Trabzonspor Benfica ile eşleşti | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Trabzonspor Benfica ile eşleşti


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolda 2011-2012 sezonunu UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu kuraları yarın çekilecek.



Futbolda 2011-2012 sezonunu UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu kuraları yarın çekilecek.



İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak kura çekiminde, Trabzonspor UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme, Bursaspor ile 2. ön eleme turunu geçmesi halinde de Gaziantepspor ise UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu mücadelesinde yer alacaklar.



''Devler Ligi''ne katılabilmek için ilk sınavını 3. ön eleme turunda verecek Trabzonspor, bu turda ilk maçını 26-27 Temmuz, ikinci maçını ise 2-3 Ağustos tarihlerinde oynayacak.



Bursaspor ise UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçını 28 Temmuz Perşembe, ikinci maçını 4 Ağustos Perşembe günü yapacak. UEFA Avrupa Ligi mücadelesine 2. ön eleme turundan başlayan Gaziantepspor, Belarus ekibi FC Minsk'i geçmesi durumunda 3. ön eleme turunda yer alarak maçlarını Bursaspor ile aynı tarihlerde yapacak.



Trabzonspor, Bursaspor ve Gaziantepspor, Avrupa kupalarında yer aldıkları kulvarlarda 3. ön eleme turlarını geçmeleri halinde, gruplara kalabilmek için play-off turlarında da sınav erecek.



Avrupa kupalarında Türkiye'yi temsil edecek diğer iki ekipten Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarına doğrudan katılacak. Beşiktaş ise UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde play-off turundan itibaren yer alacak.



Kaynak: ntvspor
 
Cevap: Avrupa'da kura heyecanı



Trabzonspor'un Rakibi Belli Oldu



Trabzonspor, Benfica, Dinamo Kiev, Panathinaikos, Twente ve Standard Liege takımlarından biri ile eşleşecek.



Temsilcimiz, Benfica, Dinamo Kiev, Panathinaikos, Twente ve Standard Liege takımlarından biri ile eşleşecek. İsviçre’deki kura çekimi saat 13.00’te yapılacak.



Şampiyonlar Ligi’nde 3. ön eleme turu kuraları bugün çekiliyor. Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Ligi 2. sırada bitiren Trabzonspor’un rakibinin de belli olacağı kura çekimi, İsviçre’nin Nyon kentinde TSİ 13.00’te başlayacak. Kendisi gibi liglerini 2. sırada bitiren takımlarla eşleşecek bordo mavili temsilcimiz, kurada seri başı olmayacak. Trabzonspor, Portekiz’den Benfica, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev, Yunan Panathinaikos, Hollanda’dan Twente ve Belçika ekibi Standard Liege’den birinin rakibi olacak.



Devler Ligi’ne katılabilmek için ilk sınavını 3. ön eleme turunda verecek Trabzonspor, bu turda ilk maçını 26-27 Temmuz, ikinci maçını ise 2-3 Ağustos tarihlerinde oynayacak. Tur atladığı takdirde play-off’lara kalacak olan temsilcimizi önümüzdeki turda ise Bayern Münih, Arsenal, Lyon ve Villarreal gibi çok güçlü rakipler bekliyor.



Benfica Avrupa Ligi yarı finalisti



Benfica, Portekiz Ligi’ni 2. sırada tamamladı. Ancak, UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finale kadar ilerlediler ve burada kendi ülkelerinden Braga’ya elendiler.



D.Kiev Beşiktaş’ı eleyen takım



Dinamo Kiev, Ukrayna Ligi’nde Shakhtar’ın ardından 2. oldu. Yeni sezon da başladı ve ilk hafta Metalist’le 1-1 berabere kaldılar. Ukrayna temsilcisi, geçen sezon Beşiktaş’ı 2 maçta da yenerek eleyen takım olmuştu.



Panathinaikos Cisse’yi kaybettiler



Ligi ezeli rakibi Olympiakos’un arkasından 2. tamamladı. Play-off’ta da Devler Ligi’ne katılma hakkı elde etti. Yoncalar’ın ünlü Fransız golcüsü Cisse ise Lazio’ya transfer oldu.



Twente Son hafta yıkıldılar



Dramatik bir sezonu geride bıraktı. Son haftaya lider giren Twente, takipçisi Ajax’a 3-1 yenilerek şampiyonluğu rakibine verdi. Buna karşılık Hollanda’da önceki sezonun şampiyonu.



Bursaspor’a kolay lokma



UEFA Avrupa Ligi’nde de 3. ön eleme turu kuraları bugün çekilecek. Kupaya bu turdan itibaren başlayacak olan Bursaspor, nispeten zayıf rakiplerden biriyle eşleşecek. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi deneyimi yaşayan yeşil beyazlılar, kuraya seribaşı olarak girecek. Çok sayıda olası rakibi bulunan temsilcimizin eşleşebileceği takımlar arasında en dikkat çekenleri; bu hafta hazırlık maçında 1-0 yenildiği Hırvat temsilcisi Hajduk Split, G.Kıbrıs’tan Omonia Nicosia, Danimarka temsilcisi Midtjylland, İsrail’den Maccabi Tel Aviv.



Gaziantep de seri başı



Avrupa Ligi’ndeki bir başka temsilcimiz Gaziantepspor’un 2. ön eleme turunu geçtiği takdirde 3. ön eleme turunda karşılaşacağı takım da bugün belirlenecek. Belarus temsilcisi Minsk ile dün akşam deplasmanda 1-1 berabere kalan kırmızı siyahlılar, tıpkı Bursaspor gibi 3. ön elemede de seribaşı durumda. Bu nedenle Bursaspor için geçerli olan olası rakipler Gaziantepspor için de geçerli.

İki temsilcimiz de 3. ön eleme turu ilk maçlarını 28 Temmuz, rövanşları ise 4 Ağustos’ta oynayacak. Temsilcilerimiz, 3. ön eleme turlarını geçmeleri halinde, gruplara kalabilmek için play-off turunda sınav verecek.



Hurriyet.com.tr
 
Trabzonspor'un Rakibi Benfica Oldu



Futbolda 2011-2012 sezonunu UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu kuraları çekiliyor.



uefakura050711b.jpg



İsviçre'nin Nyon kentinde saat 13:00'te başlayacak olan kura çekiminde, Trabzonspor UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme, Bursaspor ve 2. ön eleme turunu geçmesi halinde de Gaziantepspor UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu mücadelesinde yer alacaklar.



''Devler Ligi''ne katılabilmek için ilk sınavını 3. ön eleme turunda verecek Trabzonspor, bu turda ilk maçını 26-27 Temmuz, ikinci maçını ise 2-3 Ağustos tarihlerinde oynayacak.



Trabzonspor, kura çekimine seribaşı girecek olan Portekiz'den Benfica, Ukrayna temsilcisi Dynamo Kyiv, Yunan temsilcisi Panathinaikos, Hollanda'dan Twente veya Belçika ekibi Standard Liege'den birinin rakibi olacak.



Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçını 28 Temmuz Perşembe, ikinci maçını 4 Ağustos Perşembe günü yapacak.



UEFA Avrupa Ligi mücadelesine 2. ön eleme turundan başlayan Gaziantepspor, Belarus ekibi FC Minsk'i geçmesi durumunda 3. ön eleme turunda yer alarak maçlarını Bursaspor ile aynı tarihlerde yapacak.



Trabzonspor, Bursaspor ve Gaziantepspor, Avrupa kupalarında yer aldıkları kulvarlarda 3. ön eleme turlarını geçmeleri halinde, gruplara kalabilmek için play-off turlarında da sınav verecek.



Avrupa kupalarında Türkiye'yi temsil edecek diğer iki ekipten Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarına doğrudan katılacak. Beşiktaş ise UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde play-off turundan itibaren yer alacak.
 
Cevap: İşte Trabzonspor'un olası rakipleri



Pana veya Liege gelirse biraz şansları olabilir, diğer 3 takım trabzonu eler bence
 
Cevap: İşte Trabzonspor'un Rakipleri



En kolayi Standard gibi gözüksede, çok çok zor maç olur Trabzon için.. Belçika'nin en atesli taraftarina sahip, takimda da kaliteli futbolcular var.. Bence TS gruplari göremez gibi ama yine de basarilar, insallah katilirlar..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt