Tottenham Arda´yı istiyor ! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tottenham Arda´yı istiyor !


Arda'ya çılgın teklif





Ayağı kırılan Luca Modric'in yerine futbolcu arayan İngiliz kulübünün başkanı Daniel Levy bizzat Adnan Polat'ı arayarak Arda'yı istedi. Fakat Polat, "Satılacak futbolcumuz yok" diyerek astronomik öneriyi elinin tersiyle itti

--------------------------------------------------------------------------------

Galatasaray transferin son gününde çok hareketli saatler yaşadı... Sarı-Kırmızılılar'ın en büyük yıldızı olan ve birçok Avrupa kulübünün listesinde yer alan Arda Turan için Tottenham'dan astronomik bir teklif geldi. Geçtiğimiz gün Birmingham maçında kaval kemiği kırılan ve sahalardan uzun süre uzak kalacağı açıklanan Modric'in yerine futbolcu arayan İngiliz devi, öğlen saatlerinde Cimbom'un kapısını çaldı.



Sezon sonu görüşürüz!

Tottenham Başkanı Daniel Levy'nin bizzat Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ı aradığı ve 18 milyon Euro'luk teklifte bubulunduğu öğrenildi. Fakat Polat'ın, "Şu anda satılacak futbolcumuz yok. Teklifiniz için teşekkür ederiz. Belki sezon sonunda tekrar görüşürüz" yanıtını verdiği belirlendi. Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın bu net yanıtı üzerine Tottenham da transferden vazgeçti.



Teklifi arda'ya iletti

Polat'ın Daniel Levy ile yaptığı görüşmenin ardından kariyer planlamasını kendisinin yapacağını söylediği Arda ile bir araya geldiği belirlendi. Başkan Polat'ın genç yıldıza Tottenham'ın teklifini ilettiği gelen haberler arasında. Kaptan Arda'nın Polat'a "Siz nasıl uygun görürseniz" dediği öğrenildi

Kaynak:Takvim
 
Cevap: Tottenham Arda´yı istiyor



18 milyon avro nun neresi atronomik onu anlamadım.Pazardan 3 kilo ayşe kadın fasülye alırsınız o paraya ancak.



Arda = 35 milyon avro
 
Cevap: Tottenham Arda´yı istiyor



Tamamen Ardanın üzerine oynuyorlar çekemiyorlar son dk bi gol daha atalım demişler Arda 18 den fazla eder
 
Cevap: Tottenham Arda´yı istiyor



Ardanın yerı Tottenham degıl ardanın yenı real madrıd, juve, milan, bayern, barca, arsenal, lıverpool.. ve degerı en az 2 kat fazla...
 
Cevap: Tottenham Arda´yı istiyor



Arda'nin daha Frank'den ogrenecegi cok sey var, gelisimini tamamladigini dusunuyordum Galatasaray'da ama anladim ki daha cooook yolu bu yeni pozisyonunda bu yeni hocasiyla, Galatasaray'in ona verebilecekleri bitmemistir kanimca.
 
Cevap: Tottenham Arda´yı istiyor



Ardayı oyun kurucu oynattı Rijkaard ve değerini en az 5 m € daha arttırdı.Orta sahanın her yerinde oynayabilen çok yönlü bi oyuncu.30 M € dan aşağı satılmamalı.
 
Cevap: Tottenham Arda´yı istiyor



Bu fiyat bicme isini ne kadar seviyoruz, sen de 30milyon ben diyim 40, o desin 25'den fazla olmaz. Duralim hele Arda bir Galatasaray'da erisebilecegi potansiyeline erissin Galatasaray'da, sonra fiyat bicme isine girmek isteyen varsa konusur..
 
Cevap: Tottenham Arda´yı istiyor



Sıkıldım artık gazetelerin bu asılsız haberlerinden. ya bi de dialog uydurmaları yok mu bi taraflarından..:mad:
 
Cevap: Tottenham Arda´yı istiyor



Bu kadar çok para harcayıpta bukadar başarısız olan tek klup Totenham heralde
 
Cevap: Tottenham Arda´yı istiyor !



18 milyon Euro'nu neresi astronomik? Degerinin altinda bile. Astronomik diye 60 milyon euro'ya derim Arda için.



Hem gitse bile Tottenham gibi bir klube degil, Man U, Milan, Barça gibi yerlere gitmeli.
 
Cevap: Tottenham Arda´yı istiyor !



Arda CL 1. torba düzeyinde klüplere yakışır(Sevilla hariç)



Hedefi bu olmalı, dandik bi tottenham için galatasaraydan ayrılınmaz, en büyük örnek bu konuda tuncaydır(arda tuncaydan 5 kat daha kaliteli bi oyuncudur).
 
Üst Alt