Toroğlu: "Tudor olmasa Galatasaray bu haftalarda ligi bitirecekti" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Toroğlu: "Tudor olmasa Galatasaray bu haftalarda ligi bitirecekti"


galatasarayda_tudora_erman_toroglundan_sok_sozler_pislet_birbirine_sokxe.jpg

"GALATASARAY'IN RAKİPLERİ KİRALIK KATİL TUTSA BUNU YAPAMAZLARDI"


Galatasaray'da ilk 4 maçtan sonra teknik direktör şımardı. Havalara girdi. Bir anda Karabük'ten Galatasaray gibi takıma gelince kendisini dahi sandı. Türkiye'de 100 kişiye sorsan, hangi takıma karşı çift santrfor oynanmaz dersen 98'i Başakşehir derdi. Ancak Tudor'a teşekkür edilmeli. Tudor olmasa bu haftalarda lig bitecekti. Beşiktaş, Fenerbahçe, Başakşehir parayla kiralık katil tutsa Tudor'un yaptığını yapamaz. Deseler ki, Galatasaray'ı pislet, birbirine sok başaramazlar.


"GALATASARAYLI FUTBOLCULAR YÖNETİMLE OLMAYINCA FRANSA VE İTALYA'DA KONUŞTU"


Galatasaraylı futbolcular bunu konuştular. Bazı yöneticilerle de konuştular ve baktılar ki, bir şey olmuyor. Öyle mi? Birisi gitti Fransız televizyonuna, birisi gitti İtalyan televizyonuna, konuştular. O zaten filmin sonu demekti. Futbolcular Tudor'u sallamıyor. Aslanlı film çevirdi futbolcular. Galatasaray yönetimi bunu düşündü. Lideriz ama hemen de böyle çatır çutur bu işi yapmayalım.

"AYHAN AKMAN KUKLA"

Tudor'un yanında bir Ayhan Akman konu mankeni vardı. Benim gördüğüm. Tam kukla! Yönetim uyandı beyanatlardan dolayı. Ben başkan, yönetici olacağım, benim futbolcularım orada burada konuşacak... Ancak futbolcular haklı konuşuyor. Futbolcular yönetime geldi, yönetim yapamadı. Gittiler Fransa'ya, İtalya'ya orada konuştular.

"KADROYU TUDOR ÇIKARMADI"

Bugün sahaya çıkan kadroyu Tudor çıkarmadı. Çok net söylüyorum.


futbol arena
 
Kendi çıkarttı bal gibi, Tolga sakatlanmasa yine klasik 11 ile çıkıyordu. Diğer konularda bir fikrim ve bilgim yok.
 
Tolga sol kanat olduğuna göre kendi çıkartmıştır. Onun dışında katılıyorum, mevcut kadro iyi motive olduğu taktirde zaten Anadolu takımlarını yener bir şekilde. Marifet büyük maç kazanmakta, onu geçtim kazanmasan da bari puan al, rezil oynama.

FB'den 3, TS'den de 1 puan alınmalıydı. Başakşehir deplasmanında mağlubiyet kabul edilirdi ama tabii 5-1 değil asla. +4 koyduğumuz zaman Başakşehir'e 4, BJK'ye 10 puan yapmış olacaktık. Tam bitmiş olmazdı ama çok daha rahat ve özgüvenli olurduk.
 
Son düzenleme:
Hocam tam da benim düşündüğüm gibi düşünüyor ve bence doğru söylüyor.

Başakşehir maçına gerek yok, ölmüş bitmiş fener ve trabzon'a karşı kendi oyunumuzu oynayıp bu iki maçta galip gelebilseydik lig daha orada bitmişti. Lakin bu maçları Galatasaray gibi değil de korkak bir Anadolu takımı gibi oynayınca ligi uzattık hatta zora sokmuş olduk. Yani kendi ellerimizle komaya soktuğumuzu yine kendi ellerimizle diriltmiş olduk. Öldürücü darbeyi vurup ligi bitiremedik, Mortal Kombat dili ile "Finish Him" yapamadık. Şimdi bunun stresini yaşıyoruz.
 
Üst Alt