Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) - Sayfa 485 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cumhur Önder Arslan‏ @ArslanCumhur 7 dk.7 dakika önceDaha fazla



Ndiaye'nin transferi için bugün Cenk Ergün'ün Ankara'da Osmanlıspor yetkilileriyle yaptığı görüşmeden net sonuç çıkmadı.
Galatasaray'ın Ndiaye için Osmanlıspor'a yaptığı ilk teklif 5 milyon Euro. Osmanlıspor'un ise 10 milyon Avro bonservis istediği bilgisi var.
Edindiğim bilgi; Osmanlıspor yönetimi, Ndiaye'ye karşılık para+futbolcu teklifine sıcak bakmıyor.
 
Yav koyun fenrin g.tüne sanki rakip onlar. An itibariyle trabzon antalya başak hepsi bizden daha iyi kadroya sahip.
şu an hiçbirtakım transfer yapmasa en az 7-8 takım bizden iyi kadroya sahip. en az 15 takımda bizden iyi hocaya sahip. bu takım bu haliyle 8-15 aradı ligi bitirir. özbekler hala bunun farkında değil. acilen feghuli, fernando bitirilmeli ama bu transferlerde yetmez.
 
Ndiaye olabilir de anlamadığım şey scout ekibindeki arkadaşlar ne boka yarıyor merak ediyorum. Dünyada 6 milyon euroya alınacak merkez orta saha yok mu yani? Bu heriflere neden para ödüyoruz hala anlamıyorum. Hayır kurumu mu kulüp mü belli değil. Şu aşamada orta saha bulamıyorken bu ekip devreye giremiyorsa zaten gitsinler.
 
Sonraki satıştan pay işi Türkiye içinde yapılan transferler için çok saçma. Zaten yurtdışındaki takımlar buradaki oyunculara fazla para ödemiyorlar lig tırt olduğu için. Alacağın 3 kuruşun 1 kuruşunu da eski takımına mı vereceksin?
 
bence o 5m+2 oyuncu teklifi reddedileli 2 hafta olmuştur,yeni çıkan 6.5+%15 muhabbeti sıcak teklif...bir şekilde alacaklar Ndiaye'yi umarım bizde iş yapar çok büyük rakamlar.....Belhanda+Feghouli+Ndiaye 20m civarı maliyet
 
Ndiaye normalde 5 milyon euro da etmezde 2 çöpten kurtulacağımız için bu para verilebilir. Ama sen 10 milyon euro istersen masadan küfür ederek kalkarım teklifimi de anında geri çekerim. Bakalım bu paralara başka kime satabileceksin.
 
Galatasaray'ın Badou Ndiaye için yarın Osmanlıspor'a 6.5 milyon euro ve bir sonraki satıştan %15 pay önereceği bilgisine ulaştı.
Osmanlıspor'un bu teklifi kabul etmesi ve Ndiaye'nin yeni sezonda Galatasaray forması giymesi bekleniyor.
Via: Gamaspor

>> Galatasaray’dan Badou Ndiaye icin DEV teklif
Yani bu teklifi kabul edip Beşiktaş forması giymesi çok daha olası iken bizim formamızı giyecek olması gerçekten çok büyük şans.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt