Trabzonspor Maçı Öncesi Öne Çıkan Notlar | Opta Facts | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Trabzonspor Maçı Öncesi Öne Çıkan Notlar | Opta Facts


09a11581b0fa4a7ba97240088e2b3341.jpeg

Galatasaray, 29 Ekim 2017 Pazar günü Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde Trabzonspor'a konuk olacak. 19:30'da başlayacak mücadele öncesi Opta tarafından derlenen maç önü notları (Opta Facts) şöyle:

İki takımın ligde oynadığı son 6 maçın 4'ünü Trabzonspor kazandı. Bu galibiyetlerin tamamında takımın başında Ersun Yanal vardı. Ersun Yanal'dan önce Galatasaray'ı yenen son teknik direktör ise Nisan 2011'de Şenol Güneş'ti.

Galatasaray, Trabzonspor deplasmanında oynadığı 43 maçın 15'ini kazanırken 10 maç berabere tamamlandı. 19 mücadele ise Trabzonspor'un üstünlüğü ile bitti.

İki takım arasında oynanan son 9 maçın hiçbiri berabere bitmedi. Galatasaray bu maçların 5'ini, Trabzonspor ise 4'ünü kazandı...

İki takımın Trabzon'da oynadığı son 7 lig maçının 4'ünü Galatasaray kazandı. 1 maç berabere biterken 2 karşılaşma Trabzonspor'un üstünlüğü ile sonuçlandı.

Trabzonspor'un iç sahada oynadığı son 2 maçta 7'şer gol atıldı. Trabzonspor bu iki maçı da kaybetti. Bordo mavililer en son Kasım-Aralık 2011'de iç sahada arka arkaya 3 maç kaybetmiş, bu 3 maçlık serinin 2. maçında Galatasaray'a 3-0 mağlup olmuştu.

Süper Lig'de 2015-16 sezonu başından bu yana iç sahada en fazla maç kaybeden 3. takım olan Trabzonspor (14), bu dönemde kalesinde en fazla gol gören takım oldu (54).

Trabzonspor, ilk 9 haftalar itibariyle aldığı 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle Süper Lig tarihinde lige en kötü başlangıç yaptığı sezonu yaşıyor.

Galatasaray'ın, Süper Lig'de Trabzonspor'a attığı son 7 golün 5'i de duran toplardan geldi. Sarı-kırmızılıların rakibine attığı son 11 golün tamamı maçların ikinci yarılarında atıldı.

Galatasaray'ın bu sezon ligde kalesinde gördüğü 6 golün 4'ü duran toplardan geldi. Galatasaray, yüzde 67'lik bu oran ile ligin bu alanda zirvesinde yer alıyor.


Trabzonspor ise bu sezon Süper Lig'de duran toplardan en fazla gol yiyen iki takımdan biri oldu.

Trabzonspor bu sezon Alanyaspor ile birlikte maçlarında en fazla gol olan iki takımdan biri (39 - maç başına 4.3 gol).

Trabzonspor bu sezon maçların ilk 15 dakikalarında en fazla gol atan takım (5). Galatasaray ise son 15 dakikalardaki en golcü ekip (6).

Trabzonspor bu sezon ligin en fazla faul yapan (174) ve en fazla sarı kart gören (30) takımı.

10. hafta öncesi Trabzonspor bu sezon ligde hiçbir maçta kalesini gole kapatamayan iki takımdan biri (Kasımpaşa ile birlikte). Galatasaray ise ligin en fazla maçta kalesini gole kapatan takımı (4).

10. hafta öncesi Galatasaray ligde rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan (233) ve ceza sahası içinden en fazla isabetli şut çeken (39) takım. Buna ek olarak, sarı kırmızılılar ligde ceza sahası içinden en fazla gol atan dört takımdan biri (17, Akhisarspor, Fenerbahçe ve Göztepe ile birlikte).

Okay Yokuşlu bu sezon ligde en fazla ikili mücadele kazanan oyuncu (78).

Burak Yılmaz bu sezon 7 gol ile Trabzonspor'un ligdeki en golcü oyuncusu. Burak, bu maçta sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.


Dame N'doye'un Süper Lig'de attığı 5 golün ikisi Galatasaray karşısında geldi.

Bu sezon Süper Lig'de en fazla faul yapan üç oyuncudan ikisi bu maçta karşı karşıya gelecek: Yusuf Yazıcı ve Badou Ndiaye (24'er faul).

galatasaray.org

GSCimbom Portal
 
Üst Alt