Transfer Haberleri Yasaklanmalı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Transfer Haberleri Yasaklanmalı


Arkadaşlar bildiğiniz üzere bugünlerde Özbek brothers'ın basındaki paralı askerlerine taraftarı uyutmak için yaptırdığı uydurma haberler çoğaldı ve maalesef dolaylı olarak bu haberler forumda da paylaşılıyor. D.Ö (68) adlı zanlının bahsi geçen isimleri alabilme ihtimali ortadayken bu haberleri paylaşmak gereksizdir. Taraftarın uyutulmasına izin verilmemelidir ve bunlar tartışma konusu bile olmamalıdır. Bence en azından transfer dönemi resmi olarak açılana kadar forumda transfer haberi paylaşılması yasaklanmalı, tek gündem D.Ö (68)'in bu takımdan gönderilmesi olmalıdır. Umarım saygın yöneticilerimiz bu önerimizi dikkate alırlar.
 
Sergen Zeren konuyu gorunce efkarlanıp 1 sigara yakmak isteyecektir.


432aa183626104f6c38d662a6621eb78.jpg
 
Burası Galatasaray forumu bu haberleri paylaşmamız normal bir durum.Bir çok üye takım hakkındaki haberleri spor gazetelerinden ve sitelerinden değil forumdan takip ediyor.O yüzden forumdan takip eden kullanıcılar için bu haberleri paylaşmak zorundayız zamanında yönetimde yer almış birisi olarak bunu sende iyi bilirsin.

Dursun'un 10 lafından 11'i yalandır öyle bir adam istediği kadar haber yaptırsın her habere inanmıyoruz bizler.Bu yüzden haberlerin konuşulmasını engellemek doğru değil.

Özetle böyle bir şey mümkün değil.


-Tapatalk-
 
Tarihimizin en zor ve en ızdıraplı dönemlerinden birini yaşadığımız şu günlerde özel bir takım önlemler alınabilir diye düşünmüştüm ama olmuyorsa da transfer haberlerini ciddye alıp, durup ciddi ciddi oyuncuyu yorumlayanları uyarırız bizde alıntı yaparak ne yapalım. Emrah Yıldırım
 
İnanan varmı zaten bu haberlere.Dursuna para ver bakkaldan sakız alıp gelemez hakkaten.Virüs gibi yayıldı klübe adi adam.Bu herifin doğduğu güne lanet olsun.
 
Üst Alt