Transfer Komitesi, Eli Boş Dönüyor! - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Transfer Komitesi, Eli Boş Dönüyor!


Bu ikili büyük ihtimal tatil yapip geri döndü külübün parasi ile soran olursada alani pato transferini cok zorladik ama galatasaray menfati buna izin vermedi ayaklari cekecek. bende derim ki siz dubai gidince mi adamlarin istedikleri ücret den haberiniz oldu? Bosuna heveslenmeyin satimiz oyuncularin bonserviz gelirleri büyük ihtimal hep takim icine dagitildi kesin bütün futbolculara borcluyduk.

bu saatden sonra bir iki dandik forvet getirirler sampiyonluk gider, allah sizi bildi gibi yapsin.
 
Ben anlamiyorum. Neden Dubai'ye gitme ihtiyaci hissettiler. Simdi bunlar telefonda filan gorusmuslerdir. Pato 7 yillik istiyorsa demekki telefonda 10 milyon istemistir. 10 milyon isteyen adamin 4 veya 5 milyona dusecek hali yok. Ne bekliyorlardi giderken? ?
 
Demekki, dubaiye gitmek sorun cikmis diye gitmisler. Yoksa, sorun cikmasaydi Alan ucagi binip gelirdi.

Ne diyelim,

basaksehirin sampiyonlugu hayirli olmasin
 
Efendiler aslında şaşıracak bir durum yok. Şöyle ki; diyelim 100 tane keçiniz var, değeri 50.000 TL ve bu keçileri otlatacak bir çobana ihtiyacınız var. Keçilerin iyi beslenebilmesi için otlak sahipleriyle vs iyi iletişim kurup derdini anlatabilecek ve acil durumlarda soğuk kanlı olup keçileri koruyabilecek biri olması lazım çobanın. Simdi size soruyorum, Abdurrahimi çoban olarak seçip keçilerinizi yani 50.000 TL nizi emanet edermiydiniz?
 
Üst Alt