Topal Sevilla'ya mı? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Topal Sevilla'ya mı?


Mehmet Topal gidiyor mu?



Everton ile Valencia’ya transferi gündeme gelen Mehmet Topal’ın yeni sezonda Galatasarayımızın forması giyip giymeyeceği şimdiden merak konusu oldu.



Everton ile Valencia’ya transferi gündeme gelen Mehmet Topal’ın yeni sezonda Galatasarayımızın forması giyip giymeyeceği şimdiden merak konusu olurken, konuyla ilgili en net açıklama, futbolcunun menaceri Batur Altıparmak’tan geldi. Altıparmak, “İspanya’dan Valencia, Sevilla, Villarreal, Fransa’dan Paris St. Germain, İngiltere’den Everton, Manchester City ve Tottenham’ın ilgisi sürüyor. İstanbul’a sürekli temsilci gönderiyorlar” diye konuştu.



‘Fransa’da izlediler’

Altıparmak, şöyle devam etti: “Sezon başında Everton, 8 milyon Euro’luk teklif yaptı, Galatasaray Yönetimi bu teklifi geri çevirdi. Ama oyuncunun son durumunu görmek için takibe devam ediyorlar. Bu kulüplerin temsilcileri, Fransa’daki Bordeaux maçında da Mehmet’i izledi. Ama henüz resmi girişimleri yok, sadece takip ediyorlar. Avrupa kulüplerinin stratejisi bu. Onlar bir futbolcu için harekete geçmeden önce 7-8 kez çıplak gözle izlemeyi tercih ediyorlar...”



‘Eğer iş ciddiyse...’

“Mehmet Topal, geçtiğimiz sezon sözleşmesini uzattı. Galatasaray ile mukavelemiz 2013 yılına kadar sürüyor. Şu an resmi bir teklif yok diyoruz ama, olsa bile sonuçta kararı verecek olan taraf belli: Galatasaray. Başka bir deyişle, patron Galatasaray. Resmi teklif gelir ve Galatasaray ‘evet’ derse, görüşmelerimiz başlar. Transferde ciddi gelişmeler yaşanacaksa eğer, ilk temasın Galatasaray’la kurulması şart.”



Kaynak: Fanatik
 
Cevap: Mehmet Topal gidiyor mu?



Kaynak : Fanatik lol



bunlara kaynak aleti lazım... Şimdi Topal'a taktılar...



Ajdar'dan bir alıntı yapayım ; "SİZİ YOK EDECEM YOK !" :D
 
Cevap: Mehmet Topal gidiyor mu?



patron Galatasaray. Resmi teklif gelir ve Galatasaray ‘evet’ derse, görüşmelerimiz başlar.



Kendi kendilerine cevap vermişler :)



Söz söz Galatasaray'n kapayın cenenizi...
 
Cevap: Mehmet Topal gidiyor mu?



arda 50 m euro

m.topal 30 m euro

meira 7 m euro

ederini veren gelip alabilir... bundan aşşagısına da 25 yaşının altında oyuncu satmak olmaz...
 
Cevap: Mehmet Topal gidiyor mu?



12-13 milyon € ya satılabilir. Neticede bir ön Libero yeri rahatlıkla doldurulabilir.
 
Cevap: Mehmet Topal gidiyor mu?



Bu adamda Tugay potansiyeli var,gidip Avrupa'nın tozunu yutmalı bir.Sonra küs de ayrılmayız hem o da kazanır biz de.İkinci bir Hasan Şaş vakası olmasın hiçbir futbolcumuz.
 
Cevap: Mehmet Topal gidiyor mu?



İsteyen varsa gönderilmeli. Yerini dolduracak oyuncular bulunur. Kendisi için de çok iyi olur. Türk Futbolcusu Avrupa'ya gitmeli.
 
Cevap: Mehmet Topal gidiyor mu?



Hazır linderoth gidecek 2'li bir orta saha paketi sunabiliriz.15 Milyon euro verseler ikisine kaliteli orta saha alabiliriz yerlerine.



Carlos Eduardo bence iyi monte edilebilir oraya.
carlos-eduardo.jpg
 
Valencia dan Sonra Şimdide Sevilla İddiası



VALENCIA'DAN SONRA ŞİMDİ DE SEVILLA İDDİASI!..





Milliyet'te yer alan habere göre; Valencia’nın gündeminde olduğu konuşulan Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Mehmet Topal ile şimdi de bir başka İspanyol ekibi Sevilla’nın ilgilendiği iddia edildi.



İspanyol El Diario de Sevilla gazetesinde yer alan habere göre 23 yaşındaki futbolcunun, kırmızı-beyazlı ekip tarafından izlendiği ve orta sahaya güç katacak kalitedeki adaylardan biri olduğu belirtildi.



MARATON - Spor Haberleri
 
Cevap: Valencia dan Sonra Şimdide Sevilla İddiası



Sevilla Keita'dan sonra kendini paklayamadı pek.



Ama gitmesini isterim oraya Sevilla başarılı bir klüp.Nihat,Aurelio orada Türk oyuncularının başarılı olabileceğini kanıtladılar.
 
Cevap: Valencia dan Sonra Şimdide Sevilla İddiası



gitmesi bizi gururlandırır ama mehmet profesyonel olarak çok harika bir futbolcu tam bir görev adamı yani bizim içinde büyük bir kayıp olur.
 
Üst Alt