Transfer kapandı mı ? - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Transfer kapandı mı ?


Cevap: Transfer kapandı



bu konuyu görmeden ben de benzer bir konu acmıstım :/ nese ben de baskanın acıklamalarından tam tersı bır hava ve yorum cıkardım bence önemli bir isim katılacak :)
 
Cevap: Transfer kapandı



Gayet kaliteli bir kadromuz var ama mutlaka Neill'da alınmalı.Hazır bonserviside elinde.Kaçmaz böyle fırsat
 
Cevap: Transfer kapandı



Başkan genç birisi olursa alabilirz dediğinde, aklıma lucas biglia ve lucas leiva geldi birden.ikisinden birini alırız umarım
 
Cevap: Transfer kapandı



Haldun Üstünel çalışmalarımız devam ediyor dedi. Bence Keita'dan daha büyük bir transfer gelecek.Görürsünüz Rijkaard 1 tane Hollandalı getirecek...
 
Cevap: Transfer kapandı



Bunu söylemesinin bir amaci vardi mutlaka..Bi stratejisi vardir..

Ben hatta 1 den fazla transfer olacagini düsünüyorum hala...

Kesin kapatsalardi bir daha paragraf acmazdi.

Lincoln´den kurtulmamiz iyi oldu..Belki de takimin ruhunu kaybetmesindeki en büyük etkendi..Yapilan ayricaliklar, taninan tolerans, taraftarin Lincoln´e tutumu, oyunculari asiri derecede rahatsiz etmis olabilir. Yatmasina 3.5 Milyon alan bir futbolcuyla ayni kadroda bulunmak cok zor.

Taraftarin beklentisini azaltti Adnan Polat..Daha rahat calismak icin....
 
Cevap: Transfer kapandı



"Hayat biter GALATASARAY'da transfer bitmez..!!" :D ;) Transfer bitti diye söylüyor ki basının sallamalarından kurtulmak için.. Zaten bunları çözmek için basın harıl harıl çalışıyodur ve muhtemelen sıkıştırıyorlar falan.. Böyle dediler ki ümidi kessinler falan diye.. Bence stoper kesin alıncak bi tane ;) Süpriz olabilir dedi zaten Adnan bey..
 
Cevap: Transfer kapandı



Ali Kırca ozaman transfer kapandı dedi.Başkanımız da süprizler olabilir dedi ;):).Yani transferin kapanmadığını anlıyoruz;):).
 
Cevap: Transfer kapandı



Eğer başkanımız doğru diyosa hata bence defansa iyi oyuncu lazım sağ bekimiz yok baros alternatifi yok nasıl transferi bitirirler anlayamadım
 
Cevap: Transfer kapandı



Başkanın öyle demesinin nedeni basını uzak tutup rahatça transferleri halletmek olabilir.Aslında Haldun Üstünel de öyle yapıyo ama bir strateji olabilir söylediği.
 
Üst Alt