Trabzonspor FIFA'ya Başvuracak! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Trabzonspor FIFA'ya Başvuracak!


gokhansaral.jpg

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, CAS'ın gerekçeli kararını beklediklerini ve buna göre kendilerine yol haritası çizeceklerini açıkladı.


Anadolu Ajansı’na konuşan Gökhan Saral’ın açıklamaları şu şekilde:

“Biz CAS müracaatımızda oluşabilecek her türlü olumlu ya da olumsuz karara göre yol haritamızı ve argümanlarımızı belirlemiştik. Gerekçeli kararın kulübümüze ulaşmasının ardından değerlendirme yapacağız. Daha sonra da önceden belirlediğimiz şekilde yol haritamıza devam edip, FIFA’ya başvuruda bulunacağız.”

“2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor’dur” ifadesini kullanan Saral, “Hak arama mücadelemiz şampiyonluk kupamız müzemize gelene kadar devam edecektir. Bu yoldan taviz ve dönüş yoktur.” şeklinde konuştu.

Gama Spor
 
CAS, TFF PFDK ve Tahkim bağımsız karar vermemiştir suçludurlar ayrıntısına yer vermiş, bu güzel oldu. FIFA'ya gol pası aslında.
 
M.Yasin Çakmak‏ @NajaLegionis
Gerekçeli kararı görmeden kesin bir şey söylemek zor ama benim anladığım CAS enteresan bir karar vermiş. UEFA suçsuz, TFF suçlu.
Dolayısıyla Trabzonspor bu kararı alıp tekrar TFF'ye başvurmalı ve hakkını istemelidir. Eğer TFF haksızlığa devam ederse son aşama başlar.
Trabzonspor TFF'nin yeni kararını alır ve CAS'ın kararından sonra müdahil olabilecek tek kurum olan FIFA'ya gider. FIFA bu işi temizler.
 
Üst Alt