Trabzonspor Edu ve El Hamdaoui Transferini Bitirmek Üzere | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Trabzonspor Edu ve El Hamdaoui Transferini Bitirmek Üzere


Trabzonspor, Hollanda Ligi takımlarından Ajax’ın Fas asıllı Hollanda vatandaşı golcüsü Mounir El Hamdaoui ve Rangers'daki Amerikalı Edunun transferini bitirmek üzere.



Kaynak : DHA Trabzonspor Muhabiri Yunus Emre Sel
 
Cevap: Trabzonspor Mounir El Hamdaoui Transferini Bitirmek Üzere



Mukemmel transfer olur Umut Bulut'tan sonra Romario etkisi yapar .
 
Cevap: Trabzonspor Mounir El Hamdaoui Transferini Bitirmek Üzere



Yok artık bu adam bize gelse messi gelmiş gibi sevinirim ne işi var trabzonda umutun felan bitiriciliğine oturur kahkaha atar el hamdaoui :eek:
 
Cevap: Trabzonspor Edu ve El Hamdaoui Transferini Bitirmek Üzere



Bu yaz hep bize gelmesini bekledim ama gelmedi Trabzona giderse Sezgini bir kere daha anmış oluruz :D
 
Hamdaoui bombası



Trabzonspor’un, Ajax formasını giyen golcü Mounir El Hamdaoui’nun transferini bitirmek üzere olduğu öğrenildi. Yönetim 26 yaşındaki Fas asıllı oyuncu için astronomik bir rakamı gözden çıkardı.



Gelecek yılın transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor’un, Glasgow Rangers’in ABD’li orta saha oyuncusu Edu’dan sonra, Hollanda Ligi takımlarından Ajax’ın Fas asıllı Hollanda vatandaşı golcüsü Mounir El Hamdaoui’nun da transferini bitirmek üzere olduğu öğrenildi. Hollanda Ligi’nin en değerli oyuncuları arasında gösterilen 26 yaşındaki futbolcunun Trabzonspor’a gelmeye sıcak baktığı, aradaki maddi pürüzlerin de aşılmasıyla bu transferin gerçekleşme ihtimalinin bir hayli yüksek olduğu belirtildi. Bu sezon 26 maçta 13 golü bulunan Hamdaoui’nun de bordo-mavile ekibe sıcak baktığı ifade edildi.



Alper Potuk için söz alındı

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmayı hedefleyen yönetimin bu transfer için önemli bir bütçe ayırdığı belirlendi.

Bu arada yönetim üzerinde durduğu yabancıların yanı sıra Eskişehirsporlu Alper Potuk’u da listesine ekledi. Alper için Eskişehirspor’dan söz alan Trabzonspor’un takas artı para teklifi yapabileceği kaydedildi. Genç futbolcunun da Trabzonspor’a sıcak baktığı belirtildi.



Kaynak: Milliyet
 
Cevap: Hamdaoui bombası



Avrupaya büyük ihtimal gidecekler ama bursa gibi kalitesiz yabancılar fener gibi son dakika transferleri yaparlarsa birşey yapamazlar
 
Cevap: Hamdaoui bombası



Avrupaya büyük ihtimal gidecekler ama bursa gibi kalitesiz yabancılar fener gibi son dakika transferleri yaparlarsa birşey yapamazlar



kendi yaptığınız transferler çok iyi sanki adamlara tonlarca para verdiniz gelmeleri için sonra oynatmadan göndermek için yine verdiniz bişeler söylerden bunlarıda yaz :asd:
 
Cevap: Hamdaoui bombası



Adam Ajax gibi bir kulüp de kral. Neden gelsin ki? Akil var, mantik var.





Ben kendim amsterdam'da yasiyorum ve ajax maclarina siklikla giderim.



El ham kendi tarartari tarafindan yuhlanan oyuncu.

Eger iyi para gelirse satilir. Disiplinsizin biri mounir.



Lincolnun HSV macinda B.korkmaza yaptigini, 100x daha beterini yapar.



Adam ama cok iyi oyuncu , sahsen gsde kendisini gormek istemem.
 
Cevap: Hamdaoui bombası



Trabzonspor 3 kere arka arkaya sampiyon dahi olsa, star filan alamaz. Trabzon´a gelmezler bunu herkes biliyor. Hamdoui star filan degil ama o da gelmez.
 
Üst Alt