Tolga ve Latovlevici Derbide Yok! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tolga ve Latovlevici Derbide Yok!


ec236dd108634bc6a196a316ad45fe9e.jpeg


Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yrd. Doç. Dr. Yener İnce, Galatasaray Televizyonu'ndan Deniz Gülen'e takımda sakatlığı bulunan futbolcular hakkında açıklamalarda bulundu.

Yener İnce'nin sözleri şöyle:

"Tolga ısınma sırasında sprint atarken sol arka alt adalede bir ağrı hissettiğini söyledi. Onu durdurduk. İyi ki de durdurmuşuz. Bugün yaptığımız MR'da ikinci derece bir zorlanma tespit ettik. Onun tedavisine başladık. Biraz süre alacak..."

"Lato maç sırasında sağ dizine bir darbe aldı ve dizinde bir esneme oldu. Bu esneme ve dönme esnasında dış yan bağında bir gerilme var ve dış menisküsünde bir yırtık var. Değerlendirmeye devam ediyoruz. Ameliyat dahil olmak üzere tüm seçenekleri masaya yatırdık. Bir an önce dönmesi açısından hangisinin daha iyi olacağına karar verip bugün-yarın gerekirse ameliyat edeceğiz. Nasıl ilerleyeceğimize yarın sabah karar vereceğiz."

"Jason Denayer'in maçtan önceki idmanda ikili bir mücadele pozisyonunda kalçada bir gerilmesi olmuştu. Bugün iyi bir durumda ve düz koşulara başladı. Yarın bir testimiz var, aksilik olmazsa hafta içi takımla birlikte olacak..."

"Serdar'ın yüzüne gelen bir dirsek sonucu bu kez maksilla dediğimiz yüz kemiklerinden bir tanesinde bir kırık oluştu. Eski burun kırığıyla ilgisi yok. Serdar'ın ilk sorusu 'Oynarım değil mi?' oldu. Ona özel bir maske yaptıracağız. O maskeyle oynayacak. Orada bir sinir var ve onunla ilgili bir takibimiz olacak. Sponsor hastanemizden destek aldık ve oradaki plastik cerrah arkadaşlarımızla da tartıştık. Sağolsun onların da yardımıyla Beşiktaş maçına yetiştireceğiz."

"Şu anda Jason ve Serdar'da bir problem görünmüyor ama Tolga ile Lato bizimle olmayacak. Onların sanırım 3-4 haftayı bulan problemleri olacaktır."

Galatasaray.org

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Tolga maalesef sakatlanmana sevindim. Çünkü bizimki muhtemelen maçta seni sol kanat oynatacaktı.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçmiş olsun. Tolga ile bir sorunum olmasa da Tudor kendisini ısrarla sol kanat oynatıyor ve Tudor’un bu saçmalığa mecburen son vermek zorunda kalacak olması sevindirici. Tam maça ilk 11 başlayacakken sakatlanıp yerini Yasin’e bırakması ve onun da maçı 1 gol 1 asistle tamamlaması falan ilginç tesadüfler. Galiba Tanrı(lar) şampiyon olmamızı istiyor.
 
İyi bari o halde bjk maçında linnes bek olur. Kanatlar da Feghouli - Garry veya en kötü Yasin - Garry olur. Ben bu habere "The sun is rising" derim.

tumblr_m2lcrhNxTy1rsvqhyo1_500.gif
 
Takımın futbolunun gelişmesi için çok önemli bir şans doğdu. Bunu iyi değerlendirmek lazım. Sakatlık kötü tabiki , keşke sağlıklı olsalar.
 
Tolga'nın yokluğu kötü oldu. Orta sahada ekstra oyuncu demekti. Bunla beraber 6 golü de var. Herkes çalım atamayan kanat olmaz diyor ama bizim gibi riskli oynayan takımda mutlaka bu tip oyuncu olmalı. Eksikliği hissedilmez umarım.

Lato'ya da geçmiş olsun ama psikolojik olarak da kötü durumda. Belki toparlanmasına yardımcı olur.
 
Üst Alt