Trabzonspor'dan Zehir Zemberek Şike Açıklaması! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Trabzonspor'dan Zehir Zemberek Şike Açıklaması!


Kulübümüzle ilgili son günlerde kamuoyunda ortaya atılan iftiralarla ilgili açıklama zarureti doğmuştur.

AR DAMARI ÇATLAMIŞLARIN İŞİDİR

Biz şike gibi alçaltıcı bir suça karşı adeta seferberlik ilan eden ve yıllardır her platformda bunun mücadelesini vermeye devam eden asaletli bir kulübüz. Biz gelecek nesillere şikenin en büyük ahlaksızlık olduğunu anlatmaya çalışan ve bunun uğruna şike yapanları yurtiçi ve yurt dışında tescil ettirmiş bir kulübüz. Trabzonspor dün olduğu gibi bugün de sahaya çıkar, futbolunu oynar, yener, yenilir ya da berabere kalır! Hal böyle iken Trabzonspor gibi bir kulübü şike imasıyla suçlamak en hafif tabiriyle ar damarı çatlamışların işidir! Hiçbir kurum, kuruluş ya da kişiler böyle bir maziye sahip kulübümüze leke süremez, sürmeye kalkamaz.

AHLAK DIŞILIKLARINA ORTAK ARIYORLAR

Kulübümüz kurulduğu 1967'den bugüne yarıştığı bütün takımlara karşı 'tertemiz' mücadele etmiş, haksızlığa uğrayanların da sürekli yanında olmuştur. Ne gariptir ki bugünlerde Trabzonspor'a leke sürmeye çalışanlar, kamuoyunu yönlendirenler, Trabzonspor'un şampiyonluklarına şikeyle engel olanlar ve onların uzantılarıdır. Dünya kamuoyunun yakından tanıdığı bu yüzler bugüne kadar yapmış oldukları ahlak dışı eylemlerine ortak aramaktadırlar.

İBRETLE İZLİYORUZ

Biz; düşen takımın ve taraftarının içine girdiği ağır tabloyu tabi ki anlıyor ve onların üzüntüsünü paylaşıyoruz. Hal böyle iken asıl vahim olan, neden bu duruma geldiklerini sorgulamak yerine kolaya kaçarak "Bu şehir bunu 100 yıl unutmaz" sözleriyle başarısızlıklarının faturasını Trabzonspor'u suçlayarak kapatmaya çalışanların bizatihi kendisidir. Maalesef iki kardeş şehir arasına nefret ve kin tohumu ekme gayreti gösterenleri ibretle izlemekteyiz. Kendi başarısızlığını bir başka kulübe fatura etmek, ne sportmenlikle ne de Fair Play ruhuyla bağdaşmaktadır. Futbol ve dolayısıyla spor üzerinden konuşanlara da bu noktada düşen sorumluluk, kin ve nefreti yaymak yerine toplumu ortak değerler etrafında birleştirici bir şekilde davranmak olmalıdır. Spor adamlığı, yapıcı, yol gösterici ve onarıcı eleştirilerle camiaları futbolun ortak paydasında buluşturabilmektir. Örnek spor adamı ise işte bu zor sınavı iyi verebilendir.

TEK BİR AMACIMIZ VAR!

Bütün bunların yanında, küme düşecek takımı belirleyecek karşılaşma öncesinde konunun hassasiyetini bilen yönetimimizin gerekli tedbirleri almadığı, hatta işini ciddiyetle yapmadığı nasıl iddia edebilir ki! Şike ve ahlaksızlıkla topyekûn mücadelede olduğumuz günlerin de hassasiyetiyle Başkanımız Sayın Muharrem Usta, teknik heyetle bu maç özelinde Trabzonspor'a en küçük bir imada bulunulmasını engelleyecek tarzda sahada mücadelenin yapılması gerektiğine dair görüşmelerde bulunmuştur. Başkanımız, takımımızda cezalı ve sakat oyuncu olmasına ve son haftalarda performans kaybı yaşanmış olmasına rağmen, tek amacımızın her zamanki gibi sahada en iyi şekilde mücadele etmek olduğunu, üzerine basa basa vurgulamıştır.

HUKUKİ İŞLEM BAŞLATILMIŞTIR

Bilinmelidir ki düşen takımlar da, şampiyon olan takımlar da bir maçta değil; 34 maçta sonuca ulaşırlar. Ne yazık ki futbolda kader değiştirebilecek maçlar, doğuracağı sonuçlar itibarıyla sansasyona müsait ortam oluştururlar ve fırsatçı ve ahlak yoksunlarına sınırsız saldırı imkânı sunarlar. Bizler bu fırsatçılığın önüne geçmek için bir defa daha; sorumlu makamlarda oturanlardan bu şekilde sorumsuz davranışlardan bir an önce vazgeçmelerini talep ediyor; Trabzonspor ile ilgili gerek sosyal medyada gerekse bazı yayın organlarında şike imasında bulunan veya kesin kanaat belirterek yazı yazanlar hakkında da hukuki işlem başlattığımızı belirtmek istiyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur...

trabzonspor.org.tr
 
Defolun gidin, bu saatten sonra 2010-2011 sezonu için ağlamayın.

Başakşehir'den puan çalıp BJK'yi şampiyon yapan takım.

İstanbul ve hükümet yalakaları.

Fener'e 50 senedir yeniliyorsunuz ama gidip Başakşehir'e çelme takıp Bursa'ya 1-0'dan 2-1 yeniliyorsunuz.

Ha

ha

ha

Güldük.
 
Şahsen Bursa'nın düşmemesini istiyodum ama Trabzon'un hiç zorlamadan oyun oynaması, hocanın 1 tane saçma hamlesi dışında maça müdahele etmemesi ve de başlarındaki hocadan dolayı sorgulamak gayet doğal geldi bana.
 
d8bb8c97f51581839b31ac15f581cb88.gif
 
Bizim macin yaninda bu maci da izledim Bursa bu kadar mal bir takim olmasa daha önce maci koparabilirdi bile.

Son hafta Trabzon'un bir iddiasi kalmamis zaten, Rize den nefret ediyorlar sonucun böyle olmasi kimseyi sasirtmamistir acikcasi.

Adamlar hic kasmadi zaten macta, bitsin de gidelim havasindaydi hepsi. Rize'nin düsmesine sevindim acikcasi berbat bir takim olmasi ile birlikte bizim icin de kötü bir deplasmandi son senelerde hep.

Yalniz sike den agzi yanmis bir kulübün son hafta bile olsa ciddiyet ile cikmasi lazimdi bir maca. Neyse beter olsun Trabzon hic sevmiyorum bunlari, kucagimizi actik destek ciktik piclik yaptilar. Ne halt yiyorlarsa yesinler, o kupayi da zaten 100 sene bile gecse göremeyecekler.
 
Son düzenleme:
en şerefsiz camiaların başında gelir bunlar çelme takması gerekenlere yenilmez bildiğin yatar bedava puanları verir her sene o kulüpler malum kasmayacağı takımlarada çelme takarlar
 
Trabzon'un yatacağını tüm Rizeliler olarak zaten biliyorduk.
Kimsenin kızdığı gilan yok. İşini TS'ye bırakırsan olacağı bu.
 
Siz kimi kandırıyosunuz kardeş izlemesek inanıcaz.

2011 şampiyonu yoktur
Kim bilir bunlar ne haltlar karıştırdı o kadar puan toplamak için
En iyi şikeyi yapan kazandı.

TapaTalK
 
Üst Alt