Tolgay Arslan İddiaları Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tolgay Arslan İddiaları Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?


Basında son günlerde Tolgay Arslan'ın kulübümüze transfer hakkında haberler arttı. Tolgay transferi hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
Böyle bir ihtimal yok.

AMC'den bozma orta saha oyuncusu istemiyoruz adam gibi taş gibi yıkılmayan orta saha oyuncusu gerek bize.
 
Adının bizimle geçmesi bile rezalet.

Tolgay kim lan.

Ha tolga ha tolgay ikiside istikrarsiz senede 20 maç bile zor çıkarırlar.

Yönetim,böyle oyuncular ile ilgilenerek yine zor durumda olan kulüp ve manegerleri zengin etme peşinde.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!
 
akhisar gibi yönetilmenin ve transfer yapmanın hamza nın değil de bizim yönetimin tarzı olduğuna kanaat etmemi sağladığını düşünüyorum
 
Beşiktaş'ta kadroya giremeyen adamın bizde ne işi var kardeşim? Kullanmadıkları adama bonservis verip hem para kazandıracağız, hem de maaş yükünden kurtaracağız bir de.. 2 sezondur sallanıyor olabiliriz ama biz Galatasaray'ız lan! Sıçmışım Beşiktaş ve çöp topçularına.
 
Tolgay oyun stili olarak 6-8 arası bir oyuncu. Sağlık durumu iyi olduğunda ve üst üste oynatıldığında katkı alırsın.

Ancak direkt yazılacak bir isim de değil. Mutlaka 1-2 takviye yapıldıktan sonra uygun bir maliyet olursa alınır tarzı bir isim. Maksimum 2 Milyon Euro verilmeli. Öyle 4.5 falan manyaklık. Yaparlar mı dersiniz? Yaparlar başımızda ki deliler.
 
ıyı futbolcu rotasyonda ıs yapar, dırek ılk 11 olarak dusunmemek lazım.

satın alma opsıyonuyla kıralık verıyorlarsa alınabılır. bonservısıde en fazla 2 mılyon olmalı.
 
Gelmesini istemem ama illa alacaklarsa 500bin avroya gelecekse gelsin... Olur ya gelirse Nazif komisyoncusu 5 milyon avroya aldıracağınada garanti ederim...
 
Stili bakımından Tolgay ihtiyaç duyduğumuz özellikleri barındırıyor oyununda. Ama avrupa + kupayı hesaba katarsak sezon içinde 50 civarında maçta süreklilik sağlayıp oynayabilecek oyuncu olduğundan emin değilim. Olsaydı Beşiktaş'ta olurdu. Oğuzhan bu sene sallanıyorken giremedi 11'e.

Bence orta saha ortasına yerli pazarından düşünebileceğimiz bir isim yok. Yabancılara bakmamız gerek. Mümkünse bir tane top hakimiyeti olan, bir tane de atletik özellikleri yüksek oyuncu almalıyız. Seneye bir şeyler başarmak istiyorsak kağnı gibi ağır orta saha kurgusundan kurtulmamız şart.

Mesela Selçuk yerine bu sene Burnley'e gelen Defour olsa çok iyi olurdu. Hem topla yapabildikleri hem de hareket edebilmesi ile Selçuk'un oldukça önünde. Yaşı buralara gelmeye uygun ama fiyatı yüksektir muhtemelen. Bu isimler düzgün bir araştırma ile artırılabilir. Bize uygunları bulunur elbet. Genç oyuncular da denenebilir. Yeter ki birbirine uygun, eksiklerin yama yapılmadığı, her pozisyona uygun oyuncunun bulunduğu bir kadro oluşturalım.
 
Son düzenleme:
Üst Alt