Transfer Çalışmaları Başlıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Transfer Çalışmaları Başlıyor!


Galatasaray'da mali genel kurul toplantısının ardından transfer çalışmalarına da start verildi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in toplantının ardından futbol direktörü Cenk Ergün’le bir araya geldiği ve transfer çalışmalarına başlaması gerektiğini iletti.

Cenk Ergün, teknik direktör Igor Tudor’un istekleri doğrultusunda bir kaç gün içerisinde görüşmelere başlayacak. Tudor’un ilk etapta üç savunmacı oyuncusu, bir orta saha oyuncusu ve bir de forvet istediği öğrenildi.

Gamaspor
 
Taraftarlarımız müsterih olsun, ihtiyaç olan bölgelere en iyi transferler yapılacaktır..
Transferleri 1. etap kampına yetiştirmeyi amaçlıyoruz.
Dünya kupasının bitmesini bekliyoruz.
Transferler 2. etap Avusturya kampına yetişecekler.
Şimdi arkadaşlar bu trasnfer işleri zor işler biliyorsunuz. Adamı ikna etseniz karısı gelmiyor, çocuğunun okulu bile sorun oluyor..
Dolar kuru yükselmese ohoooo şimdiye 17 transfer yapmıştık, işte dolar kuru arkadaşlar biliyorsunuz.
31 ağustos saat 23:59 faks yetişmedi arkadaşlar hadi dağılın.
 
Doktor transfer çalışmalarında dursunu kendi haline bırakın dedi.Hiç strese girmeye gerek yok.Bunlar transfer falan yapamaz.En fazla kasımpaşa canavarı diye kakaladıkları çöpleri alır getirirler.
 
1250561.png
 
keşke hiç transfer sezonu yaşanmadan 2018 sezonuna geçsek.

Saçma sapan transferler yapacaklarına hiç yapmasınlar bence de...Ancak ürkütücü olan, mevcut kadronun tepe üstü dikey olarak alt ligi boylamasının kuvvetle muhtemel olması. Yaşlı, birbirini tamamlamaktan uzak, enerjisi ve motivasyonu bitik bir takım, bu adamlardan deli gibi koşup mücadele etmelerini isteyen bir hoca...Böyle bir tablodan geriye öyle bir enkaz kalır ki gelecek yeni yönetim-TD ve ara transferde yapılacak takviyeler de durumu kurtaramayabilir...

Tek umudum, transferde inisiyatifin Tudor' a bırakılması ve onun da doğru tercihler yapması. Kulübün imkanlarını zorlayacak transferler isteyeceğini zannetmiyorum ve kendisine güveniyorum. Başka iyi bir senaryonun gerçekleşme ihtimali ufukta görünmüyor ne yazık ki...
 
Birazda olumlu dusunun renktaslar

Tudor scout ekibi ile calisip liste hazirlar bence

Oyle yonetim kafasina gore oyuncu alamaz, almamali
 
Üst Alt