Transfer Nöbeti | 2021 Yaz Dönemi #7 - Sayfa 66 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne transferi beyler kendinize gelin Avrupa’dan elendin zaten Fatih hoca transfer falan yaptırmasın bu takıma evlatlarını da alsın gitsin.Eldeki adamlardan faydalanamayan bi teknik direktörün var siz adam alın diyorsunuz hala.Benim için Avrupa’da başarı yoksa ligin bi önemi yok psv den fark yemek için mi ikinci olduk biz
Harika demissiniz, ben de aynen dusunuyorum. Biz Avrupa'da basarili olamiyorsak yemisim gerisini. Istersen 90 puanla birinci ol bu ligde, hic umrumda degil. Artik Avrupa'da basariya hasretiz.
 
Bu taraftar fatih terimden daha iş bilmez.

Fatih terim savunucuları tek kadro kötü der kadroyu fatih terimin kurduğunu unuturlar.

Fatih terimi tek suçlu görenler kadronun iyi ama doğru antreman yapmadığından,fizikden,taktikden bahsederler.

Ben bu kadar iş bilmez taraftar görmedim.Hala yanlış teşhisler koyuyorlar.
Yahu öyle bir taraftar var ki Fatih terimi savunmak zorunda bırakıyorlar..Siz nerden biliyorsunuz iyi antreman yapılmadığını,üçlü sistem oynadıda ne oldu. Yok fizikmiş yok iyi çalışmıyormuş.Yahu ömeri,emreyi,ardayı,taylanı,keremi vsss bunların fizik yapısı leş arkadaş.Ne biliyorsunuzda bunların çalışmadığını nerden anlıyorsunuz.

Bu adamlar psvnin kapısının önünden geçemez. Geçirmezler.
Evet türk futbolunun alt yapı sorunu, yerli oyuncularının kendine bakmama sorunu vardır.

Yahu kadro o kadar rezalet ki , o kadar yetersiz ki hala psv karşısında oynanan şu oyunu yok sistemle yok fizik ve çalışmayla açıklamaya çalışıyorlar.


Ama bizim en büyük sorunumuz fatih terim olsun başkan ve yöneticiler olsun yapılan transferlerdir.
Ne anlatiyim yav 3 senede 50 tane adam alındı hepsinde sonuç aynı oluyor.

Elindeki beğenmediğim adam gidiyor premier ligde futbol dersi veriyor ama bizim lige ve sisteme uymuyor keza falcao istese her türlü son bir şarki yapabilir ama cash para daha tatlı.
Daha 5 ay önce premier lig futbolcusu olan bekin var oynatmıyorsun ama gidip tarz olarak birebir aynısı olana hem bonservis vermeye çalışıyorsun hemde rakiple dalaşıyorsun.

Kadrondaki adamlar
Muhamed
Babel
Falcao
Feghouli
Macao
Yeddlin
Israrla isteyip aldırdığı adamlar aytaç, arda, alparslan, emra akbaba, emre taşdemir.

Salmak istemediği oyuncular donk.

Takımda 4 tane genç oyuncu var diye gidip tüm takımı güçsüz tecrübesiz zannedip durmayın.

Arda, taşdemir, ömer, akbaba bu hedeflerin sözleşmesi bitti beğenmiyorsan sözleşme yenilemeseydin. Hem beğenme hem sürekli ilk 11'e koy.

Takımdaki tek suçlu belirli bir futbol modeli ve uygulayamayan sadece yürüme üzerine kurulu atak stiline sahip, fedai kim varsa yanında yeri garanti olan hocadır.
Oyuncu kalitesi kötüydü
Ligin en iyi oyuncularından emre ısrarla alındı. 2 senedir aytaç aşağı aytaç yukarı.

Scout ekibi diye ekip kuruyorsun verdiği rapordan oyuncu alınınca bir dakika şans vermiyorsun, en düşük bonservis bedeli 10 milyon olan oyuncular gelmiyor diye isyan ediyorsun.

Istediği ve aldırdığı adamlarla oynayıp başarısız olan ama suçlu olan bizim gibi taraftar.
indir.jpeg

Paramız ve imkanımız yok diye denizlispor kalitesinde futbol oynatacak, transfer olmayınca tüm suç taraftarda olacaksa parası olan avrupalı bir takıma kapağı atar parayla bunları yapabiliyorum diye bizleri göt edebilir. Buyursun yapsın adam haklıymış premium oyuncular ol adan yapamıyor yazık adama deriz.
 
Yalan dolan haberlerde durdu be
başkanın basın toplantısından beri yalan haberler de azaldı

her gün isim sallayanların bile bizimkilerin adam getirebileceğine dair inancı kalmamış.
Dünkü mağlubiyetten sonra yine çıkarırlar kafalarını kumdan. Başkan dünkü mağlubiyete çok üzüldü/sinirlendi yumruğunu masaya vurdu yazanlar illa ki olur. GS düşmanlığını körükleyen kaynaklar da olumsuz haber pompalar.
Bunlara dikkat edelim.
 
Dünkü mağlubiyetten sonra yine çıkarırlar kafalarını kumdan. Başkan dünkü mağlubiyete çok üzüldü/sinirlendi yumruğunu masaya vurdu yazanlar illa ki olur. GS düşmanlığını körükleyen kaynaklar da olumsuz haber pompalar.
Bunlara dikkat edelim.
Buldum:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt