Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) - Sayfa 449 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte gerçek Galatasaraylılar. Transfer olmadı diye başladılar satmaya. Onu hoca hazretleri Alanya çöpüne 4m verirken düşünecektiniz. Yönetim para yok diyor, hoca efendi alanya'ya 4m hibe ediyor. Kendi kaşındı.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvet alamayacaksak Gomis i niye sattık ?

3 ay ne yaptı bu yönetim ? Bir tane forvet kiralayamadılar mı ?

Bonservisi ile al diyen yok. Yıldız getirin diyen yok. Bir tane forvet kiralamayıp para yok diyemezsin.

Fenerbahçe 2 oyuncu satıp 25 m euro koydu kasaya. Ardından yarısı kiralık 11 oyuncu aldılar ve artıdalar şuan.

Hiç kimse kusura bakmasın ne oyuncu satmayı becerebildiler ne de oyuncu kiralamayı.

Hepsini geçtim şuan piyasada en az 50-60 oyuncu bulursun bonservisi elinde bedelsiz. Bunları da getiremiyorsan başkanlık koltuğuna aday olmayacaksın oturmayacaksın. Bu kadar basit.

Bu yönetim fazla kalmaz. Ocak ta da forvet almasınlar da görelim. Bak ne oluyor.
 
Biz hocamızın arkasındayız sonuna kadar destekliyoruz. Yönetim bir yanlış daha yapar Ocak ta forvet almazsa kapı gösterilir.

Seçimle geldikleri gibi giderler. Beceriksiz adamların Galatasaray da işi yok.

Eksik olanların başında sportif direktör geliyor. Transfer işlerini bilen oyuncu pazarlamayı bilen hoca ile bağlantılı olacak. Hocanın istediği oyuncular ile görüşüp profesyonel bir sportif direktör mutlaka getirilmeli.

A. Albayrak la olmaz bu işler.
 
Transfer de bu kadar salak bir yönetim Galatasaray tarihinde yoktur.

- Gomis varken 1 forvet daha isteyen hocanın eline forvet vermediler. Ulan ne bokuma gittiniz ndiaye'yi aldınız o zaman aptal mısınız siz ? Nasıl planlama bu, gerekirse belhandayı satıcan oraya adam alıcaksın.

- Gomisle ne kadar sorun olursa olsun elde adam yoksa ve alamıyorsan orta yolu bulup adamla anlasıcaksın. Senin gol kralın bu adam. Nasıl bi özgüven varda sampiyonlar ligi oynayacağımız sezon böyle ahmakca seyler yapıyosunuz kimsiniz siz ?

- 3 aydır taraftara cıkıp şov yaptınız. Planlarımız belli calısmalarımız belli diye hic bir bok belli değilmis ağır da yalancıymıssınız. 1 hafta önce yüzsüz gibi 2 forvet alacağız dediniz fatih terimi ve taraftarı kandırdınız. Biz beceriksiz adamlarız kusura bakmayın yapamıyoruz deseydiniz bu kadar tepki yemezdiniz.

- Transfer de bir facia yasanıyo. Araya nef girmese emre akbaba gelmezdi. Sorunsuz yaptıkları 1 transfer var oda muğdat. Capınız cok kücükmüs.

- Inan edin dedin mağazaları doldurduk kombinelere hücum ettik bizim icin cabalıyolar destek olalım moral verelim adamlara dedik siz taraftarı kandırmayı sectiniz. Artık bu palavraları kimsenin yemeyeceği gibi sizin icin düsüs süreci basladı. Bundan sonra sizi zor günler bekliyo.

- Bundan sonra ki ufacık bir basarı Fatih Terime yazar. Bundan sonra ki ufacık bir basarısızlık mustafa cengiz ve abdurrahim albayrağındır. Fatih terim burda ömürlüktür ama siz ilk basarıda istifa ile gideceksiniz.

- Baskan olmadan önce atıp tutuyodun ibrahimovic filan diye,senden ibrahimovic de isteyen olmadı. 1 golcü alıcaktın gomis kalitesinde onu da beceremedin. Senin zamanının rezilliği diye tarihe not düsülecek Galatasaray'ın tek forvetle kaldığı sezon diye.

- Ben böyle beceriksizleri ve taraftarı aptal yerine koyup verdiği sözleri tutmayan bu yönetimi istemiyorum. Sampiyon olsak dahi secim kararı alınıp gitmeliler. Artık zaten o kimya tutmayacak kendileri icin düsüs süreci basladı.

Son olarak Fatih Terim bu kadroyu da sampiyon yapar da tarihinin en ballı kurasını cekmisken forvetsiz girilen bu sezonu bize yasatan şu iki yalancı sakın bir daha taraftara oynamasın. Mümkünse Tt arena'ya gelip macını izleyip röportaj vermeden cekip gitsinler.
 
Hala cok gerginim ve basim agriyor

Ömer bayram‘i bile zor bela son gün bitirebildiler

Bunlat ocak‘ta da transfer falan yapamaz

Istifa edin ve bu isi ehline birakin
 
Maiconun evraklari yetisseydi ahmet calik-serdar aziz olacakti stoper hattimiz cl de !!

GS a yapilacak en iyi transfer GS i gercekten seven, biraz beyni olan başkan !
 
Aciklamalardan belliydi transfer yapAamayacaklari

Sonra baskan yayina baglanip R yapti aglak mustafa cengiz tepkileri dindirmek icin

Gidip bir de son gün vagner love cöpünü alip bjk‘ya para kazandirqcakti

Geldiginden beri paya yok ve ffp diye aglamaktan baska ne yapti?

Ne transfer yapabildi, ne kaynak yaratti, ne sponsor buldu CL‘e giden takima

Cengiz istifa!!!
 
100 tane doğru da yapsan böyle bir yanlışı yapamazsın. Artık bunlardan da bir b.k olmayacağını hepimiz gördük. Fatih Hoca olmasa kimsenin gözünde pul kadar değeri olmazdı yönetimin ve onu bile bir kalemde silip attılar.
 
Keske trabzon maci arena‘da olsaydi

Saglam bir protesto yagmuruna tutulurdu yönetim, simdi milli takim arasi falan milletin tepkisi biraz diner

Allahin beceriksiz capsizlari, cok moralim bozuk kura sansina bile sevinmeye firsat birakmadilar sacma sapan aciklamalariyla capsizlar
 
3 ayda bir forvet alamayanlar devre arasında hiç kimseyi alamaz zaten. çok büyük yanlış yaptılar şampiyonlar liginde gruptan çıkamazsak görecem ben bu başkanı ffp diyip duruyor sadece gruptan çıkmak +9.5 m euro galibiyet 2.7 m euro bunları düşünecek ne kafa ne vizyon var heriflerde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt