Transfer Komitesi, Eli Boş Dönüyor! - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Transfer Komitesi, Eli Boş Dönüyor!


Durumu netlestirelim

Erhan telli:

Alan: Imza asamasindayken, oyuncunun turk haklari alan menajer bozdu isi (ozkan dogan), alan ve kulubu anlasildi oyuncuyu transfer etmek icin hem brazilyali menajer hem turk menajerle anlasmasi lazim.

Pato: Pato icin yillik ve cin kulube ile anlasildi, ama Pato gelmesi icin cin kulubunden 10M euro pesin istiyor, cin kulubude bu parayi azaltmak istiyor, ve pato da parasina almak istiyor.

Durumlar bu
 
Gecmis olsun, koca bir sezonu yaktik, aslinda yazdan sonra yanmasi gerekiyordu ama devre arasina kadar oyle veya boyle tutunmustuk.

Su an elimizdeki +16m durumunu da mahvettik. Bir nevi bosu bosuna Ozan'i sattik. Sezon sonu satip kadro revizyonunda kullanabilirdik o parayi.

Transfer donemi sonuna kadar iki kaliteli santrafor gelmedigi takdirde, ki su noktadan sonra bu mucize olur, yonetim gider. Umarim son secimdeki adaylar yine adayligini koyar.
 
dün dimarzio italyadan forvet le ilgilendiğimizi yazdı dedim bunun anlamını biliyorsunuz değil mi görüşülenlerin hepsi yattı demiştim iplemedi kimse
 
Yalnız her yerde aynı muhabbet dönüyor doğru haber galiba

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Türk menejer Özkan Doğan ile Alan'ın yumruklaştığı falan söyleniyor. Perde arkası çok karışık ama olan bize oldu ilk maç hadi Ankaragücü ile idi evimizde ve kan kaybeden bir takım forvetsizde geçebiliriz dedim ama Göztepe maçına kesin yetişir diyordum.
Şampiyonluk için mutlaka çok iyi bir forvetimiz olmalı. Bakalım yönetimin inş. bir B planı vardır.
 
x7x8x.jpg

Brezilyalı golcü Alan ile her konuda anlaşmaya varan ve Çin kulübünün cevabını bekleyen Galatasaray büyük bir şok yaşadı.

Galatasaray'da Alan transferinde büyük bir şok yaşanıyor! Brezilyalı golcü Alan ile her konuda anlaşmaya varan ve Çin kulübünün cevabını bekleyen Galatasaray büyük bir şok yaşadı. Üç gün önce Alan transferini noktalamak için Dubai'ye giden Abdrürrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar, transferi noktalayamadan İstanbul'a dönüyor. BipSpor'un haberine göre; Alan'ın dün gece İstanbul'da olması beklenirken; son dakikada bir pürüz yaşandı ve Albayrak - Hanedar ikilisi Alan transferini noktalayamadan bugün saat 12:30'da İstanbul'a dönmek için uçağa bindi.

GOL MAKİNESİ ALAN
29 yaşındaki Brezilyalı golcü, 3 sezondur Evergrande forması giyiyor. Bu sezon adeta gol makinesi kimliğine bürünen Alan, 22 maçta 27 gole katkı sağladı. 19 gol ve 8 asist ile yıldızlaşan Alan, kariyerinde daha önce Fluminense ve Salzburg formaları giydi.


Bipspor
 
tianjin-quanjian-comemoracao-gol-alexandre-pato-lingua-para-fora-divulgacao-950x715.jpg

Galatasaray'da yöneticilerden Şükrü Hanedar ve Abdurrahim Albayrak, Dubai'de Alexandre Pato transferi için de görüşmeler yaparken, sonuca ulaşamadı.

Pazar gecesi Dubai'ye giden Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve İdari Menajer Şükrü Hanedar, Alan'ın yanı sıra, Pato transferini de yüksek, astronomik maliyetleri nedeniyle bitiremedi.

Pato'nun Galatasaray'dan 6 aylık 5 milyon dolar seviyesinde bir rakam istediği iddia edilmişti. Çin'de 10 milyon dolar kazanan Pato, sarı kırmızılılar için indirim yapmayınca görüşmeler de tıkanmış oldu.

PATO ÖZEL OYUNCU
Öte yandan Türk spor basınında fatih Terim'in Pasto için şu sözleri söylediği yer aldı. Her fırsatta Pato'yu çok beğendiğini söyleyen Terim'in yöneticilere, "Pato tam istediğim özelliklere sahip. Onu transfer edersek önemli bir avantaj elde ederiz. Pato çok özel bir oyuncu. Galatasaray'da büyük işler yapacağını düşünüyorum. Onu takıma kazandırmak için sizden özel bir çaba göstermenizi rica ederim" dediği ortaya çıktı.


Webaslan
 
herkes sallıyor seten,bipspor en kralı kimse onlarda dahil 2 gün önce alan geliyodu onlara göre hiç hava basmasınlar herşeyi biliyoruz diye,şu dakika alan ve pato hatta suarez gelse sevinmiyorum istifa diyorum geçen maçta sırıtarak tamam diyodu gülerek devam etsin..
 
Üst Alt