Tom Holland, Uncharted Filmi İçin Hazırlıklara Başladı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tom Holland, Uncharted Filmi İçin Hazırlıklara Başladı


98087_640.jpg


Uncharted filmini uzun zamandır bekliyoruz ve nihayet film yavaş yavaş prodüksiyon aşamasına geçmeye hazırlanıyor. Son olarak filmin senaryosuna imza atan Joe Carnahan kendi Instagram hesabından paylaştığı bir görsel ile senaryo aşamasının tamamlandığını duyurmuş ve hemen ardından filmde Tom Holland'ın yer alacağını öğrenmiştik.

Uncharted filmi için geri sayım başladı

Daha önce farklı projelerde yer alsa da Marvel sinematik evreninde canlandırdığı Örümcek Adam ile yıldızı parlayan Tom Holland filmde Nathan Drake karakterine hayat verecek. Karakterin oyundakine oranla daha genç bir halini göreceğimiz film için aktör çalışmalara başladığını farklı bir video ile belirtmiş. Sosyal medya hesaplarından kısa bir video paylaşan Tom Holland, Uncharted: Nathan Drake Collection paketini oynamaya başladığını belirtmiş. Tabi oyun oynamasının asıl amacının araştırma olduğunu da bir gülücük ile birlikte eklemiş.

Bildiğiniz gibi Uncharted: Nathan Drake Collection paketinde serinin ilk üç oyunu tek bir pakette toplanmıştı. Anlaşılan aktör oyunları oynayarak hem eğlenmenin hem de karakteri ile ilgili daha fazla bilgi almanın peşinde. Henüz vizyon tarihi belli olmayan Uncharted filminin 2018 yılında çekimlerine başlanması bekleniyor.
 
Evet ND boyle isleri karismazidi. Seriyi öpecekler tabi ND'de kendi ruhunu satiyor artik.
Siyaset zaten ruhsuz insanlardan olusuyor artik
Futbol'da para para para

Ne boktan bir dunyada yasiyoruz farkinda degilsiniz.
 
uncharted hicbir zaman senaryosu ile ön plana cikmis bir yapim olmadi dördüncü bölüm disinda
aksiyon sekanslari, oynanisi ve bulmacalari unchartedi uncharted yapan etkenler olmustur
buradan bir film cikar mi cikmaz mi bilmiyorum ama acayip gereksiz olur
uncharted ve naughty dog markasina sürülmüs kara bir leke olur sadece
 
Oyun güzel olmasına güzel ama film yapılacak neyi var bilemedim açıkçası, oyunları bildiğin klasik macera işte. Oyunu ön plana çıkaran akıcı oynanışı ve müthiş grafiklere sahip oluşu falan filan.

Uncharted'a oranla çok daha derin konusu olan Assasins Creed'i bile ne hale getirdiler, gerek yoktu bence.
 
Yaziklar olsun. Hollywoodun cani cehneme
Yapan kişi en son King Kong filimini çeken kişi Jordan Vogt-Roberts...orada bile ne kadar büyük bir Metal Gear Solid hayranı olduğunu görürsün eğer oyunları biraz tanıyorsan....mesela o adadan kaçmak için tamir ettikleri Deniz uçağının ismi Grey Fox( kendisinin favori MGS karakteri)....

birde böyle küçük Easter Egg'ler var filimde...unutmadan Hideo Kojima'da yardım ediyor kendisine...yani filim emin ellerde...
995e775c286d1505ed473d5c4cc71b3f.jpg


Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
 
Üst Alt