Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) - Sayfa 488 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah aşkına 2 orta saha alın Donk gibi vurdumduymaz , Tolga gibi kazma , Seçuk gibi (ona bişey bulamadım Allah belasını versin onun ) kaliteli 2 orta saha alın lan
 
Süper Lig'den aldığımız yabancı futbolcular ;

Cavanda,Donk,Amrabat,Dany,Saidou,Tomas,Revivo

Aralarından en iyisi Tomas çıktı
 
Selçuk ayrılmak için 6 milyon euro tazminat istiyor diyee bir haber olsa mesela bana göre hepimiz verelim gitsin deriz. Bunu da öyle düşünelim, Ndiaye gelirse Selçuk yüzde 90 kulübeye çekilecek. Sırf bunun için bile kesin gelsin.
 
Benim gözümde Badou ya 4 dene fazlasi israftir.

Niye diye soran olursa son senelerdeki Süperlig icinden yabanci transferleine göre yapiyorum bu yorumu. Hatta genel olarak yerli yabanci ayrimi yapmadan zamaninda Alper veya Ozan icinde aynisini demistim. 3-4 den fazlasi israftirr bu adamlar icin. Hakli da ciktim ne Alper ne de Ozan istenilen ve beklenilen seviyelere gelemediler.

Daha Amrabata falan girmiyorum bile. Bizim ligimizden alacagin oyuncunun tutma ihtimali cok düsük. Anadolu ile büyük takimlar arasinda dünyalar kadar fark var. Bunu her zaman göz önünde bulundurmak lazim bir oyuncuyu isterken.
Amrabat yine para kazandirip gitti ve katkisi vardi CL olsun lig olsun...dany mesela yagli kazik oldu halen para oduyoruz.

ama Waaris, Nakulma, Grosicki ve hatta Emenike gibi adamlarda yurt disinda gayet basarili olmustur. Hepsi Anadoludan.
 
Yav burada orta saha diye yıllardır yas ilan edildi şimdi millet ndiae fer vs uğraşıyor bu sefer de pahalı o verilir mi şu alınır mı diye ağlıyorsunuz hele gelsin de ondan sonra tartışalım ya bırakın 2 kalite adam gelsin de futbol izleyelim top oynayalım tempo yapalım yan pas geri pas izlemekten bittik arkadaş tükendik soğuduk.. kaça geliyorsa gelsin 2 adam gelsin de s.... parasını.

Fer derken?
 
Ndiaye'ye o kadar para bayilip baska orta saha alinmazsa cok pis soverim. Ulan takimin en zayif halkasi orta saha 2 oyuncu alin demekten dilimizde tuy bitti.
 
Yeter hergün boş boş geçiyor ne zaman adam alıcak bu beceriksizler şaka gibi yönetim var ya bana kimse feghouli gibi bu tarz adamları almak zordur felan demesin. Zor felan değil bizim yönetim beceriksiz oğlu beceriksiz. Şurda lige kaç gün kaldı hala adam alıcaz yapcağınız işe tüküreyim dursun ve saz arkadaşları
o kadar mallar ki herife 4 milyon verdiler muhtemelen yıllık ama transferi bir türlü bitiremediler biz de bunlardan daha Fernando bekliyoz
 
Selçuk oynayacak arkadaşlar kendimizi kandırmayalım bu sinsi herif Tudor'u kafaya almış belli ki 2 ortasaha alınsa bile Fernando defansın önünde oynar Selçuk sağ iç , Badou sol iç ilerde de Feg-Belhanda-Gomis üçlüsü olur hepimiz göreceğiz bunu ölmezsek sinirden
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt