Toyota'dan Yeni Perakende Aracı: e-Palette | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Toyota'dan Yeni Perakende Aracı: e-Palette


toyota-e-palette-concept-car-6-980x620.jpg

Toyota, gelecek için planları arasında kendi kendine çalışan bir ofis, bir büfe, bir perakende aracı olarak kullanılmasını planladığı aracı e-Palette'yi gösterdi.

Toyota ilerleyen yıllarda size bir çalışma alanı olarak, yiyeceklerinizi sunmak, size yeni bir ofis ortamı oluşturmak adına e-Palette fikrini CES 2018 fuarında sundu. Yiyecek firmalarının boyut hakkında sorusu üzerine Toyota tamamen özgü ve elektrikli bir araç olarak karşımıza çıkacak e-Palette için "Hangi işletme kullanmak isterse istediği ihtiyaçlarına uyacak şekilde özelleştirilebilir." dedi.

940545116315c0995d91a0e961b02dcc825b86e8.jpeg

Kullanışlı bir araç olan olan e-Palette'nin, kargoculuk, lojistik, tıbbi klinikler ve e-ticaret şirketleri için de kullanılabileceğini belirtti. Toyota Başkanı Shoichiro Toyoda her yıl Ağustos-Eylül aylarında Nevada'nın Black Rock Çölü'nde geçici olarak Black Rock City'de gerçekleştirilen bir etkinlik olan Burning Man'ın getirilmesi için ideal bir araç olacağı konusunda şaka yaptı.

Shoichiro Toyoda, e-Palette'yi Toyota'nın otomobil şirketinden "mobilite şirketine" geçişinin bir parçası olarak gördüğünü belirtti. Toyoda, şirketin e-Palette'yi gerçek haline getirme niyetinin olduğunu söyledi. Şirket, Amazon, Pizza Hut, Uber, Mazda ile ortaklık kuruyor. Konseptin 2020 Olimpik oyunlarında kullanılabileceğini de belirttiler.

webtekno
 
Teknoloji iyidi
Bu araclarin goruntusu cok civik be


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt