Tolga Zengin | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tolga Zengin


ya bu cocuk hep boyle bir kalecimiydi? ulan ne o ya hayatımda gorduğum en iyi kaleci resimen.



Onur + bu, trabzon ne ballı takım lan, ikiside kontenjan yemiyor. bizde niye yok bunlar :( kıskandım.
 
Cevap: Tolga Zengin



sami yende 4-1 yendigimiz mac vardi adam kendi elleriyle bize teslim etmisti. sonra ustunden petkovic, jefferson ve sylva gibi conference national kalecileri gecti. onur gelince akillandi sanirsam. yoksa senol hoca mi adam etti? bilemem emir heis. ama adam iyi kaleci haline gelmis. karsi karsiyalarda bir ekol.
 
Cevap: Tolga Zengin



geçen sezon sonu nasıl olsa onur geçer yine kaleye en kötü iyi alternatif olur alınsın demiştim herkes tepki göstermişti şenol hocanın elinde açıldı
 
Cevap: Tolga Zengin



Gerçekten iyi kaleci. Dün babamla maçı seyrederken babam dedi: Oğlum bu Tolga, Volkan'dan daha iyi kaleci. Ayrıca efendi birine benziyor. Neden oynatmıyorlar Milli'de... Dedim ki baba, Volkan, Oğuz abisi sayesinde torpilli. O varken kimseye kolay kolay şans vermezler!
 
Cevap: Tolga Zengin



" sonra ustunden petkovic, jefferson ve sylva gibi conference national kalecileri gecti" bu kadar insan üstünden geçince akıllanması normal :akansular:
 
Cevap: Tolga Zengin



Bu kadar kaleciyle bir arada çalışınca tecrübelerinden bir şeyler öğrenmiştir ve olgunlaşmıştır demek istedim. ;)
 
Cevap: Tolga Zengin



Tolga ilk çıktığı dönemde de en az bu kadar iyi kaleciydi,o dönemde tek eksiği tecrübe idi.Zamanla Milli takıma kadar yükselmişti ama sakatlık geçirdi o dönemde de Trabzon arayış içerisinde girmek zorunda kaldı.Bahsi geçen kaleciler Tolga'nın kötü olduğundan değil sakatlığından geldi ve daha sonra maç görmeyen her kaleci gibi Tolga'da verilen şanslarda pek güven vermeyince Onur çıktı.Onur'un macerasıda Rüştü ile Volkan'a benzerlik gösteriyor ama işde Onur erken bir sakatlık geçirdi.Tolga'da kendine verilmiş bu görevi müthiş güven duygusu gazlarıyla beraber kaptanlık sonuç bu :)



Başarıların daim olmasını dilerim Tolga adına,tabi Galatasaray maçları hariç :)
 
Cevap: Tolga Zengin



Ferdinand'in sakatlandigi dönemde, yerine Smalling girip United'a ne kadar katki sagladiysa, Tolga'dan da ayni seviyede faydalandi Trabzon Onur'un sakat oldugu dönemde.
 
Cevap: Tolga Zengin



Onur da Tolga da bizim kadroda olsa, bu savunma hattıyla en fazla 3 maç oynarlar.Sonrasında asarız keseriz.Bizim kalecilerden Ufuk Trabzsonspor'da olsa Tolga ve Onur da sakat olsa Şenol Güneş onu da yıldız yapar.Kaleci için güven meselesi tamamen, ona güven verceksin olayın başında sonrasında da o sana güven verecek.Volkan son milli maçta saçma sapan bir gol yedi, gerçi her sene en az 3-4 tane hatalı gol yer Volkan buna rağmen vazgeçilmez bir şekilde kalede görürüz kendisini.Oynarsan gelişirsin, oynamazsan sıkıntı var.
 
Cevap: Tolga Zengin



Tek kelime ile: BRAVO.



Trabzon kaleci açısından çok şanslı, hem onur hem tolga çok iyi kaleciler... dün tolgaya hayran kaldım. İnşaallah şımarmaz hep böyle devam eder, türk milli takımı da iyi bir kaleci kazanmış olur. başarılar.
 
Üst Alt