Tolgay Arslan: "Rakip olarak Real Madrid falan güzel olur" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tolgay Arslan: "Rakip olarak Real Madrid falan güzel olur"


5222162.jpg




Beşiktaş'ın oyuncusu Tolgay Arslan, açıklamalarda bulundu


"GALATASARAY'IN AVANTAJI HAFTADA BİR MAÇ OYNAMASI"


Beşiktaşlı taraftarların Galatasaray ile maçları olduğu için puan farkını 2 olarak görmelerine şaka ile karışık cevap veren Tolgay Arslan, "Açık konuşmak gerekirse biz Galatasaray'a çok bakmıyoruz. Biz rakip olarak kendimizi görüyoruz. Biz maçlarımızı alırsak zaten şampiyon oluruz. Tabii ki onların büyük bir avantajı haftada bir maç oynuyorlar. Rahat rahat hazırlanıyorlar. Şimdi kupa maçları başlıyor belki orada bir şeyler olur.. Şaka yaptım.. Avrupa maçları tabii ki bizi yoruyor ama dediğim gibi biz Galatasaray'a, Fenerbahçe'ye, Medipol Başakşehir'e çok bakmıyoruz. Kendimize bakıyoruz. Biz futbolumuzu oynarsak kolay kolay kimse bizi yenemez" diye konuştu.


"GRUPTAN ÇIKARSAK REAL MADRID GÜZEL OLUR"

Başarılı oyuncu Şampiyonlar Ligi değerlendirmesini yaparken gruptan çıkmaları durumunda gönlünden geçen takımı da Real Madrid olarak açıkladı. Tolgay, "4 maçta 10 puan yaptık. Gruptan çıkmak istiyoruz. Sonrasında ne gelirse gelsin. Tabii ki rakipler çok güçlü. Ülkemizi güzel temsil ettiğimizi düşünüyorum. Şu an Avrupa'da da herkes Beşiktaş'ın kim olduğunu biliyor ve farkında. Rakipleri az bir şey korkuttuk diyebiliriz. Bu yolda devam etmemiz gerekiyor. Güzel maçlar oynuyoruz. Hakemler çok durdurmuyor. Sürekli oyunun içindesin. Şimdi biz önce turu atlayalım da sonra rakibe göre bir şey diyebiliriz. Tabii ki orada grubu geçersen en büyük takımlara karşı oynamak istersin. Onlara karşı savaşmak istersin. Real Madrid falan güzel olur" dedi.
 
özgüvenine hayranım bu herifin

şl maçlarında defansının önünde rakip kaleye sırtı dönük top alıp çalıma falan giriyor

helal

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
bence de güzel olur real madrid sizin 8 rekorunuzu malmö ile paylaştırmıştı bakarsın yine bir güzellik düşünür :)
 
8 rekoru geliştirilebilir. Real elemelere başladı mı 4 gömlek üste çıkıyor. Şampiyonlar ligi 32 takımın mücadele ettiği ve Real Madrid'in şampiyon olduğu bir turnuvadır. Adamlar tüm Cl'deki kupaların yüzde 20'sini almış düşünün.
 
Üst Alt