Tottenham, Reus'u Gözüne Kestirdi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tottenham, Reus'u Gözüne Kestirdi


nintchdbpict000321847884.jpg

Premier Lig'in güçlü ekiplerinden Tottenham, Borussia Dortmund'un yıldızı Marco Reus'u gündemine aldı.

Borussia Dortmund'un Alman oyuncusu Marco Reus hakkında İngiliz basınından çarpıcı bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Mirror
'da yer alan habere göre Tottenham, yıldız futbolcuyu renklerine bağlamak için harekete geçti. İngiliz ekibi, Reus'un Alman ekibiyle sözleşme yenileyip yenilemeyeceği konusunda beklemeye geçti.

Sakatlıktan dönen ve oynamaya başlayan Reus'un sözleşmesi 2019'un yazında sona eriyor. Uzun bir sakatlık dönemi geçiren yıldız oyuncu, ancak Şubat'ta hazır olup forma giymeye başladı.

Öte yandan Tottenham'ın ilgilendiği 28 yaşındaki Alman oyuncu için başka bir talip daha var. Reus'un Dortmund'dan eski hocası Jürgen Klopp, onu Liverpool'a transfer etmeyi planlıyor. Oyuncuya başka bir İngiliz'in talip olması, Tottenham'ın bu transferde planlarını bozabilir.

Bu sezon Bundesliga'da yalnızca 3 maça çıkan Marco Reus, takımına 2 gollük katkıda bulundu.

Goal

 
Tottenham için Çok elzem değil

________________________________

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!
 
Derrick Rose'un futbolcu versiyonu. Çok daha iyi yerlere gelebilirdi ama sakatlıklar bırakmadı peşini. EPL'nin temposuna fazla dayanmaz o dizler.
 
Sakatlık sorunları olmasa efsaneler arasına girebilecek bir oyuncuydu ama son 4 yılda sanırım 3 kez 6+ aylık sakatlıklar geçirdi.

Tottenham için eldekileri çıkarmayacaklarsa çok doğru olmaz ama sağlam bir Reus; Son, Moura ve Lamela'yı ezer geçer.

Klopp'un alması daha mantıklı olur.
 
Herif bizde oynarken sakatlik nedir bilmiyordu tam bir istikrar abidesiydi, yanlis hatirlamiyorsam 3 senede sakatlik yüzünden kacirdigi mac sayisi 3 mü neydi.

Ne zaman Dortmund'a gitti orada basladi yavas yavas bu sakatliklar sonra da iyice film koptu zaten. Vallah cok üzülüyorum su adamin haline, bence hala Almanyanin en yetenekli oyuncusu. Mesut'u falan donunda sallar bana göre.

Sakatlik sorunlari olmasa dünya capinda bir star olabilirdi Reus kesinlikle. Uzun süreli sakatliklar yasamasina ragmen sakatlik sonrasi dönüsleri de cok iyi olur. Mental yönden cok güclü.

Konuya geri dönecek olursak bence Dortmund da kalma ihtimali gitme ihtimalinden daha yüksek. Liverpool'a giderse orada Klopp ile manyak is yaparlar.
 
10 gün içinde sezonu kapatır. Dortmund olsam sakatlanmasın diye antremana bile çıkartmam ve direk 3e 5e satarım.
 
Bu aksam 3.macinda arka arkaya gol atti. Insallah uzun süre sakatliklardan uzak kalir da agiz tadiyla izleriz Marco kardesimi.

Kendisini izlemek büyük bir zevk.
 
Zamanında Yasin’in crossing değerleri Reus’tan iyiymiş antrenmanlarda, hoca Yasin’i tebrik edermiş antrenman sonraları , sakatlanmıyor da. Tottenham düşünmeli. Sözleşmesi de bitiyor,bedava.
Saçı da şekil.
 
Üst Alt