üst Alt